211

Анонимен

преди 4 месеца

212 Не се опотвай да се правиш умен а лягай че утре пак си на работа на някой строеж или автомивка. А вечерта пак ще трябва да разтваряш бузки че с мижавите 3000 лева до никъде.

210

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 204 Сериозно? Хохлосайтовете побързаха да изтрият предишните си текстове, даже Украинска правда си изключи сайта, като обяви за хакерска DDOS атака. Започнаха да се трият постове, да се редактират заглавия и текстове! Но Интернет помни всичко...

209

Русия=Психиатрия

преди 4 месеца

Чорапа започна да се разплита. Въпросния Ил-76 вчера на 23-ти е излетял от Иран - можем само да предполагаме с какъв товар но едва ли са краставици и домати, още по-малко украински военнопленници. Отделно по геолокацията от кадрите по време на падането се вижда че самолета лети на североизток, тоест се отдалечава от Белгород а не идва както трърдят руснаците. Очевидна постановка.

208

Усрайна

преди 4 месеца

Това го правят фашистите много отдавна избиват собствените си хора!! Така започна всичко във Донбас където неонацисти от Азов и десен сектор избиваха жени и деца укройнци който си позволяваха да говорят на руски!!! Няколкото милиона избити укрофашисти ще лежат на съвестта на САЩ и нелегитимното немско правителство на шолц и Бербок(майката неофашистка)

207

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, има още 3-5 годинки докато света се приготви за 3та световна.

206

Анонимен

преди 4 месеца

Нема по-големи головодници от руските колхозници и нашите копейки

205

Анонимен

преди 4 месеца

Хи, хи, хи, че кой верва на Кремъл?Глесат как да замажат положението съа сваленият самолет и измислят небивалици!

204

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото и да триете няма значение. Ще го кажа по друг начин, неправилно поливо ориентирани индивиди продължават да се излагат публично с нелепи и инфантилни коментари.

203

Анонимен

преди 4 месеца

До хаха 202 Оказа се фейк. Има със съвпадащи фамилии. Не лъжи, хохлолюбецо! Оплескани сте яко с ekcкременти! И с колко охрана ще ги превозват тези 65 нещастника? С 50 автоматчика ли, бе? Ами ако са с белезници и са вързани за куките по стените? А? А дали си виждал как експлодира пусков контейнер на C-300? Понеже ПЗР е твърдогоривна,взривът е с млечно бял плътен пушек, който "цъфти" от летящи отломки. На видеото взривът беше оранжево огнено кълбо, обвито от гъст черен дим-типичен взрив на керосин

202

Анонимен

преди 4 месеца

Брех, копейките още се напъват да лъжат, а raщuте им лъснаха пак в кафяво...

201

Анонимен

преди 4 месеца

Така почва списъка Алексеев, Максим Михайлович роден 13.04.1988. Дори мъртвите украинци оплюхте, за да защитите Зеленски

200

хаха

преди 4 месеца

А в списъка на загиналите са 17 от разменените в началото на годината военнопленници. Некадърна руска работа....

199

хаха

преди 4 месеца

Да бе, 65 военнопленници със 3-*** души придружаващ персонал.... Взрива на видеото е доста внушителен, като за 65 военнопленника...Единственото вярно тук е, че крадците на перални и тоалетни чинии са на минус един Ил-76 и екипажа му!

198

Анонимен

преди 4 месеца

Работата е ясна. Сред военнопренниците е имало неудобни за киевската хунта и някой тайно е дал заповед самолета да бъде свален, за да не се разкрият неудобни за нацистите в Киев истини. Комисията от САЩ и Германия ще изяснява по нататък, какво е и що е. Русофоби, не пишете глупости и хипотези, ставате смешни и жaлku.

197

Анонимен

преди 4 месеца

Маршрута на самолета го има във flightradar24 за всеки средно грамотен човек - идвал е от Иран през Египет. Какви военнопленници, какви 5 лева?!

196

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия=Психиатрия Альооооо, от Карлуково ли пишете. Някой да каже на докторите, че е време за хапове и да се приберат клавиатурите, моля.

195

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

до 187. За пръв път чуваш да превозват военнопленници с товарен самолет? Ти с изтребители ли искаш да ги превозват, един по един? Или с автобус през целия Донбас с екскурзовод някой чеченец?

194

2

преди 4 месеца

Депутатите от "Справедлива Русия" по-рано предложиха, ако Украйна бъде призната за терористична държава, да се конфискува имуществото на украински граждани на територията на Русия и да се използва за компенсиране на щетите, причинени от Украйна; Също така, след признаване те могат да въведат отговорност за пропагандиране на "знамена, икони, мемета и други неща", които се използват "за екстремистки цели".

193

1

преди 4 месеца

Държавната дума се върна към дискусията за признаването на Украйна за терористична страна. Какво ще се промени, ако Украйна бъде призната за терористична държава: Военни експерти смятат, че подобно признаване ще "развърже ръцете";ВС на РФ ще могат да нанасят удари не само по военни цели, но и по терористични центрове за вземане на решения; Ако цяла държава бъде обявена за терористична, тогава най-малко всички граждани, които са на държавна служба, ще трябва да бъдат обявени за терористи;

192

Русия=Психиатрия

преди 4 месеца

Представете си следния сценарий: пада руски Ил-76 в зоната на бойни действия. Може да е свален, може да е техническа повреда или пилотска грешка. В подобни случаи мрежата избухва от коментари прославящи украинското ПВО или съответно немарливостта на руснаците. Но вместо това Алкашитевкарват една малка художествена измислица за някакви украински военнопленници и тотално обръщат на 180 градуса общественото мнение. Вече не руснаците саМалоумни и некадърни, а украинците.