14

Двойния аршин на пп

преди 3 месеца

Представям си какъв шум щяха да вдигнат умнокрасивите, ако Бойко беше качил половината ГЕРБ с жените и заминал за САЩ. И това, без да каже дори и за една планирана среща там. Щеше да е вой до небето, че харчи народна пара без отчет. Но промяната може. Те най-вероятно имат изключително важни срещи за бъдещето на народа ни там. Въобще не си и помислям, че това е екскурзия за края на ротацията за наша сметка.

13

Вярно ли е

преди 3 месеца

Че тия разбойници ще бъдат на екскурзията с половинките си?Вярно е!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Денков, нищо лично, но ти просто нямаш излъчването да представяш страната ни в добра светлина, а за подкрепа изобщо да не говорим. Ти където и да си отишъл до сега да мънкаш са ти подхвърляли трохи и като ти кажат НЕ ти им шепнеш ДОБРЕ. Не си за тази позиция и ПП те сложиха само, защото си послушко. А най-лошото е, че когато говориш си толкова неубедителен сякаш си прочел заглавието и пропуснал съдържанието, а изказваш мнение. Пълен Провал!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Денков мачкай рунтавите гербопитеци!

10

Анонимен

преди 3 месеца

За тази англосаксонска война американците надминаха себе си. Вместо свои войници изпращат украинчета, хванати на улицата. Вместо пари от американския бюджет да се наливат във военнопромишления им комплес парите идват от европейските колонии. А хитрата Великобритания, която е в основата на тази игра, се изниза предварително от донора ЕС

9

хаха

преди 3 месеца

Ще ги приеме третият секретар на втория заместник, за да ги инструктира.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Значи ще има командировъчни за всички

7

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ ПРАЩА ВЪЗРАЖДАНЕ ДА ЗАДАВА ГЛУПАВИТЕ ВЪПРОСИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ

6

Британски учЕн

преди 3 месеца

Да не забрави да си вземе торбичка Била.

5

Км

преди 3 месеца

Защо Сапунджиев отива в САЩ,като и дядото и блинката са му отказали среща. Делегация от 40 човека ще потрошат половин милион лева за няколко дни,само за една евентуална снимка с дядото пред камината,.

4

Каква е целта на

преди 3 месеца

посещението ще разберем веднага след като се върне от там. Той просто ще изсипе някаква невъобразима глупост, която няма нищо общо с настроенията и желанията на народа.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това е делегацията за организираното от лобистката компания посещение на Денков. Отказали са срещи в Белия дом и нямат още потвърдени срещи в Държавния департамент.Има срещи с 3 тинк-танка, лекция в университет, среща с общността.Министерство на енергетиката, Пентагона са отказали всякакви срещи", пишат от Дондуков 1 до българското посолство в САЩ. От екипа на Денков уведомяват посланик Панайотов,че министър-председателят на Република България Н. Пр. акад. Николай Денков ще посети САЩ, гр

2

Някой

преди 3 месеца

Значи и шефа ми е партньор. Отива да му кажат какво да прави и да му набият канчето. И още какво да купим от САЩ със заеми от САЩ. Този не го бръснат за слива партньор бил.

1

Денков

преди 3 месеца

Целта ми е да ви продам руските а носи на ЛГБТ