129

Анонимен

преди 4 месеца

Ако има нещо, за което да похвалим Русия е това как мачка ЛГБТ-тата. Надявам се скоро и у нас! Стига криворазбрано отношение към някакви психично болни, дето единия си мисли че е цена, другия си мисли че е кон, а трети мисли, че е въздух. И трябва да се съобразяваме с тях, а не да ги затворим в карлуково - при ония дето се мисли за Наполеон, а съседа му дето се мисли за преродения Исус.

128

Анонимен

преди 4 месеца

А Посолството у нас назначава гейовете на високи позиции и поощрява гейското крадене .

127

Анонимен

преди 4 месеца

В Раша има много обратни, но явно джуджа е решил, че всички са чисти арийци....хахахахахаха :))))

126

Анонимен

преди 4 месеца

Да основат първата Педтерланска република в Антарктида и да си се размножават, на нас не пречят, и ние също.

125

В нормалните държави

преди 4 месеца

всички акаме. А и не само в нормалните. Ама никой нормален човек не го прави публично и не парадира с това. Та и със секса е същото. Правете каквото искате и с когото искате(18+) в спалнята, хола, кухнята, банята си. Стига да е законно. На никой не му пука. Ама вИЕ искате друго, явно от статията. Искате да развращавате малолетни.

124

Анонимен

преди 4 месеца

"Преди в училище ги биехме обратните, мен ми беше жал, но явно е имало защо" - To и едон приятелтака биеше, ама се събраха 4-5 парчета и го из инсилиха ... Много гадно. После се самоуби.

123

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 4 месеца

поредната антируска пропаганда .Ако беше истина нямаше Ленин който е пасивен гей умрял от сифилис да лежи в мавзолей в центйра на масква. Единствения препарирен гей в целия свят.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Като бех охрана на големи обществени места, случвало се е гейове да ме харесват като мъж, по-късно го осъзнах, че са ми правили намеци, аз просто си говорих нормално с тех :))) Не са ми правили изобщо проблеми, мейби защото на мен не са правили проблеми :)) Иначе разбирам, пропагандата е навсякъде от Холивуд, требва всички да сме обратни според тях и черни разбира се, ако може от Африка разбира се :))))

121

Анонимен

преди 4 месеца

Америкоските кгейчета на опашка пред Путин, що не ни оплодиш, и ние искаме кеф, щото Байдъна неадекватка!

120

Шопендар

преди 4 месеца

Така трябва да се процедира с тия...а тук са плъзнали и по детските градини и по училищата да развращават децата.

119

Някой

преди 4 месеца

-Ей, сине, веднага спирай играта, и се качвай в апартамента, да вечеряме! -Добре, майко, идвам.-Не съм ***, а баща ти! Малкият промърморил тихо:-Уф, ако мога да Ви разбера и Вас, меки китки, кой баща, кой майка? Е, сами преценете как ще живеем в бъдещето.

118

Георги

преди 4 месеца

Преди в училище ги биехме обратните, мен ми беше жал, но явно е имало защо. Те започнаха да се имат за голяма работа, за нещо повече от другите. Мен не ми пука, ами ме дразни че се бъркат на децата ми.. Започна да ми липсва родната милиция от 80те. Тогава се оплаквахме, но поне имаше ред. Жените си бяха жени, мъжете си бяха мъже. На 30 години всеки мъж си имаше две деца, жена и любовница

117

Хахаха

преди 4 месеца

Еми да отворят коридор през укройна и да си ги взимат във Европа хахаха там ще си бъдат сред свой!! Във Европа извратените богаташи обичат и дечица!! Слава на Русия Слава на най великият пълководец и човек Владимир Путин!!!

116

До 118

преди 4 месеца

До АнонименВсъщност в това няма нищо вярно. По официалната статистика Русия е на 55 място в света по БВП на глава от населението, което е най-важен икономически показател. Айде да познаете кой е на 56 място - България. Толкова за величието на великата, могучая и необятная.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Западът може дълго време да разперват пaунски опашки като ветрило, лукаво да присвиват очи и да надуват бузи, но балансът на силите в конфронтацията, която започнаха срещу Русия, се определя от дългосрочната икономическа (и, като следствие, политическа) стабилност. А в нито една от страните, които се стремят да парадират (срещу пари) с прелести, не се наблюдава подобно нещо.

114

Георги

преди 4 месеца

Имат права като всички други хора, както е нормално. Те искат да имат повече права от нормалните хора. Само не им разрешават да се женят.. какво толкова ? Всички женени знаят - преди да се ожените си правите тестове на кръвната група, за да видите дали може да имате нормални деца. Ако не може да правите деца защо да се жените ? На кой му дреме освен на децата дали родителите му са женени или не.

113

Анонимен

преди 4 месеца

За Сталину! Берлин 45, Киев 25!

112

а какво става?

преди 4 месеца

А какво става в Германия?

111

Анонимен

преди 4 месеца

Спрете се с тя *** вече....

110

Анонимен

преди 4 месеца

Руската икономика стана първата в Европа - Путин. "Това е невероятен резултат. Сякаш ни удушават и мачкат от всички страни, но сме първи в Европа по икономически обем като цяло. Изпреварихме Германия и заехме пето място в света".