33

Анонимен

преди 4 месеца

Стана ясно, че украинците са свалили Ил-а. Ако ракетата беше С300, досега да бяха обвинили Русия. Но знаят, че не е, щападна е. Затова мълчат и дават не особено разбираеми заявления. Така, че, спркойно можем да кажем кой уби екипажа и украинските войничета - бандата на Зеленски. Покой да не видят, в мъки да живеят вечно!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера украинците сами се похвалиха, че са свалили руски самолет. Никой не ги е обвинявал. Като разбраха, че в него са били украинските военопленици за размяна, се отрекоха от успехите си и прехвърлиха отговорността на Русия. Не им е изгодна истината и не си признават вината. А можеха просто да спазват Минските споразумения или да бяха приели условията за мир от Истанбул.

31

gogo

преди 4 месеца

руснаците обстрелват украинските градове със балистични ракети, а на другият ден се жалват че им паднал самолета. А жалостивият Володин първо да пожали своите, преди чуждите. Много ги заболяло руснаците за пленниците и техните майки, чуден плач. Това или е някаква психоинформационна операция по руски, или наистина ги е заболяло от нещо, но от пленниците

30

Анонимен

преди 4 месеца

Защо разследването за сваленив Малайзийски Боинг се потули и замете под килима. Може би защото се доказа че е свален от украинска територия с ракета Бук, с която разполага само Украинска армия, но не и сепаратистите в Донбас, с каквото оправдание се иЗмъкна Киевския режим.

29

Анонимен

преди 4 месеца

по същия начин укрите са свалили и пътническия самолет преди време

28

Убиици

преди 4 месеца

На видео в телеграм се виждат две следи от ракети,РЗК специално е закаран в селото за да унищожи самолет но дали е този,явно е станала грешка,целта е била друга.

27

нали се хвалехте

преди 4 месеца

и радвахте вчера, че сте го ударили самолета, като сте очаквали вътре да има двама преговарящи за мир руснаци, но са се отказали от полета и сега ревете да се разследва. Русия си играе с вас, а ти може само да си поиграеш с на Путин "играчката" .

26

Хихихии

преди 4 месеца

В крайна сметка колко ракети унищожиха украинците в този самолет?

25

Хора

преди 4 месеца

Касапина на Украйна,кло.на Зеленски изби собствените си войници.И сега се чуди какво да лъже ..

24

Анонимен

преди 4 месеца

Само психопати като теб унищожават собствения си народ

23

Позор

преди 4 месеца

И у нас по медиите тече акция да се замаже това украински военни престъпление,канят се по тв всякакви "експерти"да защитават убийците.

22

Лошо

преди 4 месеца

На този етап не е възможно честно разследване,всички виждаме как запада не иска истината да излезе по много други украински престъпления.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Когато Украина свали Малайзийския Боинг бе същата ситуация. Първо се похвалиха, че са свалили Руски транспортен самолет, но като се разбра, че е пътнически, веднага свалиха новината и казаха *Аа не бяхме ние, руснаците бяха". Нищо ново в Украйна.

20

Слава Кокаине

преди 4 месеца

Ти си виновен, за да има укровоеннопленници.......

19

Анонимен

преди 4 месеца

Нали ракети имаше на борда на самолета,кскви военнопленници?

18

Анонимен

преди 4 месеца

Демек да ти го върнат, за да ги върнеш обратно в окопите, че се чудиш отде да набавиш човешки тесурси

17

Анонимен

преди 4 месеца

На тоя изобщо не му пука за украинския народ, още по- малко за военнопленниците. Циркаджия.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Володя,не Русия,а ти си косвено виновен,за смърта на хиляди невинни украинци,затова трябва да бъдеш изпратен пред международния съд в Хага,с обвинението,за геноцид,срещу украинския народ.

15

анонимен

преди 4 месеца

разследване ли? колкото беше за кримския мост, за взривения язовир, за газопровода...тая мафия трябва да се изтрепе, без пленници!

14

македонци

преди 4 месеца

не бил Владимир, а Володимир. не било Александър, а Олександър :)))