32

пРезидента

преди 3 месеца

Оставка

31

Радев на

преди 3 месеца

Държавни разноски ли е в Банско?

30

Що

преди 3 месеца

Не хвана Божанов някое от твойте многобройни служебни правителства бе,руски шпионин....

29

Анонимен

преди 3 месеца

Вземи пример от маджарката!

28

Прави партия

преди 3 месеца

Какви консултации? Ясно е, че са се разбрали и технически трябва да поемат мандата и да се продължава. Това което ще направи Радев е да протака. Ще прави консултации? Този човек така и не разбра, че е президент и трябва да опита поне да обедини народа, а не да го разединява допълнително. Той в достатъчно разединен. Разбирам, че на него и на много хора сглобката не се нрави, на мен също. Но си има начини. Прави партия и ги бий на избори. А не с детински номера и военен инат и злоба!

27

Хахахаха

преди 3 месеца

Е сега ли се сети, да използваш президентството за нещо полезно, освен за политическите ти игри, Божанов си развява коня от 15 години , май пак са политически популизми, време е да си ходиш!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Радев е просто елементарен след като работи за факта , децата му и внуците му да живеят в държавата без общество. Не ги разбирам тези "политици" и "магистрати" защо правят това на България. Не им завиждам на децата и внуците на Радев, Борисов, Цацаров, Гешев, Тончев,Пеевски, Доган,жсарафов и т.н. Мислят че България е лека като тях, но тя е тежка, не им е една от любовниците. Ще смачка като пихтия цели родове престъпници

25

Горещи новини

преди 3 месеца

По настояване на Путин Тъкър Карлсън ще вземе интервю от президента Радев на тема "Чий е Крим?"

24

Анонимен

преди 3 месеца

Божанов идолът на новото престъпно време

23

Анонимен

преди 3 месеца

ЧИЙ Е КРИМ В МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАТИ ГРАНИЦИ

22

Анонимен

преди 3 месеца

Божанов ги изпра избели направи всички властимащи ангели това е Ще му направят паметник пред народното събрание и ще го целуват всеки ден

21

Анонимен

преди 3 месеца

Божанов идолът на мафията ми те си го скриха съдии,политици,мутри се едно

20

Христо Христов

преди 3 месеца

До StrikerБратле, хайде да ходим пред президентството да правим секс, за да да дразним Радев

19

Анонимен

преди 3 месеца

Прокуратурата ,какво го чака този некадърник ,бе . За Военна прокуратура ,няма ИМУНИТЕТ !!!!!!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Моля махнете го този на снимката !!!! Много ГНУСЕН, отвратителен и долен ,като всички изменници на България !!! Децата реват и не могат ,да спят ..

17

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Президентът взе да изтрезнява . Подобни схеми и практики " заливат " цялата страна . Най-явната и безкрупулна схема и практики е тази на банка ДСК и съдия Георги Николов - провинциалист работещ в град София на бул. Витоша до съдебната палата . Измами на хората , които са безработни или с нулеви доходи за кредити и наследствени имоти . Банка ДСК ограбва , чрез такива кредити още от края на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков .

16

Кешмен

преди 3 месеца

Кво са прайте на моралисти и родолюбци и на Вас Кремле да ви дава в кеш $ и Вие ще следвате кремълските опорки.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера в нета качиха снимка на Божанов от моргата и ясно се вижда, че е пребит, и обезобразен преди да е ликвидиран с куршум в главата. Случаят е много заплетен и явно замесени висшестоящи щом се прикриват подробности. Забавеният сигнал за убийството също не е случаен. Радев може би знае повече щом има достъп до секретна информация.

14

Striker

преди 3 месеца

Мyнь о Крадев - агента на Пytлeр:) копира дори думите на оня кремлински траvecTит! Няма ли безработен снайперист в България!?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Темата и тестът на деня е колко кеш е натрупал президента в руската резидентура на Дондуков?