317

Чичо Гас

преди 4 месеца

Всички евтоатлантически "хора" са с подобен нездрав блясък в очите. Вижте погледът на този психически нестабилен индивид. Той казва всичко.

316

не може да бъде!

преди 4 месеца

Съдейки по коментарите на много и най-различни световни специалисти,чийто разум не е замъглен от агресивната пропаганда,всичко ще свърши зле за Европа без значение какъв ще бъде краят на войнатАко победи Русия,тя няма да започне нова война,но ще натрие носовете на лидерите на ЕС.А Русия може да претърпи сериозно поражение,ако се включи НАТО с цялата си мощ .А това означава война НАТО-Русия,при което няколко държави от НАТО/EС просто ще изчезнат,а на много други ще бъде нанесена непоправима щета

315

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленски да се маха, заедно с компонентите за атомна бомба, с които подготвяше да подпали Европа, вън този цирей, цялата Киевска хунта да се маха!

314

Деди

преди 4 месеца

Прав е този риж брадат литовски козел! За Европа незнам, но за балтийските мушмороци и пудели, сигурно ще е много зле и повече от феерично!

313

Анонимен

преди 4 месеца

До От БАНЩото това не е български език, а руски, на руски език няма такава дума, но ти правиш асоциации с българския език. То и "майка" означава потник на руски език, но на български означава съвсем друго.

312

Аноним

преди 4 месеца

Е да либерал много даже и в русия всичко е наред бомби падат,либерали

311

От БАН

преди 4 месеца

Само не мога да разбера,защо на Вова са дали женски орган за име?

310

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 340 - е, това е "слабостта" на Европа. Тук всеки маргинал може да протестира както си иска и да има глас. Виж, в "Рая" при Путин - Сибир е голям. Протестираш и хоп, зад Полярния кръг! Все пак, Европа има обща политика. И ще си свърши работата. Не го мисли!

309

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 336 - Костя?! Копейкин, ти ли си бре миличък? Ей, накрая да стане викаш това дето го обеща на абдалите преди две години, а?

308

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Този път всички в ЕС са срещу руснаците..." .........., глупости, протестите не са спирали из цяла Европа, откакто започна тази война, гледахме ги, даже източнонемците излязоха в колона с руски знамена и бибиткаха по улиците с колите, но тук такива видеа и новини са забранени!

307

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 331 - ама "естествено"! Краткия изказ е - целия Свят плувнал в гомна, и само Путин отгоре - също бял лебед!

306

Анонимен

преди 4 месеца

Да нападнеш 25 пъти по-малка държава като територия и да те счупят от бой.10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка.Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга.Флагманът по дъното да лази.Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите. Страшно е!

305

Ганчо

преди 4 месеца

*** може да победи само и ако се изравни и приеме това,което е замислил,преследва и ще постигне...Путин! Фашистка капитулация!Разбрано?

304

Анонимен

преди 4 месеца

Така ли ? Като това е война на Европа, къде е мобилизацията към Украйна? Хайде законно да си се подготвят за фронта всички граждани на ЕС навършили 18 - 19години ! Или май не е изгодно за политиците за имиджа им за следващи избори ако го сторят? Лицемерно е да крадат от народите и да ги дават средствата на лентяи които и днес използват РУСКИ ТОК, ГАЗ И ПЕТРОЛ и да го наричат "помощ". Да се обяви държавна мобилизация във всички страни на ЕС!!!!

303

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 313 - проблема ти пич е, че за теб мир е "руския мир" с "новите реалности" което кой знае защо, държавата на която са и взели територийте приема като унизително и като агресия. И няма защо да ти посочвам пост - убийството на украинци е факт. А твоя "мир" за много хора е робство. И за разлика от теб, те не желаят да са роби на Путин който изведнъж зажадува за Императорска титла. Свиквай, има и хора с достойнство - дума чиито смисъл можеш да намериш в тълковния речник!

302

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна няма да победи Русия НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

301

Анонимен

преди 4 месеца

До ЧЕРЕН НЕБЛАГОДАРНИК"Я КАЖИ КОЙ ВЪРНА ВИЛНЮС И КЛАЙПЕДА НА ЛИТВА > НЕ БЯХА ЛИ СТАЛИН И РУСИЯ ?" .........., да , така е, прав си, но те не търсят истината! Когато напиша реалните факти и истината в Уикипедия, вместо техните манипулативни лъжи, те трият, не им харесва истината.

300

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Украйна не победи се крийте в гардероба или поне под одеялото, че руснаците ще залеят целия свят.

299

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименПутин не се интересува от тях, гледам му приказките и действията, той се опитва да си решава вътрешните проблеми и да защити и брани родината си, той не се интересува от тях, а те се интересуват от него непрекъснато, чак до болно състояние, дразнят руснаците, но това няма да им донесе ползи, а вреда!

298

Анонимен

преди 4 месеца

И въобще, както е казал народа - удавник за сламка се лови! Защо решиха нашите копейки, че ако в Щатите спечелят Републиканците тези дето дърпат конците ще се "гушнат" с Путин?! Америка няма никакъв интерес от силна и победила Русия! Исторически, американците са наясно какво причини тяхното оттегляне през 30-те години на 20 век - а именно - идването на Хитлер на власт. Едва ли ще допуснат втора подобна грешка, като оставят Европа да се гушне с руснаците. За тях този сценарии би бил кошмар!