23

Наблюдател

преди 3 месеца

Какъв му е проблемът на Свиленски, със смокиновеят лист? Сигурно иска всичко да е открито? Когато Баджо назначаваше Яначко в КС, нямаше даже и допитване! Но тогава липсваше "наглост" и безпардонност"?Или *** смятат ,че още откакто са излезли дядовците им от землянките, и властта им се полага до трето поколение? И заговорят ли комунистите за ... "народа", гражданите", "хората"...,значи много са озверели за власт!

22

пияница мистик

преди 3 месеца

До до 4 === Ами то бивало и да помниш :))) Иначе трябва да си на 100 години, но е хубаво да четеш повече историческа литература. Щеше да знаеш, че след окупацията ни от СССР на 9.IX.1944 червената дриcня е стояла тук цели 3 години като пъдар да пази социализЪма :))) През това време изпонаебаxa де що сварят, изядоха на аванта каквото докопаха и си тръгнаха накрая и ни оставиха разни промити от пропаганда комунистически "мозъци" като теб :))))

21

Анонимен

преди 3 месеца

Айде и Баджо се обади.

20

факт

преди 3 месеца

тоя е в политиката благодарение на бившата му жена и настояща на фигуранта а не че има акъл за политик .

19

Анонимен

преди 3 месеца

Атака пубеда с комунистите новото Септемврийско въстание 2023 :)))

18

За ЕС и НАТО

преди 3 месеца

Тия от бившата БКП, по добре да си траят, че и тях ще забравим.

17

Анонимен

преди 3 месеца

важното е, че Корни ги държи на санитарния минимум, където им е мястото. Във време на война между руския фашизъм и Европа НЕ МОЖЕ да си по средата. Или си на страната на руския фашизъм като Копейкин, Или си с Европа ... това е което не могат да разберат от БСП.

16

до 13

преди 3 месеца

то фашисти и въобще немски войски не е имало в България но си имахме борци против фашизма и партизанско движение . схващаш ли ????

15

Анонимен

преди 3 месеца

Това *** на снимката фъфли само защото не е на копанята!

14

Възраждане

преди 3 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Червени кхмери - от партийни и евросубсидии милионери :)))

12

Европеец с главно Е!

преди 3 месеца

Добре бе, да ви питам всички, които така плюете по ЕС, НАТО, САЩ и Запада като цяло и толкова много драпате към Путин? Давате ли си сметка до какво ще доведе излизане от тия съюзи? Забравихте ли вече Жан Виденовата зима? Ще е много, много по-зле! Опашките на границата ще почват от Велико Търново! Вие само плюете, но не предлагате абсолютно никаква алтернатива! Какво, ще се молим на Путин ли? Ще идете да бачкате да произвеждате храни ли? Ще направите IT фирми? Адски сте жалки, копейчици!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Да, но нямаме протести. Явно няма кой да ги финансира. Преди години по времето на Борисов за 20 стотинки увеличение на тока се палеха с бензин пред НС. Сега никой не реагира за нищо. Сякаш хората са приспани.

10

Радев съм

преди 3 месеца

Чшш баджанак, бе остай тъз политика бе!Ай наздраве!

9

до 4

преди 3 месеца

не само ссср, аз не помня руски войници та са стояли у нас, а сега ги преброй колко западни хрантутници има тук-хиляди!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Не виждате ли, че сте се набутали под тирания? Вие сте абсолютно загубено общество, нищо чудно, че сами си рушите паметниците и държавата. Защо се кланяте сега на тези нацистки еврейски плъхове от Партията на Плъховете? Махнете този плъх Гьобелс Денков и хамстера Терзиев и сурикатите Кирчо и Тапирчо.

7

тоя па

преди 3 месеца

абе бегай във Варна да чакаш освободителите ссср , вземи и импексова с копейкин !

6

Анонимен

преди 3 месеца

Дълги години БСП беше смокиновия лист на управлението на Герб/ ДПС.

5

пияница мистик

преди 3 месеца

Ами безпардонно я, че как иначе :) Нали не искахте ГЕРБ и Борисов да ви управлява, защото от посолството на Мутрафоновa чрез Рупорите си Атака, БСП и сега Изpaждане ви промиха мозъците с лъжите си колко много бил крал. В началото бяха стотици милиони, после станаха 2 милиарда в чували изнасяни с военни самолети, после станаха стотици милиарди, очакваме и трилиони след време :) И за някакви къщи в Барселона много се говореше, ама нищо за хотела на Нинова в Халкидики :)))

4

АА

преди 3 месеца

Нагли, червени фашисти! Гьобелс се върти в гроба като гледа как сте усъвършенствали пропагандата му! Като мнозинството от хората ви подкрепят що загубихте изборите толкова безславно бе, пуяк!