70

Просто и ясно

преди 3 месеца

Така наречените хора в неравностойно положение защо живеят по улиците на най-големите градове? Защото не могат да си позволят да наемат или купят жилище там. Какво ще им се случи, ако отидат в други населени места? Ще започнат работа и в повечето случаи тя ще е за неквалифицирани, ще могат да си позволят жилища и няма да са вече бездомници. Да, ама няма да имат вече право да са на социал, няма парички наготово

69

КАН КРУМ СТРАШНИ

преди 3 месеца

И в България трябва такова прочистване , всяко айше да бъде хвърлено на прасетата , а ако има мръсен византиец да бъде изгорен жив!!!!!КАЗАХ!!!!!

68

Чичо Гас

преди 3 месеца

Франция, заедно със САЩ, Великобритания и Германия, съсипаха сума ти държави в различни точки по света. Проблемите с мигранти в тези страни са напълно нормални и закономерни. И ще се увеличават. Най-лошото е, че заради споменатите, страдат и много други покрай тях.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Прекрасно е в България, защото няма гнусни животни като тези на снимката. Нека сме бедни и ксенофоби, но щастието да сме европеидни в по-голямата си част е нещо безценно.

66

Анонимен

преди 3 месеца

Ако някой измисли хуманно решение на проблема с присъствието на тази подчовешка маса в европейските градове, името му ще се помни завинаги

65

Анонимен

преди 3 месеца

Тези са загубени, въпрос на време е Франция да колабира с цялата тази чернилскаизмет в утробата й. А за нас остава единствено да си направим правилните изводи и да не повтаряме грешката да приютяваме полуживотни и да ги третираме като хора.

64

О, божкеле

преди 3 месеца

Клоаката Париж, колкото и да лъска имиджа си, ние си я знаем. Като скрият бездомниците и проститутките за месец-два няма да заблудят никого. Макрон е за лудницата, няма никаква тежест в собствената си страна, оставете за света, каквито лидери Франция е имала.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Били са бежанци техните дедовци и баби, а сега тази слуз просто се е разляла и вече няма никакъв начин положението да се постави под контрол отново.

62

Цецо Кинжала

преди 3 месеца

Определено по улиците е пълно с пропаднали типове.И да изчистят пак ще се появят.Има и доста клужове африканци но те са из цяла Европа не само в Париж.Но най много клошари и пропаднали има в Америка.България има късмет че не дава големи социални помощи иначе и тук щеше да се напълни.Оттука само минават към Запада.

61

Професор от Париж

преди 3 месеца

Напротив много добре се интегрират. Повечето са по-големи европейци и от българите. Говорят повече западни езици. Правят най-добрите багети, пишат по-добре на френски дори от французите. Французите общо взето кибичат по кафенетата или разчитат на богато наследство и рентьорство. България никога не е била колония, не говорете глупости. Двете форми на робство нямат много общо. Пак казвам социалната система и помощите във Франция са платени с труда и ресурсите на тези хора.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Това не са "бежанци". Това са трето поколение (раждат на по 10-12) местни чернилкигнусни

59

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Бе какви олимпийски игри в париж бе.Там и на почивка не ходя.Пълно е с чернилни и рискуваш да си загубиш живота.

58

Секс работниците

преди 3 месеца

Каква националност са?

57

Анонимен

преди 3 месеца

Ако всички тези бежанци изчезнат изведнъж всичко в Европа ще спре да работи, те вършат повечето работа, най-вече неквалифицираната и сините престилки. Европейците са само за белите якички.

56

Българин

преди 3 месеца

Много съм загрижен за промлемите на запада с бежанците. Много ме тревожи факта, че не се интегрират, много ме тревожи.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Да им пускат водата направо и да ги отмият в септичната яма. После да извикат лайнарката и да ги транспортират до сметището, и готово. Шегувам се, разбира се, направо да ги хвърлят в пещите.

54

Рендету

преди 3 месеца

Проблема е, че "бежанците" от Бл. Изток, Африка и Югоизточна Азия нито искат, нито правят усилия да се интегрират в Западното общество, те не идват в Европа, за да се учат, да придобият трудови знания и умения и да се интегрират в новата среда, а за да живеят без физически усилия на здравни социални помощи осигурени им от държавата в която са влезли на гърба на титулната нация!

53

Анонимен

преди 3 месеца

На Франция и биха дузпата от Африка. А без Африка Франция умира.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Много са се изселили, почти половината, и са служели на турците както сега служат на новия колонизатор. Както и сега се изселиха 3 милиона да мият улиците на новите господари. Българите винаги са били навеждачи.

51

IQ 3.14

преди 3 месеца

щом като чистат улиците от "случайни минувачи", очаква се нещо да гръмне