92

какви войни

преди 3 месеца

ви гонят бе хора-коридора Румъния-България е защитен за хилядолетия напред...никой даже не си и помисля

91

Анонимен

преди 3 месеца

99% от контингента на гроб-пп-дб-дпс са деца и внуци на комунистически активисти. Русофоби вие сте бояджии, вие сте фурнаджииски лопати.

90

А. Евлогиев, Варна

преди 3 месеца

Този път не трябва да пропуснем шанса да помогнем за разгрома на Руската Империя. Ако бяхме се включили в битката за Сталинград през 1942 може би нашата армия можеше да помогне да се предотврати трагедията на 6-та Армия и да обърне хода на войната на Изток. Разбира се англосаксите пак щяха да победят Хитлер на Западния фронт но поне щяхме да получим по изгодни условия за преговори а не 45-години съвецко робство.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера вечерта Русия е ударила над 100 цели на територията на укрорайха и самите укронацисти заявяват само за 2 убити))) (без да споменава колко военни са отишли при бандера. Вероятно стотици). Сметнете колко точни са ударите на Русия. Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Румъния ще разкаже играта на Русия. Само за 24 часа.

87

Банкеръ

преди 3 месеца

Повече ме вълнува България.При евентуален конфликт с Русия имаме чертежи и тюфлеци.Политиците ще се опитат да избягат ама ще има Народен съд и оловни хапчета еднократно.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Румъния просто се подготва за обща граница с Русия.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Хуситите с джапанките и калашите за 50 дена нанесоха загуби на *** държави в размер на стотици милиарди евро. Хуситите ви направиха криви бе евроjeндери, а вие сте тръгнали да воювате срещу Русия. Ще ви стопят лагерите бе!

84

Георги

преди 3 месеца

На тази земя има само два народа, които ни харесват и що годе уважават - едните са руснаците и ни наричат "братушки", другите са турците - северната им част и ни наричат "комшо". Всичко друго или не знае за нас или ни мрази. Ние Турците няма как да ги харесваме, в предвид че 500 години са ни владели, наказвали и клали. Но Руснаците защо скачаме срещу тях и постоянно ги плюем, като може просто да не се месим най-малкото. Та ние ползваме техните заводи за оръжия за оръжия срещу тях ?!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Вън евро и укро атлантици.

82

Анонимен

преди 3 месеца

България не е против Русия, а само продажните ни политици.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Мамалигарите щели да воюват. Какво ни интересува нас нормалните кравароробски гейове?

80

Възраждане

преди 3 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

79

Анонимен

преди 3 месеца

Стара Европа защо се меси между шамарите ?А? А? А? Остави осраните да се оправят,къде сте тръгнали? Зеления щеше да види насрания си *** и щеше да подписва .а сега како се тюхкате, естествено че ще има Руска салата.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Местните русофоби да заберат 100-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Вън murviiiii!

77

То е ясно защо

преди 3 месеца

България се превърна в най-яростният враг на Русия?Защото културата на правителството е най-ниските в цял свят и мрази всичко европейско, християнските Български традиции,за да се раздават порции на чаветата от майчините родини без род и родина.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Щом румънците се готвят усилено за война, то значи е истина, че след Украйна Русия ще нападне и други съседни държави.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Дано Путин дойде и у нас. На бързо ще сложи ред.

74

Анонимен

преди 3 месеца

"Изостаналата" социалистическа Корея (КНДР) произвежда ракети и всякакви високи технологии. Населението на Корея расте, докато Бг е в демографска катастрофа. Потърсете в Гугъл напишете "Пхенян", вижте облика на града. Сф прилича на разбита, изостанала кл0ака в сравнение с Пхенян. Корея е само една, защото южната част е п0робена от кравария отдавна, точно като Бг сега. Време е за освобождение от Zападното Zл0! Слава на Чучхе, долу западните т0талитарни режими!!!

73

до 73

преди 3 месеца

Не знам кой какви танкове ще направи знам че путин раздава злато за долари и евро да разплаща на кредиторите, че войната не е безплатна даже е доста скъпа излиза накрая.