78

До 80

преди 3 месеца

На какъв език преподаваш История в 12 клас в езикова гимназия, на турски език ли? Ти не си от системата!

77

Учител

преди 3 месеца

До 83 колега, вие в селските училища май сте функционално неграмотни всичките.. в езиковите гимназии 8 и 9 клас учат предимно избрания език и затова историята я учат по късно в 12 клас

76

Анонимен

преди 3 месеца

Посочи в кое училище се учи История в 12 клас.....няма такова!

75

555

преди 3 месеца

Хората, които разбират от тази материя са управителя на банката (БНБ) и останалите шестима в управителния съвет . Депутатите като отговорни хора (малко съмнително) би трябвало да са провеждали дълги консултации с всеки един от тях. Това едва ли се е случило и ако някои от банкерите са с привързана политическа верижка към някоя от основните партии, то има и такива , които не са. Ако за пореден път излъжат народа не ми се мисли за последствията. Не може да се търпи до безкрай !!

74

Учител

преди 3 месеца

До 78 аха разбрах, че си от некво селско училище дето произвеждате 54% функционално неграмотни

73

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно не знаете, все пак не сте били в "обетованата земя", че там има най-много бездомници в света, само в покрайнините на Л.А живеят стотици хиляди такива, има и бели вмежду впрочем, да не ми изкарате опорката за nigaz... :))))

72

Анонимен

преди 3 месеца

Също както САЩ и ЕС притисна Унгария като им вдигнаха лихвите и унгарската валута се обесцени.

71

Анонимен

преди 3 месеца

70 % от бг са против еврото.

70

Анонимен

преди 3 месеца

"Уча децата ви в 12 клас лятото да гласуват за възраждане! ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!!!" Можеш да учиш децата на копейките, които родителите им не могат да научат на нищо и така или иначе те са без значение. За другите нямаш шанс просто. Няма как един даскал да повлияе на дете с което вкъщи се обсъждат важни въпроси с факти, а не с лаладжистване вместо да си вършиш работата за която сте назначен. Но явно е въпрос на капацитет. За това и учителското съсловие е с такъв лош авторитет в обществото.

69

Христо Христов

преди 3 месеца

"От Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) коментираха, че е нелепо да се говори за загуба на суверенитет, защото и в момента сме в условия на Валутен борд" - неграмотните харвардски про'с'таци не правят разлика между двете - същите про'с'таци като ВСИЧКИ дет на 2 Април гласуваха ЕС да ги управляват, щот са некадърни да се управляват сами. Роби!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е мъж от бабешки тип

67

Анонимен

преди 3 месеца

Явно бързат за да ограбата бг народа докто сега са на влас че после народа ще ги помете. Нищо не налага бг да влиза къде и да е освен ако не фалирала държавата и искат да теглат нови заеми.

66

Жена

преди 3 месеца

До 70 пак му е повече от твоя балгаранче ;)

65

Анонимен

преди 3 месеца

Руския президент Владимир Путин е едно плешивo джуджe с тестостерон колкото някоя бабичка

64

Анонимен

преди 3 месеца

Със сигурност Човекът с ЧЕКМЕДЖЕТАТА /от Банкя/ вече е приел Еврото ! При това на пачки от по 500! И добре , че беше Мата Хари , за да ни покаже колко е Умен , Далновиден и Предвидлив ! Да вземаме пример от него и да ни е като пътеводна светлина в тези тежки и мрачни времена ! Ура и да живее !

63

Учител

преди 3 месеца

До 63 колега, аз преподавам в езикова гимназия, явно не си в час със системата ;)

62

Анонимен

преди 3 месеца

Още не сте махнали Мoчлата напълно ... Едно по едно ...

61

Анонимен

преди 3 месеца

Правят сметки без кръчмар, ще кажеш не виждат каква ориенталска чалга клоака сме дупетатчетата :))) Правили промени вече към еврото, ще кажеш ЕС им е дала вече зелена светлина от преминаване от чалга към леко по-скъпата чалга :))) Това е мит, че с еврото всичко Ши са упраи, все пак съм бил в неколко европейски държави :)))

60

Анонимен

преди 3 месеца

Сегашният курс на лева спрямо еврото е изкуствено надут. Въведем ли еврото, това означава да падне Валутния борд и еврото вече да се обменя на реалната му цена - т.е. 4 лв (а не 2лв както е сега) за евро. Това значи, че хората които държат парите си в евро (95%) от българите ще обеднеят двойно.

59

До 58

преди 3 месеца

Не се езлагай колега, История и цивилизации се учи до 10 клас....никакъв учител не си!