11

Българин

преди 4 месеца

Всичко имаше някакъв смисъл, докато не си изцепи ,че заради Борисов, свързвали евроатлантизма с ..."корупцията"! А бе, за три години чегъртане , се хванахте само за Черепа, как носил подкупи в га'щи"те и чорапите и всички ви се вързахме? Заради такива като Тоя , Евроатлантизмът го свързват с обикновени голословия!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Демократичните са все агенти на САЩ и работат срещу бг. Георги Марков работи за английското ДС. Даже Магарев стана и мииистар.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Изтрещели дрътаци. Вкарвайте ги по старчески домове и лудници какво непрекъснато им давате думата да плещят несвързани глупости...

8

Анонимен

преди 4 месеца

До 6 Е аз гледах как във Франция ги арестуват фермерите щото ЕС имал пари за Украйна,а за субсидии нямал

7

ха-ха-хи...верваме

преди 4 месеца

Още един мишок изпълзя от "Козяк"...

6

Анонимен

преди 4 месеца

Койот

5

по инструкция от пос

преди 4 месеца

Някои хора, като тоя ноев, яко ги гони параноята!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера в този сайт публикуваха информация, която се рапространява навсякъде, че на Червеия площад в Москва имало протестиращи против войната съпруги на военни, на който митинг били арестували 27 журналисти от чужди медии. Току-що в австрийския сайт ORF гледах видео от станалото, където се вижда как спокойно, без оръжие и без бой наличните журналисти,(може би колкото усмихнатите жени рускини с карамфили в ръце), ги отвеждат по един , по един в полицейски коли. Който желае, да сравни реално с писан

3

Упсььь...

преди 4 месеца

Още един грантаджия на НАТО-МАТО-НАСРАТО си заработи хонорара....СЛАВА КОКАИНА !

2

аг.Нойко докладва:

преди 4 месеца

Има в България хора, които са помагали на руските агенти, които са идвали, тровили, взривявали и са си отивали... Галя от Посолството прие доклада...рапорт даден-рекет взет!

1

ПОСОЛСТВОТО:

преди 4 месеца

Тоя наш послушковец...вЕЕЕрвайте му !