362

Анонимен

преди 5 месеца

От потешният полк на Петър първи са останали документи: на уйгурски. Самият петър е искал да става султан,по едно време.

361

Ха ха ха

преди 5 месеца

А след като дойдат и новиите попълнения от насилствено събрани от улиците и върнати от чужбина украинци избягали за да не ходят на фронта ..... Укро Армията ще стане направо непобедима .... Дано само на чисто новите защитници на Укрия да са им показали как се държи автомат . хах. Каква ирония , Украинци бягащи от Укрия защото не искат да се бият за страната си ... и укро фенчета в България които изгарят от желания да "стрелят срещу Путин" , но няма кой да ги мобилизира... за сега.

360

Анонимен

преди 5 месеца

До 379!Ами не се е появявал има само урко гуйдата

359

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен"Аман. Това за славяните го измисли Екатерина. Руснаците до 16 век ходят с тюрбани. Угрофини са. Улус на златната орда. Вижте им азиатските физиономии." ........., абе ***, в две трети от континента Европа, населението е било славянско, виж до Наполеоновите войни, кой е живял в две трети от континента Европа и кои държави са били държави, феодални владения. И езиците ни са близки, с много близки или еднакви думи, разбира се, че сме славяни!

358

ВСУ обстреля пазар

преди 5 месеца

Броят на жертвите на терористичната атака на пазара "Меркурий" в Донецк е нараснал до 20 души, броят на ранените е нараснал до 30 души. Освен това стана известно, че двама от загиналите са деца. Това съобщиха от Следствения комитет на Русия за ДНР.

357

Анонимен

преди 5 месеца

Боби гойдата няма ли го? Семьон Пегов нищо ли не е казал нещо за бюджета?

356

Анонимен

преди 5 месеца

Зеленски, дай сега едно парче на пианото с укранското знаме на главата

355

Анонимен

преди 5 месеца

До 372 Да бе за това са ги наричали рутени в началото

354

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко зависи колко бързо ще си изядат фонда за национално благосъстояние. Заложеният им бюджет за тази година е неизпълним.

353

Анонимен

преди 5 месеца

До 368 Е те имали пък американците и за утре нямат ,а тоя се надява на някакви чудеса е такива не се случват ,ама ти си вярвай те мечтите са безплатни

352

А Русия напредва

преди 5 месеца

Киев потвърди загубата на село Крахмальное в посока Купянск. Според говорителя на командването на Сухопътните войски Владимир Фитьо украинските въоръжени сили са се оттеглили "на по-подготвени позиции", тъй като селото "няма никакво значение".

351

Анонимен

преди 5 месеца

През 1721г Петър първи прекръства Московия в Русия. Иначе на западните карти- терминът е по-точен: Татария

350

Христо Христов

преди 5 месеца

Пробивите на Русия в Аядеевка не се дължат на жестоки битки, а на факта, че няма кой да брани украинските позиции след колосалните загуби на руската армия... Имаше поне 30000 урки в Аядеевка. Имаше.

349

Анонимен

преди 5 месеца

"Според икономически организатори...." - Хахаха!!!!

348

Анонимен

преди 5 месеца

До 366 82 ОБМР Още ли се пънеш.бе клоун е явно в Украйна всички да като Зелето

347

Анонимен

преди 5 месеца

Според икономически организатори,русия има ресурс за още 2 години. Но като гледам какво се случва с икономиката,може и да избързат с капитулацията

346

82-ОМБР

преди 5 месеца

Нацизма изразен с дейсвия е видим и неоспорим,и все по радикално прилаган от режима на Путин към собствения си народ. Гражданските права и свободи са все по ограничени,а руски граждани,който биха могли да бъдат всичко друго,не не и престъпници са хвърляни по каторги със страховити ногогодишни присъди.

345

Анонимен

преди 5 месеца

"До 361 Ами пречи щото републиканците нямат проблем с Русия..." ---- Не се връзвай, само се майтапя. :))

344

Анонимен

преди 5 месеца

Аман. Това за славяните го измисли Екатерина. Руснаците до 16 век ходят с тюрбани. Угрофини са. Улус на златната орда. Вижте им азиатските физиономии.

343

Анонимен

преди 5 месеца

До 361 Ами пречи щото републиканците нямат проблем с Русия пък и бидона можеше да я вкара като я приеме в НАТО пък и той уж много силен,ама Зеленски той и Шолц го отрязаха за НАТО Е що така бе нещо не им стига куража или просто украинците са едни шарани дето се хванаха на куката,или сами си вярваха