31

Анонимен

преди 4 месеца

И тоя е като предишния-Дани конституцията.И като по-предишната-Цецка Цачева.Все едно сте очаквали тия двамата да дадат на съд Бойко Борисов.Айде малко по-сериозно,де.

30

Муахаха

преди 4 месеца

е Може ли Иначе - като Всичките са в Кюпа!

29

Анонимен

преди 4 месеца

След като на всички е ясно,че у нас няма правосъдие,каква е ролята на министъра на правосъдието?Нещо като директор на водопад,май.

28

Ром и сок манго

преди 4 месеца

Славов изпълни мисията за поругаване на Българската Конституция... и от тук на татаък и той не знае защо е на това място?!?!?

27

Анонимен

преди 4 месеца

Правправнивт министър Славов, тази сутрин, в сутрешния блок спомена за нови критерии, които обмислят за избор на КС. А именно, кандидатът да има поне 15 г юридически стаж и да не е политически ангажиран последните 5г. Ами това са задължителни критерии, които би трябвало да са в сила и сега. Иначе излиза, че в КС са събрали хора от кол и въже, и всеки може да се набута, без да отговаря на най- важното изискване- да е политически независим.

26

alf

преди 4 месеца

до кога ще търпиме тия дебилни същества. веднага да даде изявление трябва

25

Бебчо

преди 4 месеца

Ти защо не си в делегацията до САЩ?Ти май нищо не си свършил и за това няма какво да отчиташ!

24

Пак

преди 4 месеца

Едно голямо нищо....

23

Анонимен

преди 4 месеца

И по-скъпа.Дране до кръв,от мафиотите.Такава е истината.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Ама разбира се. Гарантирано от Продължаваме Подмяната нищо няма да разкриват.И тия са като ония.. ХАЙДУЦИ.

21

Оооооо

преди 4 месеца

Моя светофарна отврат!Че ние си знаем какъв ще е изхода, без ти да пророкуваш!Сега сме на мигаща жълта светлина и така ще си остане!Той Рашков за това ли се активира?сам си дава оценка без никой да му я е искал?!?!?!

20

Гроби Таласъмо

преди 4 месеца

Аз съм против смъртната присъда - въпреки че тия си заслужават бесилката. По 30год.трудов лагер оковани и само нощен труд по 12 ч. е по ефективно....

19

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТОИ В ИЗОЛАЦИЯ ДОКАТО ИЗМРЕ ВСИЧКО РУСОФИЛСКО И КОМУНИСТИЧЕСКО.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Някой да е очаквал нещо друго?Проблемът е,че дружеството получи пари от ЕС по различните програми.А са откраднати и от партийте.Така напримерВиК-Стара Загора получи пари по програма на ЕС за обновяване на водоснабдителната мрежатата в няколко града.А бившия управител наДържавното дружество(мъглиженец-ГЕРБ)беше собственик на три частни фирми и участваше с друг частен собственик в друго частно дръжествоИ както винаги се е случвало,гражданите вместо да получат по добра услуга,тя стана още по-лоша

17

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Нищо за разплитане.Ясичко е пределно ясно. Ей ония,дето ходят с черните тоги като попове са в мафията. Кой ще съди съдещите ни? Хората трябва просто да ги стелят от упор всички до един юристи и само така може да се промени нещо. Юристи,лихвари кредитни,ченгета,попове. ..това е месо за животните.

16

Никола Стефанов

преди 4 месеца

Сигурно е ужилил неподходящия човек, и ужиления е поръчал да осчетоводят Божанов с крайни средства. Въпрос на подробности е кой е ужиления.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Тия постигнаха това което и Коза Ностра не можа обсебиха цяла държава

14

Анонимен

преди 4 месеца

Искал е да каже, желателно е разследването да остане неразплетено..

13

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТОИ В ИЗОЛАЦИЯ КОЛКОТО ДЪЛГО Е НЕОБХОДИМО ДОКАТО СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ПРОРУСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНДИВИДИ.

12

Сериозно?

преди 4 месеца

Има репортажа от преди 20 години за измамени от този възрастни хора. Вкл с това лице на тях. Сега като го отстреляха, нашите се сетиха за разследвания. Най-смешното е как един излезе да каже, че въпросния е щял да бъде арестуван всеки момент. Истината е, че кой знае колко измамени са се поболели и са си заминали, а този е дерибействал и изнудвал под чадъра на магистрати и политици. Истината е, че сме една територия без закони и джунгла най-страшна. Каквито има само в Африка!