10

справедлив

преди 4 месеца

Укропите терористи ли са?Бомбят ли цивилна инфраструктура?Някой в ЕС и ФАЩ ще ги осъди ли някога?НЕ! Значи Русия спокойно може да затрие тази воняща къртичина Оссрайна и да я превърне в радиоактивна пепел.Путин се оказа най-милостивия господар на Кремъл.Ястребите зад него са готови да изпепелят Оссрайнината за минути.И сигурно съвсем скоро ще го направят.Дано.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Пенсионер камионите с монтиран на тях реактивен двигател се ползваха за чистене на пистите за изтребителите от сняг. Някой се е бъъзикал с тебе.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Безаналоговата руска ПВО отново "работи" ахахахах

7

Нане

преди 4 месеца

Горят *** глави на бандеранацистите.... Вече незнаят накъде да хванат.... ===))) мъ така е, кат слушаш краваршингатаун и островните пияници от наглосаксия...

6

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Ясен пример как се изкривява общственото мнение чрез фалшиви новини. Пожара беше вчера и трая точно 5 мин в сервизно помещение далеч от производствените мощности. Няма никаква материални щети ,нито пък жертви. Дрона е бил свален от ПВО-то но при падането се е подпалил върху един покрив. Подобни "новини" са само и единствено за целите на пропагандата !

5

Пенсионер

преди 4 месеца

До Анонимен 1 Сто БТР в полицията. БКП са се застраховали добре , срещу евентуален метеж за сваляне на социализма.Има ли са и камион с монтиран на него реактивен двигател от Миг 21 за помитане на площади от протестиращи.Казвали са ни го в МВР когато бях там запас. Дали е вярно или да се изфукат , не знам.

4

Анонимен

преди 4 месеца

"Пожарът се е разпрострял на площ от 300 кв. метра".. Моята къща на село е 350 кв. метра!! А аз не претендирам че имам голяма къща. Голям пожар ще да е.

3

реалист

преди 4 месеца

Стария бункерски дребен плъх разбира само от бой.

2

Бах мама му.

преди 4 месеца

Какво правят тези украинци ? Руските танкове ще останат без гориво.Путин казва че всичко върви по план. Лъже този х-ул-иг-ан.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Войната на дроновете... А ние и бронетранспортьорите си подарихме. И прашки няма...