15

аха

преди 5 месеца

Всички ще плащаме за оръжията на Украйна. Без да знаем дали и колко са действително произведени и предоставени, нещо като нашите F-ки. Тия министри из ЕС и САЩ са гениални, бе, това е много яка далавера! И за това ще бъдат подобаващо възнаградени, когато приключи голямата какаманга. Кой с метал в главата, кой със синтетика около врата.

14

мак

преди 5 месеца

Това не е помощ за ук.ри, а война с русия. ес е с двата крака в тази война от самото начало и продължава да затъва. Скоро нищо няма да му остане, ако така раздават на скъпия зелен човечец, нито въоръжение, нито кинти.

13

до Мечока Иван

преди 5 месеца

Знаеш ли как върви контранастъплението в Русия шефовете раздават яйца като бонус на подчинените си сега разбра ли и по зле ще става и хляба ще свърши.

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 2 Единственото, което е възможно и абсолютно сигурно в тази Вселена е, че ти може да дрискаш огромни, миризливи ла8на. Другото са фантастики.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Това дефакто е коалицията воюваща 2ра година срещу Русия с нулев успех. Не бих се учудил, ако Русия вярно нападне НАТО и ЕС, като ги вижда какви са нелепи. Нямат нито оръжието, нито капацитета да се противопоставят на Русия.

10

Лудото Ленче

преди 5 месеца

Френските клоуни и те на опашката !!!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Франция търси външно финансиране на своята военна промишленост.... Това е интересно ))

8

Мечока Иван

преди 5 месеца

Контранастъплението как върви ?

7

Анонимен

преди 5 месеца

"...ако познавахте индустрията на Франция, Великобритания и Германия, щяхте да сте наясно че само тези три държави, дори без САЩ..." - Явно някои коментиращи не могат да четат и да смятат. Франция на месец в момента произвежда 3000 снаряда т.е. годишни 36 000. На Украйна им трябва 1 000 000 т.е. трябват около 30 Франции, за да успяват да снабдят Украйна с достатъчно снаряди. Не очаквам да можеш сам да си го сметнеш, затова вади калкулатора. Надявам се поне с него можеш да смяташ.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Трудно е на ЕС да се справи с милионите снаряди, пристигащи от КНДР и Иран, че СССРските складове на голташка Русия са празни отдавна. КНДР има десетки милиони снаряди- там оня побъркания дребосък само за войни мисли.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Тъкър Карлсън: Ако продължим да финансираме конфликта, Украйна ще бъде изтрита от лицето на земята. - Явно това е целта.

4

Фукариев

преди 5 месеца

Непалците и африканците са последната надежда на путин. Има само един праблем, черното много лесно се забелязва в снега.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Айде русофилите къде сте или сега шефа ви е дал малко обедна почивка почвайте да исказвате "експертно" мнение банани и тоалетна хартия има.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Koпейките пак ще получават пристъпи! Копейки, ако познавахте индустрията на Франция, Великобритания и Германия, щяхте да сте наясно че само тези три държави, дори без САЩ, могат да снабдяват Украйна с повече боеприпаси, отколкото Блатная може да произведе за собствената си армия!

1

Анонимен

преди 5 месеца

браво! Слагайте минуси, не ме притеснява. :D