53

Анонимен

преди 4 месеца

Не е л у д който яде баницвта, а който му я дава.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До 50 Жалко е да нямаш ,акъл в мозъка и такива като тия да ми ги въздигаш

51

Анонимен

преди 4 месеца

Укри имате право да мълчите. Айде при Тагаренко и отивайте да поднасяте цветя при паметника на Альоша!

50

Ч0ВЕКАVSПодчовеците

преди 4 месеца

52 Да не е Русия?

49

Бай Дрън

преди 4 месеца

Очаквам скоро украинската армия да тръгне към Киев, както навремето нашите войски са тръгнали към София.

48

Ще

преди 4 месеца

ги откраднете за месец два и после пак ще духате супата.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Изобщо не ги харесвам вате нките, ама защо аджеба европейците требва да им дават пари на укрите, янките къде избегаха, нали уж са нъмбър уан :)))

46

Анонимен

преди 4 месеца

Някой има интерес да бъде унищожено голяма част от украинското население, никой не говори за преговори, тази територия някой много я иска.

45

Хахааха

преди 4 месеца

Без.ум.ците от ес ще го разорят окончателно наливайки тези пари в бездънната каца укр. Или може би в схемата е предвиден cash back. ЕС после ще налива пари да възстановява укр а таИ държава не е член на есс някакви измислени агитации и лозунги вчера ес лидерите ходеха като след орга.зм след гласуването..няма такива отр3пки. И пак говорят евроатл.ценности-такива няма!има евроатл.прод.аж.ност. Пример мъжът на Урсула е някакъв във пфайзер дето съдят подред държавите в момента..

44

Смях

преди 4 месеца

Бих дал всичко възможно да натоварим на един кораб русоробите и да ги пратим в голташка Русия. Да поживеят в мизерия, лишения и диктатура. Не да недоволстват в богатия ЕС и силното НАТО. Нереализирани копейки. Бедняци без бъдеще.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До 41Е те с 200 милиарда досега не станаха нсй-мощната пък с 50 ,които ще получава на порции цели три години ли ще стана,та и не се знае дали ще ги получи всичките

42

Анонимен

преди 4 месеца

По голяма полза за тези пари е ако се използват за тоалетна хартия от колкото да удължават агонията на Кретенски. На Украйна песента е изпята от момента в който решиха че света им е длъжен и не подписаха споразумението в Турция. Нито е възможен по добър резултат сега, ни то ще си вземе териториите обратно, а да не говорим за жертвите и парите хвърлени на вятъра от партньорите само за да слушаме воплите на Зеленски, който сам си докара страната до това положение

41

До 37

преди 4 месеца

До АнонименОт Хънтър Байдън!

40

Бай Дрън

преди 4 месеца

На фронта се воюва с оръжие, не с пари. 50млрд за Европа са долу горе равни на 50 млрд рубли за Русия. Демек, почти нищо. В Русия в един технологичен военен завод се взенат заплати 120000-200000 рубли. Това е долу горе нашата средна заплата за България. Европейските оръжия само за труд имат 10 пъти по-големи разходи, отделно рушветите.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Мачкай Вова сега е момента.

38

Краен резултат

преди 4 месеца

Украйна става най мощната и опитна армия в Европа. Русия постига паритет около сегашните позиции с цената на около 1 милион жертви. Санкциите се запазват и руския мир е все по непоносим. България намалява руското влияние. Светът си отдъхне от путин и разбира,че следващия луд от Русия е все пак по малко луд. Самите руснаци....са за съжаление.

37

Русия губи

преди 4 месеца

Русия няма никакъв шанс да спечели тази война. Войната е с доста по-голямо значение от колкото си мислите. Накрая НАТО ще влезе в Украйна и ще ги изтласкат. Да не мислите, че ще им дадат територии. Хаха, наивници. НАТО ще влезе в Украйна помнете ми думата!

36

Ох, какъв хубав

преди 4 месеца

Сън сънувах! Че Зеленски са го освиткали и украинския народ ликува!Жалко! Беше само сън!

35

Всички стачки

преди 4 месеца

Са платени от Русия особенно тая на 6 ти на бг Зърнарите с майбасите

34

Анонимен

преди 4 месеца

интересно как разбрахте че зеленски е наркоман