113

Шорош Денк0ФФ :

преди 3 месеца

Така е демократично! И евроатлантическо! Слава Кокаине и уелкъм на мигрантите!

112

Пенсионер

преди 3 месеца

лъжат, че студуват. На парното можеш чрез вентил да го намалиш или спреш в тези помещения, които не ползваш. А токът си е съвсем нормален, аз се отоплявам на ток и въобще не мръзна. Сметките са ми по малки, наполовина от 2013- 2014 година, когато Борисов ги вдигна драстично.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Цената на природния газ скочи много и от там сметките им за парно нарастнаха.

110

тъй.....тъй

преди 3 месеца

Единственото решение е, тази силно просперираща ойро държавица/според Буци, когато беше Началник на държавата/, да бъде преместена някъде около Хавайте......

109

Анонимен

преди 3 месеца

Е първо гласуват за Ванчето Г, после се оплакват че мръзнели и стоели без пари. После ще гласуват за разни прецедентаски проекти и пак същия цирк. Ами да си сменят поведението по избори или зимата да се топлят в партийните клубове.

108

Демокрация е

преди 3 месеца

Или по-точно див капитализъм. НРБ бе 9 000 000, днес европейска и натовска РБ е под 6 000 000.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Управляващият режим провежда геноцид спрямо възрастните и бедното население. Интересува се само от комисионните от продажбата на оръжия и запазване на властта.

106

Генерал Луков

преди 3 месеца

Е имал големи сметки в чужди банки. Определени кръгове са го финансирали за да направи преврат и Царство България да се включи във войната срещу Русия. Както например днес прави генерал Тагарев.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Поне хапват банани.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Всички тия имат жилища поне за половин милион. Продават ги,купуват някоя къща на село, стягат я за 100 хиляди лева и с останалите пари ще си живеят охолно.Само в България хора с жилища често за по 1 милион лева се смятат за бедни.

103

ОСТАВКА!

преди 3 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

102

Комунизмът

преди 3 месеца

Ще се върне. Неизбежно е.

101

пенсионер

преди 3 месеца

Престанете с тези градски капризни и мързеливи пенсионери.Аз съм пенсионер,но като ми е малка пенсията,продължавам да работя.Но не като пазач.Тази да не ми гоори колко тредов стаж има,а колко реално години е работила,и в какъв размер вноски е правила.Не може да внасяш цял живот на минимума,а паосле пенсията да е голяма.Да не забавяме,че нашите пенсии,днес ,младите ни деца ги изработват.Нагли пенсионери.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Парното е пректирано и е изгодно ако всички във входа с абонатната станция го ползват. Тогава комфорта в сградата и жилището са максимали, а сметката е поносима.

99

Път

преди 3 месеца

Парите отиват за помощи на бизнеса. Това са държавни пирамиди за наливане на пари.

98

до пенсионер

преди 3 месеца

Като кажат някои :''Ние строихме всичко и т.н...''Точно тези дето наистина са строили,не се оплакват и взимат прилични пенсии.Има обаче много чиновници,които се пъчат с голям трудов стаж,обаче реално само са ходели на работа за да им тече стаж и морни вода не са пили никога.Е понеже навремето имаше колективни оценки,затова някои са свикнали да се присламчват към другите,та днес минават и те за строители на светлото комунистическо бъдеще.Днес не е същото,затова сме на опашката и по пенсии в ЕС!

97

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

" Горките " изстрадали и многострадални комунисти и " деца на социализма" . На тях никога и всичко не им стига, даже и акъл не им достига . Но с удоволствие могат и правят така, че тези които имат наистина нужда от помощ и пари да страдат и да ги въвличат в корупционните схеми и практики на техните деца.Тези които сме безработни и с нулеви доходи според тези " многострадални " пенсионери сме им задължени , затова, че сме още живи.

96

пенсионер

преди 3 месеца

ние строихме всичко което ни заобикаля, сега за повишения нас ни заобикалят!...не ми трябва нито еврото ви, нито шенгена!

95

Анонимен

преди 3 месеца

Жива "пеСНия" е у нас. Иначе според посолствения тRолаж няма мръзнене и всичко е шест. Дай боже на всяко подобно такъв живот като на средния пенсионер у нас!

94

Анонимен

преди 3 месеца

Лека нощ, форумни мушмуроци. Все пак, утре е понеделник и трябва да ставаме и да вървим на работа, за да изкарваме пари за нас и децата ни, за помощи на онзи етнос, за пенсиите на старците, за лично подпомагане на собствените ни родители, за данъци за държавата и за издръжка на най-различни пришълци, на които тази държава дава подслон.