73

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 4 месеца

ВЪЙЙЙЙЙЙЙ ДЗВЕР......... ЯПОНЦИТЕ СА ПЛИСНАЛИ ЛИГЕНЯ МНОГО СЕРИОЗНО

72

Анонимен

преди 4 месеца

Ако дойде в България, няма да я различа от съседката ми. Просто украинците и българите споделят общ генофонд. Приличаме си визуално и културно. Ние сме братски народи. Да не кажа един и същи народ, че може да стане малко исторически проблем, но генерално е факт - ДНК-то го доказва. Руснаците не приличат на нас.

71

Анонимен

преди 4 месеца

До КРАСИВА СЛАВЯНКА Я се вгледай в носището - доста по-южно от България е племето й.

70

Обективен

преди 4 месеца

Не прилича на рускиня.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Украински войници освободиха БЪЛГАРИЯ от османско робство. Ще им бъда признателен ДО ГРОБА. СЛАВА УКРАИНИ!

68

КРАСИВА СЛАВЯНКА

преди 4 месеца

ЛИЧИ СИ БЪЛГАРСКАТА ЖИЛКА. В ТОВА МОМИЧЕ НЯМА НИЩО РУСКО!

67

Украйна са СЛАВЯНИ

преди 4 месеца

Руснаците са азиатци с дръпнати очи. Вижте им населението.

66

БЪЛГАРИНА

преди 4 месеца

Украинците са ни братски народ славяни и православни християни, което не може да се каже за руснаците, които са сбирщайн от азиатци мюсюлмани. СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА - СЛАВЯНИТЕ!

65

Е, не!

преди 4 месеца

Кажете ми, че това на снимката не е мис, ако ще на Тринидад и Тобаго. Покъртително гpo3на, като карикатура е...

64

Бойко Борисов

преди 4 месеца

Дани Каназирева е по-красива (след операциите)

63

ДА ВИ ОБЯСНЯ НЕЩО!!!

преди 4 месеца

КРАСИВИТЕ РУСКИНИ са финландки, а КРАСИВИТЕ УКРАИНКИ са българки. Украинците и българите са БРАТСКИ НАРОДИ. Ще мине време и ще го разберете. Трябва ви още време.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Фундаментът, надстройката и построяването на японската цивилизация - 100% Български! Всички японски императори - династи от Дуло! Рестарт на нашите пирамиди в Япония. Целият японски интелектуален елит и императорската им и етностна аристокрация със цялата японска цивилизация, са Български!

61

ПРИЧИНИТЕ СА ДВЕ

преди 4 месеца

ПРИЧИНА 1: Украинка е (а те са красиви); ПРИЧИНА 2: Не е Десислава Атанасова;

60

Колко е грозна

преди 4 месеца

Светът полудя!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Японците отдавна имат интерес към скалите и са неразделна част част от оригиналната японска религия Шинто така както и Българските езичници, чийто Богове са Исус и съпругата му Диана - върли поклонници на скалите.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Свещената скала Meotoiwa, Свещената скала Seifa Utaki. Хората вярват, че свещената скала Kamikura Jinja защищава тях и града им се молят и кланят на скалата както на Бог! Скалния храм Kairyuji, построен под навеса на скалния панел на светилището. Параклисът Kompira.

57

еди кой си

преди 4 месеца

Няма да се учудя ако скоро украинец стане президент на сащ.. и дори крал на англия

56

Анонимен

преди 4 месеца

Японската обрядна ритуалност е пренесена Българска, с която са съставени японските документи на езика на Свещения шифър, указваши Българският Цивилизационен произход на културата и нацията им!

55

Анонимен

преди 4 месеца

Японците имат съхранена Българската материална светилищна база, имат паролите за тях, езикът и животът им са изградени върху Свещения Български език, имат феноменния Български Божествен ген-остава да се поклонят на Българските Богове чрез нас Българите!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Любовта на японците към скалите им е вменена по религиозен уважителен и фантастичен начин, както и унаследеното познание и спомен, че тия скали са изкуствено построени скални светилища на Българските жреци, на които те са творили феноменалните духовни и материални блага за хората и са вършели чудеса.