86

@ @ @

преди 7 месеца

Ах какъв смешен плач. Русофилството се мъчи да ни убеди че украинските жертви са по вина на Украйна, САЩ и Великобритания. Сякаш не Русия а САЩ, Великобритания и самите украинци нападнаха Украйна.

85

Анонимен

преди 7 месеца

На днешна дата преди девет години в столицата на Беларус бяха подписани вторите Мински споразумения системен опит да се предотврати не само гражданският конфликт в Украйна, който раздели страната на две, но и по-късно предизвика принудителна Руска специална военна операция. Русия първоначално се опитваше да реши всичко с мир, въпреки че беше упреквана от всички страни: в Украйна - в преследване на свои злонамерени цели, в ЛДНР , а и вътре в страната ни - в предателство на Донбас. Но всеки мир винаги е компромис между враждуващите.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Урки йок 500 000 - Зеления еврей търси още 500 000 балъци :)))

83

московско блато

преди 7 месеца

Русия не е СССР , а най-гадната и и фашизирана част... Северна Корея 2... Територия от зомбирани и алкохолизирани мужици където прекрасно виреят държавници с болни имперски амбиции - копие на Хитлер ! Украинците бяха водещите във всички технологии докато съществуваше СССР, а руснаците наблягаха единствено на производството на пропаганда и водка.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Конфликтът в Украйна започна в източната част на страната през 2014 г., заяви на заседание на Съвета за сигурност на ООН помощникът на генералния секретар Мирослав Йонча. "Въоръженият конфликт в Украйна започна не на 24 февруари 2022 г., а продължава в източната част на страната от 2014 г.", каза Йонча.

81

ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА

преди 7 месеца

Bойна нямаше да има, ако САЩ и Великобритания не бяха спасили СССР от далновидния германец...

80

Анонимен

преди 7 месеца

То много хубаво ръкопляскате на Путин . Но не знаете той какво ви мисли.

79

До 95

преди 7 месеца

Мдаа, спряха им грантовете и фондовете от САЩ ;)

78

Американопапагалчета

преди 7 месеца

се кинат като за последно - идния месец ги съкращават. Няма бюджет!

77

Украинското месо

преди 7 месеца

Е най-евтинато месо!

76

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е работил и живял години в Германия, и е наясно, че западната аудитория са тъповати и умствено ограничени, и историята на Русия изобщо не ги интересува и не искат и да знаят, нито историята на Русия, нито на други славянски, африкански или азиатска нисши според тях народи. Дългото историческо въведение беше настойча покана - момчета, няма такава държава Украйна, това е Русия, намерете си повод да се изнесете от там, да не стане да бягате като в Афганистан или Виетнам, а може и много по-лошо да стане.

75

Така или иначе

преди 7 месеца

Украйна загуби! А Германия фалира..

74

Анонимен

преди 7 месеца

СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, беше точно както сега САЩ и ЕС в Украйна. И Виетнам победи САЩ, САЩ ядоха бой, бяха унизени и се изнесоха позорно. А какво става сега с контранастъплението? Победихме ли вече Русия?

73

клоаката ПУТЛЕРИСТАН

преди 7 месеца

Така или иначе рyшляците са на път към небитието при крайцера Москва и Пригожин. Целия цивилизован свят бяга от тях като от прокажени.

72

100 процента дебили

преди 7 месеца

"Хайде просто да воюваме".

71

За САЩ, ЕС, Зеленски

преди 7 месеца

Украинците са само месо за месомелачката :((

70

Мариупол

преди 7 месеца

я дайте снимки от там - вече е възстановен до голяма степен! А беше направо пустиня!

69

Ехоо ама Борис

преди 7 месеца

Джонсън и Джо Байдън навоюваха ли се в Украйна?! Джо май се навоюва!

68

Анонимен

преди 7 месеца

"Русия провежда спецална военна операция за спасяване на света от оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман диктатор Зеленски" - Уааааууу! Той Зеленски е от рептилитe, нали? Шмъркa yран, страхува се от Криптонит, нали? Има трета ръка с която тайно си го пипa в панталоните! И живее в бункер поместен в друг бункер! А по средата на бункера извира водка, нали? Бункерът е затворен от всички страни и той влиза вътре чрез телепортация! Храни се с кръв, нали? И тайно отглежда извънземни!

67

само СССР !

преди 7 месеца

По предварителен разчет братушките трябва да маршируват в Лондон вече. Нашите медийни *** пак си мълчат. Онзи ден гледах как руски войник влачи като военен трофей тоалетна чиния от Бъкингамския дворец, туй що не го казвате, а?