18

НЕКАДЕМИКА

преди 4 месеца

НЕкадемик Дрянков на каква позиция се намира в момента? То знае ли? А ние знаем ли? Чии интереси провежда този проводник мисля,че е ясно на всички мислещ хора. Скъп уран, скъп газ, реактори на безценица за Украйня, оръжия подаяния за Украйна, договори за милиарди за Американски оръжия на хартия, затвяряне на ТЕЦовете, затваряне и на проекта Белене. А във външната политика провал след провал! Това са резултатите от свръх здравословната политика на на това недоразумение.

17

Анонимен

преди 4 месеца

8,000,000,000лв годишен бюджет на здравната каса. 3,500,000,000 печалба на банките за 2023. 2,000,000,000 селскостопански субсидии, за тези които сега щели да протестират. Сега разбрахте ли защо няма за вас, нито пътища, нито детски градини, нито защита?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Загуби как се доказват? Вдигаш разходите и доказваш загуби.

15

отново

преди 4 месеца

идиотщини в БГ.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Звучи като заплаха.

13

По-НАВЕДЕН

преди 4 месеца

най-наведен, НАВЕДЕН-ков

12

Анонимен

преди 4 месеца

А банките и моб. оператори кога ще ги наказвате, също и модерната търговия, цялата държава сме им роби, на първо място служителтие които вмето 2к евра както е в ЕС взимат 400 евро заплата и след това всеки един българин които плащаме двойно и тройно и то за ментета като сирене с повишено водно съдържание, натрошен ориз, брашно типо 650 и подобни ментета които вие ги върнахте обратно?

11

Потресен съм

преди 4 месеца

Потресен съм от ниското ниво в Българската политика. Първо пробиотика Кирчо дето две изречения не може да върже, после Гълъб ли беше врабче ли беше някакво дето кквото му казаха това подписа и направи. И накрая инсталираха на ротационен принцип някаква с мозък на амеба и това безгръбначно Наведенков, което буквално му се виждат конците как ги дърпат. Тая държава запАда пред очите ни.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ако се чудите защо са скъпи имотите - зърнопроизводителите си избиват комплексите като изкупуват топ имоти в София. Поне 1000 вече са купили, с парите които НАП открадна от вас, Българи! Сега разбрахте ли защо няма къде и едно дете да отгледате?

9

Анонимен

преди 4 месеца

И ако е мързелива фирмажийка държавата ше плаща. На безработни не дава нищо държавата или трябва да е внесъл 30 г. преди това.

8

Тоа па КЪЛВАН ФИТ

преди 4 месеца

Къде се навира, къде се изказва! Скрий се бе!

7

Анонимен

преди 4 месеца

ПАРИ ЗА ЗЪРНАРИТЕ, НА БОИКО АВЕРИТЕ А ЗА ЗЕЛЕНЧУКАРИТЕ НАИ ДЪЛГОТО

6

Рендето Вьорнер

преди 4 месеца

Хубава работа ,ама българска.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Уф че цензура амааа...... Изтриха ми и двата коментара наведнъж, при положение, че писах да не ми ги трият, нямаше нищо нередно... България не случайно е на последните места в света по свобода на словото.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, драги Денков, какво стана с прословутия ви План за възстановяване и устойчивост? Нали щяхме да получим едни милиарди, само срещу две-три национални предателства? Щото май и повечко направихте, а пари очевидно няма?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя откъде го изковахте бе българи?! Той не става даже за копач, камо ли да мисли.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Направо пускайте куките да ги гърбят с палките! Ще ядем щурци и мравки! Така е брюкселско и евроатлантическо!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Сега всички земеделски производители и техните счетоводители ще направят така сметките , че са на загуба за да лапнат паричките, а народа ще се гърчи им плаща сметките.