73

Хах

преди 3 месеца

Един култов мафиот навремето переше пари и спонсорираше предаванито "Хъшове" на Чалгаря.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Българите не сте народ, не сте нация, дори не сте племе!!БЪЛГАРИТЕ СТЕ УМСТВЕНО, МОРАЛНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕНА С-Г-А-Н И ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГНИЕТЕ В ТАЗИ МУТРЕНСКА К-О-Ч-И-Н-А КОЯТО НАРИЧАТЕ ''ДЪРЖАВА''!!!

71

Анонимен

преди 3 месеца

А къде са парите на продавача на мартеници в подлеза на ЦУМ?!На какъв се прави тоя?!Я марш в Учин дол!В чужди паници гледа тоя никаквец!!!!

70

Анонимен

преди 3 месеца

До Въпрос? И ако е бил тогава какво, това прави ли Асен Василев бял и свеж симпатяга, нещо като ангел? Егати примитивното мислене. Ако този е бил на банкет, може би да е свързан с мафията и затова да не му вярваме на истината която свежда, относно някакъв си финансов престъпник? Не е важно дали е бил на банкет с някого си, важно е какво казва сега и дали това е истината или не.

69

Алооо

преди 3 месеца

Искам да попитам, Мултигруп и Илия Павлов не финансираха ли навремето именно Слави Трифонов и Любен Дилов?

68

Анонимен

преди 3 месеца

А къдя са милионите на Славуца :)))

67

Валерус ЕООД

преди 3 месеца

Валерката е най-добрият БИЗВЕСМЕН НА БЪЛГАРИЯТА НИ. Сексапилните му служителки също са ми приятелки. Ами, той си е г-н РУСИНОВ. Богат българин. Какъвто съм и аз. Но пък, сирената са си с пари. Въпреки приятелствата. ЛУКАНКА АМИ, Валерка.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До Реалист Ти не си реалист, ти си ***! Асен Василев бил заплахата за мафията - скъсах се да се смея... Случайно не ти ли идва мисъл в малкото мозъче, че тоя е част от мафията? Ти си едно от заблудените добичета, които ПП и ДБ измамиха, за да ги вкарат във властта, защото не виждат по-далече от носа си.

65

Гестапо

преди 3 месеца

Нотариуса знае .Това е причината да го гръмнат по поръчка на Кокора.Ес-ес заведението на Нотариуса ми напомня за едни есесовци създадени от Хитлер.

64

Въпрос?

преди 3 месеца

Аз исщам да попитам Слави Трифонов бил ли е на Банкет на Мултигруп с Илия Павлов, Ахмед Доган, Вежди Рашидов?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя па намерил какво да пита.

62

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 52 Абе идииотт, защо ни занимаваш как изглеждал този??? Ти сигурно си като Ален Делон на младини, нали? И от какъв зор разводняваш темата за милионите на Асан като ни занимаваш кой на какво ти прилича? От такива умно-платени като тебе, сме на това дередже в смешната ни държава. Защото се занимавате с всичко друго, само не и с това, което е важно и от което зависи как ще сме утре.

61

Реалист

преди 3 месеца

Слави изигра мръсната игра на Троянски кон в предишното редовно правителство на ПП! Този приятел на мафията играе подло и вероятно му плащат да пюе по Асен Василев и да го злепоставя, защото Асен Василев е заплаха за мафията, на която парите й секнаха.

60

Поли-тик-ток

преди 3 месеца

"Добър вечер, уважаеми зрители.Спите ли?Поздравявам майките на нашите ръководители."А бре СлавчУ! Нал' бяхте коалицийка с умнокресливитета доскоро?!? Ам чи що тЪй обърна палачинката? Маке-космонавта стигна ли до Юпитер?!? Ала бала с 9 милиарда за "наваксване" през декември 2021 не ги ли видя?!? Сега с Греб-ДъПъСъ ли ще правиш нова сглобка?!? Нал' беше евроатлантик наужким?!?

59

Пффф

преди 3 месеца

А на Слави Трифонов в кои офшорки са милионите му?

58

Хахаха

преди 3 месеца

Перача на мръсните пари на мафиотите седнал да злослови за Асен Василев!

57

Алооо

преди 3 месеца

А откъде са милионите на Трифонов? Тръгнал Славчо да прави сметка на чуждите! Хахаха лицемер!

56

Ахахаха

преди 3 месеца

Хайде бе мурджо. А кой ти е казал, че всичките ти пари трябва да са на твое име!?Твоите на твое ли са?Всичките ти имоти на твое ли са? Хеля па като са го съдили, трябва да е най-големия бунак да си държи всичко на негово име! Големи заключения, големи разкрития от певачката на мутрите! Тая година да не пропуснеш цветенца на гробовете на ВИСаджиите и да пророниш някоя сълза. Хубаво ти беше като им пееше на ушенце ... кви времена бяха, нали!

55

Анонимен

преди 3 месеца

В АМериканска търговска банка са. Що? Твоите къде са?

54

Анонимен

преди 3 месеца

Слави е фигурата ,която върна на власт Бойко Борисов. За това беше нает и за това все още работи. А именно да злепостави ПП-ДБ. Нищо друго не прави и не правеше. За това се отказа и от власт.Защото не беше нает за това. За същото са наети и всики "патриоти" досега. Да управлява Бойко и Доган. Целта е мафията да си игре играта. Та кой създае Слави? Истината е една, мафията се пребори с големите протести преди години о сега си прави каквото си иска. Единствено ПП- ДБ се борят за хората.