37

Адолф Путлер

преди 7 месеца

Руснаците да се молим Байдън да не обърка копчетата на пулта в Овалния офис и вместо Северна Корея Россия да се превърне в купчина радиоактивен прах.

36

Амин

преди 7 месеца

Бай Дън достигна дъното. А с него ще потънат и българските центаджии.

35

И?

преди 7 месеца

Това вече не е новина! В момента се приемат залагания от букмейкърите на кой от митингите ще попита къде му цукалото.

34

Шенко

преди 7 месеца

Нормално е за Байгъна!Хубавото е,че не го е объркал с Шарл де Гол!!! Тогава и колите ще са му близо до ДЦ, Ситроена,колата на Де Гол! Хубавото е,че червените копчета на са до него!Леле,мале жив инвалид,начело на ФАЩ!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Това вече е Алцхаймер. Алцхаймер му е взел акъла.

32

Тоя като нищо

преди 7 месеца

Ще ни направи 3 световна война.

31

Теди

преди 7 месеца

ТОЛКОВА МНОГО ХОРА В САЩ ОБАЧЕ НЕГО СА ГО ИЗБРАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ СМЯТАЙ И ТО ЗА ТАКЪВ ВИСОК ДЪРЖАВЕН ПОСТ А ПЪК ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е СЛОЖЕН КОНФЛИКТ КОЙТО ОБХВАНА ЦЕЛИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ САЩ КИТАЙ И ДРУГИ И Е ПОЧТИ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ Е ОБЯВЕНА ОФИЦИАЛНО ЗА ТРЕТА СВЕТОВНА ОБАЧЕ ГОЛЯМА ВОЙНА СЕ ВОДИ В УКРАЙНА ХИЧ НЕ Е МАЙТАП МНОГО Е СЕРИОЗНО

30

Мумия с деменция

преди 7 месеца

някой да попита Байдън коя година сме сега - човекът си говори с Франсоа Митеран, който е починал през 1996 година, тревожи се за войната в Иран, която беше през 1988 година, Мумията живее 40 години назад във времето

29

Анонимен

преди 7 месеца

някой да попита Байдън коя година сме сега. Ще се шокира от отговорът!

28

Мумия с деменция

преди 7 месеца

Ами нормално като за Мумията с деменция, мумията си говори основно с призраци, а Франсоа Митеран е мъртъв вече от почти 30 години. Мумията редовно се здрависва с несъществуващи хора и си говори с въображаемите си приятели, повечето от които отдавна са мъртви. НЯКОЙ ОЩЕ ЛИ ВЯРВА, че тая мумия с деменция наистина управлява САЩ??? Представяте ли си да му връчат на това нещо куфарчето с кодовете за изстрелване на ядрените ракети на Америка???

27

ХХХ

преди 7 месеца

И тоя управлява световна сила ....айде той не я управлява де ама ....лицето на САЩ :) Най можещия от всички тях :) Преди нали вместо Украйна беше казал че се притеснявал за войната в Иран ....човека просто не знае къде се намира ....с тежки медикаменти го поддържат жив май май ...

26

Глупи

преди 7 месеца

Случва се, и при мен е така от време на време.

25

Теди

преди 7 месеца

ЧЕ НА 81 ГОДИНИ ТОЙ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА Е ПЕНСИОНИРАН ОТДАВНА ВСЪЩНОСТ НАЛИ НА 65 ГОДИНИ СЕ ПЕНСИОНИРАТ Е НЯКОИ ПО БОЛЕСТ НЕ ТРУДОВА ПЕНСИЯ СИМПАТИЧЕН ЧОВЕЧЕЦ ЩОМ СЕ ДЪРЖИ НА 81 ГОДИНИ МНОГО МАЛКО ХОРА ДОЖИВЯВАТ ДО ТЕЗИ ГОДИНИ ПОВЕЧЕТО УМИРАТ СРАВНИТЕЛНО МЛАДИ МОЯТА МАЙКА ПОЧИНА НА 36 ГОДИНИ ОТ РАК ОБАЧЕ ПРАБАБА МИ Е ПОЧИНАЛА ЕДНАТА НА 90 ДРУГАТА НА 84 ГОДИНИ ДЪРЖИ СЕ ТОЙ ЩОМ Е ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ДРУГИТЕ МОГАТ САМО ДА МЕЧТАЯТ ЗА ТАКЪВ ВИСОК ДЪРЖАВЕН ПОСТ ОПРЕДЕЛЕНО

24

Анонимен

преди 7 месеца

Чичо Джо е интелектуален титан в сравнение с жълтопаветния планктон от ППДББ!

23

Мислете

преди 7 месеца

Вие представяте ли си какво ще стане с света ако този вземе нов мандат?!

22

паф

преди 7 месеца

САЩ са най-голямото зло за човечеството! водят войни навсякъде по света, само не на тяхна територия! малко им са двата съборени небостъргача, заслужават много повече!

21

Ехааа

преди 7 месеца

Американският журналист Карлсон е в Москва за интервю с Путин,а в САЩ са в шок и ужас че ще се чуе истината.

20

мдаа

преди 7 месеца

Дълбоката държава затова отново го издига за президент, защото той е само една дементирала говореща глава, а ония си управляват. Затова Тръмп е неудобен. По-трудно се контролира. Демокрация, свобода, избори, всичко е приказка за наивници.

19

До Алекс

преди 7 месеца

Нямам търпение да дойде Тръмп да пуска атома над Иран и да изпепели тази измислена държавица. После ядрени бомби по Китай или да се платят 160 трилиона дълг към САЩ заради КОВИД (дъ чайнис вайръс).

18

До мо де Ра то ра

преди 7 месеца

Ти си истински ***, хубаво е че няма да оставиш поколение което с npokажeния ти ген да мъpcи земята българска АМИН