55

Анонимен

преди 3 месеца

До ИВАН_ха, хамерриканците ли са нападнали Украйна?... или на кремълското джудже имперските мераци?

54

Анонимен

преди 3 месеца

Още един наемник загина във окопите на чужда територия от руско оръжие. Той можеше спокойно да си шмърка кокаина в родната си Колумбия. Безплатен съвет към всички чужденци попаднали на територията на Украйна: допийте си чая и... се прибирайте у дома, за да продължите да поддържате акаунти в социалните мрежи, да публикувате снимки в пълно бойно снаряжение. Vuelve a casa vivo!

53

Ж

преди 3 месеца

А статия за войната в Газа и загиналите деца?

52

Анонимен

преди 3 месеца

ВСУ започнаха да прехвърлят войски от части в тила, за да окомплектоват силно намалените пехотни части на ЛБС - The New York Times. "В момента нямаме достатъчно оборудване и хора, за да преминем в настъпление. Затова основната задача в момента е да запазим позициите", каза заместник-командирът на батальон на 47-Mа механизирана бригада л-т Александър Ширшин. Сега основните битки се водят в Авдеевка. ВС на РФ активно консолидират позиции в града и в покрайнините, като методично изтласкват зомбираната по натовски стандарт биомаса.

51

Анонимен

преди 3 месеца

До Сър Пичук - Родопите нямат нищо общо с въпроса ми г-н Тролей. Взимай си 10-те цента за коментарите и толкова. Акъл за повече нямаш, щом ми пишеш, че заради терористите в Газа избили евреи, Израел има право да избива децата в Газа. Израел да намерят терористите и да убият тях. Защо убиват деца? И такива като теб им ръкопляскат. Питам те пак, позволяваш ли на турската армия да убие детето ти, ако някакви българи направят терористичен акт в Турция. Да или не?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Шолц за първи път призна, че германското правителство се справя зле. "Германия няма перспектива. Няма перспективи за индустрията. Няма перспективи за работа", каза той по време на реч в Бундестага.

49

Анонимен

преди 3 месеца

мръсни фашаги са тия руснаци, кой как иска да оправдава убийства и изнасилвания, грабежи и разруха, причината е ясна, рашистан не иска да освободи поробените държави

48

2

преди 3 месеца

Ако погледнем слуховете за 1000-1200 жертви на ден, изтичащи от Украйна, и вземем предвид пробива в Авдиевка, тогава с увеличаване на натиска в Харков трябва да има поне 3000 жертви на ден. Въпреки че има толкова много полеви болници, нови болници и прехвърляния в европейски болници, отдавна носещият се слух брой на загиналите и ранените трябва внезапно да се е увеличил, така че този въпрос отново се стовари със страшна сила.

47

ИВАН

преди 3 месеца

ДА БЛАГОДАРЯТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ТЕЗИ ЖЕРТВИ И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ, ТЕ ТИЯ ЗАД ОКЕАНА ТОВА ТОЧНО ИСКАТ!

46

1

преди 3 месеца

Руската армия нанася интензивни артилерийски и ракетни удари по Харковска и Сумска области. Отдавна не е имало обстрели от такъв мащаб. Това може да е възможна атака на изтощение и разсейване. От друга страна, със засилване на настъплението и бомбардировките на Купянск, Кременная и Сватово, ВСУ могат да оставят тънка линия на отбрана на север. От тези райони има голям поток от загинали и ранени. Болниците и моргите в Харков, Суми и всички региони на запад са претоварени поради огромния брой жертви.

45

Анонимен

преди 3 месеца

до 31 хаха,я виж евродепутатетата как седят с шалове и шапки в залата а 60% от гражсаните на ес не могат да си позволят отопление 24 часа и правят икономии

44

Анонимен

преди 3 месеца

До 27 Е не знам кой ,на кой се е кланял ,ама съм го чувал,какви глупости плещи и нима искаш да кажеш ,че той сам е превзел 20% от територията на Украйна щото никъде не е бил сам само в Бахмут и това сигурно щеше още да продължи,ако руските спец наз не бяха направили наказателна акция след онова в Макеевка .Само това трябва да ти говори,че руснаците ,ако имат за цел нещо просто си го правят и не те бавят.Ако им е за цел да превземат Авдеевка бързо да са го направили.

43

Анонимен

преди 3 месеца

В мрежите се обсъжда проклятието на Зеленски - тези, които се здрависват с него, са диагностицирани с рак. Кралят на Великобритания, който се ръкува с него, е диагностициран с рак. А шефът на Пентагона, който преди това се срещна със Зеленски, също се разболя от рак на простатата и беше опериран по спешност.

42

ужас

преди 3 месеца

жалко и тъжно но пък израел за няколко месеца уби 15000

41

Анонимен

преди 3 месеца

Варгонзо: ВС на РФ напреднаха по магистрала М-30 в района на Первомайски, но не и в Тоненкое и Северное (селище западно от Авдеевка). В югоизточните покрайнини на самия град се водят ожесточени битки. Но на североизток има тактически пробив на ВС на РФ. Руснаците вече могат да атакуват коксовия завод от две посоки. Опитите за настъпление при Степное (да не се бърка с едноименните пунктове в Запорожие и Угледарско направление) не донесоха успех на ВС на Рф. ВСУ успяха да си върнат редица позиции от подконтролната им Новобахмутовка(едноименно селище на изток зад руските въоръжени сили).

40

Сър Пичук

преди 3 месеца

А ти позволява ли да си вземе Родопите?

39

Анонимен

преди 3 месеца

Варгонзо: В запорожско направление - нов удар на ВС на РФ западно от село Работино с артилерийска поддръжка. Без успех. Под удари на ВСУ са Каменское, Мала Токмачка, Чаровное и Красное. ВС на РФ действат по - Копани, Новопрокоповка и Вербовое. В сектор Угледар - атака на руски войски северно от Приютное. Този път няма напредък. Обстрелват се украински позиции в Полтавка и Угледар. Съответно руски в Заветное Желание и Новодонецк. На Донецкия фронт ВС на РФ щурмуваха Новомихайловка от югоизток и североизток, както и Георгиевка. Без успех.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Варгонзо: В направление Херсон-Крим ВС на РФ атакуваха украински позиции в Кринки след артилерийски обстрел. Без промяна. Победоносните доклади на някои военни кореспонденти, че украинските морски пехотинци мислят само как да се върнат на десния бряг, не отговарят на действителността. Все още обаче няма особени перспективи и за двете воюващи страни в тази област. ВС на РФ нанесоха удари по ВСУ в Днипро, Херсон, Даревка, Токаревка, Тягинка и Лвов. Украинската артилерия е работила срещу руските войски в Гола Пристан, Альошки, Казашки лагери и Корсунка.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Сър Пичук - Питам те пак тролейче, ако някои българи влязат в Турция и избият някакви турци позволяваш ли на турската армия да дойде в България и да убие детето ти?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Украинският танцьор и телевизионен водещ Владислав Яма напусна "краина", след като получи повиквателна за военна служба. Добирайки се до границата, Владик на място си купи свободата за 6000 долара. "Патриотът" вече е в САЩ!