224

aaaa

преди 4 месеца

Денков днеска са намерили две тела на български граждани във един апартамент сина получил удар и почина а баща му е умрял от глад .Това във 21 век във страна член на европейският съюз!А вие сте тръгнали на Украинците да им се мешате във Гражданската им война!Преди да тръгнеш да оправяш другите държави намерете малко време и за собствената си страна.Безродник.

223

Анонимен

преди 4 месеца

Зарплаты в РФ за 10 месяцев 2023 года выросли на 7,7% в реальном выражении.

222

Анонимен

преди 4 месеца

Копейки, едни и същи слупости въртите вече 2 години, направо сте като грамофонна плоча! Даже и русофилите вече не ви четат глупостите, понеже сте омръзнали до краен предел... Сменете си скрипта, или по-добре направо си сменете работата

221

Анонимен

преди 4 месеца

А как започнаха борбата? С избиването на цивилни в Донбас и създаването на провокации като свалянето на сингапурския самолет и прочее. Няма оправдание за агресията в нито една посока но тия гнилочи сами избраха пътя с ясно съзнание какво ще стане. Жалко за обикбовените хорица де *** по фронта

220

Анонимен

преди 4 месеца

тия украинчета кой ги избра =те само за украйна говорят

219

от ЮАР

преди 4 месеца

И да добавя - Британските лисици пуснаха Русия по пързалката още през 2014. Оставиха анексията на Крим ненаказана. Русия си помисли, че номерът ще мине и тръгна да превзема цяла Украина. Ето там затънаха. Хората вътре в Русия, особено републиките вече врат и кипят. В Башкоростан вълненията започнаха. Още тази година ще почнат в Кавказ, Татарстан и пр. В същото време, освен в Москва, инсталации за парно и ТЕЦ-ове гърмят и близо милион са като в ледена пещера. Това е само началото.

218

дай пари, дай пари!

преди 4 месеца

Без западната подкрепа Русия може да завземе Украйна и Путин ще започне война с НАТО, - Зеленски плаши Запада в Давос. "Сега има война и ще има голяма криза за цяла Европа. Защото без помощта на САЩ и ЕС, Украйна ще се бори, но ще стане по-слаба и това ще бъде възможност за Русия да ни превземе. Щом ни превземат, повярвайте ми, това ще е война на НАТО с Русия. Честно казано, мисля, че Путин наистина иска това", каза наркоманът.

217

Споко

преди 4 месеца

Споко, НАТО минава на танкове и на военни кораби със слънчеви панели.

216

курвата Украйна

преди 4 месеца

... как се бори? Вместо да се обединят и да се изправят срещу агресора, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизират като жени за да избягат от Украйна.

215

от ЮАР

преди 4 месеца

До посират се от страх! - Никой в Европа не се тресе от страх. Америка спаси Европа в две световни войни (вярно, след ВСВ само западната част), Америка спечели Студената Война (сесесере-то ви се спихна), Америка е пак в Европа, с цялата си мощ и е в процес да спаси Европа за 4-ти път. Русия, в която само калта е повече от корупцията няма шанс срещу подобни сили. И да ви припомня - величието на Русия ВИНАГИ завършва с купони за хляб.

214

а бе

преди 4 месеца

А бе! НАТО защо не смее да влезе в Украйна да победи Русия на полето на боя, бе? Нали Русия само 3% БВП бе? Защо НАТО не смее? А бе? Защо НАТО се разшири с половин Европа, и какво от това, каква Финландия, каква Швеция бе, 1 трилион военен бюджет, Русия само 70 милиарда! Какво от това, като не смее да влезете в Украйна. Путин ви направи разногледи, направо ви разпори европедеpacките натовски rьзове.

213

еми добре се бори

преди 4 месеца

Вече похарчи 200 милиарда пари от САЩ и ЕС, и изпразни военните складове на НАТО. И загуби 20% от територията си.

212

Анонимен

преди 4 месеца

Не могат ли просто да помолят американския посланик да изпрати мейл до организаторите с това какво мисли Денков, вместо да плащаме за разкарването му дотам да рецитира наизустеното?

211

Въпрос

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

210

посират се от страх!

преди 4 месеца

Politico: Европа се тресе от перспективата да остане с Путин един на един !

209

Анонимен

преди 4 месеца

Не, НАТО се бори с Русия, използвайки Украйна.

208

Европа е Русия

преди 4 месеца

Коя Европа? Половината ли почти територия на Европа е в Русия. Там са богатствата на света, там са ресурсите, там има всичко. А останалото малко северозападно кътче от Големия Континент няма нищо, бедни като мишки, досега живееха от ограбеното през колониалния период и от модела с евтини ресурси, но вече свърши.

207

Деди

преди 4 месеца

Ало, Химикът, не говори така, излиза че сенилния ЕС с чужда/укропска "маша" бърка и разравя огъня за да вади горещи "картофи" за трапезата си.

206

от ЮАР

преди 4 месеца

Целият елит на България, всички партии без изключение са с одобрението на ДС и сенчестите структури на Руската агентура. Заради тях сме на опашката на Европа по всички показатели, заради тях, вместо капитализъм и свободен пазар имаме зле пребоядисан соц. Ако България имаше истински свой елит от управляващи, отдавна трябваше да има една военноморска, две военновъздушни Американски бази, плюс радари и пр. за защита. Още през 2013 можехме да сме в Евро и Шенген, а не да ни мотаят тъъппи управляващи

205

Анонимен

преди 4 месеца

Извод: или всичко по света сме еднакви, с еднаква икономика и сила или вечно ще има войни. Това е законът на природата, ако няма балансьор идва хаос.