258

Анонимен

преди 4 месеца

Асане, фащай знамето и марш на фронта. Покажи ни как се прави. Вземи и невменяемия куролатор с теб да надува тромпета.

257

индулгенция

преди 4 месеца

Заговориха за далаверите му и изведнъж стана върл евроатлантик. Изглежда така се опрощават кражбите у нас

256

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 4 месеца

до 255 "И в крайна сметка, войната е на САЩ и Англия. Нека те си я финансират. Англо-саксонските глупости са до Ламанша (дъ Ченъл)." Обаче на практика ние ще плащаме веселбата ,те вече НЕ плащат! На който е името като кредитополучател в договорите ,него ще търсят световната банка . Даже " по желание" от Брюксел всички страни в ЕС се съгласиха да се включи в европейска инициатива, която цели да облекчи дълговото бреме на Украйна с евро заемите им и да поеме лихвите по заемите т.нар. лихвена субсидия. Така допълнително да се облекчи страната от финансовата тежест по обслужването на заем

255

Анонимен

преди 4 месеца

Ами действай бе Асане,вземайте пушките с Тагаренко и Простото и на фронта,стига само си говорил.И не се опитвай да пращаш там чуждите деца,че ще го отнесеш.

254

Км

преди 4 месеца

Защо не казва този ,защо цените на тока са двойни?С такива предатели дето харизаха енергодружествата и природните богатства на страната на чужденци--така ще е!

253

Анонимен

преди 4 месеца

До Международно право? Путин, путинизма и руския фашизъм трябва да бъдат смазани сега и в този момент иначе Европа я чака голяма война

252

Българин

преди 4 месеца

Ами, така е г-н Асене Василев. Обясни им ги нещата с парите, бюджета и инвестициите на лидерите на партиите. Те само от избори разбират, както и мисирките му на мутрата от Банкя. Наистина уважавам финансовите способности на тези от ПП минус ДБ. Но пък ми омръзна да пиша за тези от Герба им минус СДС-то им. Честита 2024 на мисирките му.

251

Международно право?

преди 4 месеца

Как да откраднеш чужди пари, като спазваш "международното право"? Според мен, тези "активи", отдавна са откраднати. Иначе, нямаше да теглят заеми, за да финансират войната, а и Полша нямаше да им купува оръжие за своя сметка. Тия десет хиляди снаряда на ден, които изстрелваха украинците, отдавна са опоскали откраднатото от руснаците. И в крайна сметка, войната е на САЩ и Англия. Нека те си я финансират. Англо-саксонските глупости са до Ламанша (дъ Ченъл).

250

Не се

преди 4 месеца

Напъвай Кокорчо нищо няма да помогне на Украйна!Русия ще постигне всичките си цели!А теб те чака бай Ставри!!!

249

Анонимен

преди 4 месеца

Асан е много вещ по кражби и продажби.

248

Ми то .....

преди 4 месеца

Тия наши "смели" евро атлантици стиска им до там , че други да воюват , да умират за тях !!!! А те да си крадът , да получават големите заплати и да раздават народните пари без никои да им даржи сметка !!!!!!

247

Анонимен

преди 4 месеца

Тия май започаха да се сещат от коя страна на историята се набутаха и сега ги гони яка паника...

246

Аз съм Българче обич

преди 4 месеца

Наш Асан, Боко , Кики , Пеевски да отидат при бай Ставри най накрая !!!!

245

Анонимен

преди 4 месеца

още един,който иска с чужда пита помен да прави.или така са му наредили от посолствоТО. аман от зависими хора и далавераджии в българската политика.

244

ХА ХА ХА

преди 4 месеца

АБЕ КУКОРЧО ВЗЕМАЙ ПУШКАТА И БЕГОМ В ПОКРАЙНА ДА ОПРАВИШ СИТУАЦИЯТА !

243

ъ

преди 4 месеца

Като ги гледам Киро, Асан, Молеца, Тагаренко и всякаквите други, изпитвам усещането за нещо, което вече съм виждал. Предидесетина години в Украйна - Яценюк, Порошенко, после Зеленски, Подоляк и другите. Папагали на хранилка от Посолство, продали държавите си за жълти центове и потупване по рамото /г.за/. Това са всичките европейски атлантици-***. Та мисълта ми е да бием Киро, Асан и Ко, преди някой да ни бие нас.

242

Анонимен

преди 4 месеца

отивай там и се бий,или си купи къща за 2 милиона.

241

Анонимен

преди 4 месеца

Асенчо да грабеа едно пушкало и да ходи на гронта, щом като е толкова притеснен.

240

Анонимен

преди 4 месеца

Споко мобилизацията е крайна мярка, нас повече ни ползват за превъоръжаване чрез другарите милионери или вече милиардери от тази война като Емилиян Гебрев,Николай Ибушев . Също и като кредитори - "Да го ду**т бедните" както казваха римските сенатори в комедията на Мел Брукс "История на света част първа" и която фраза Асен Василев излъга в НС че е казана от ГЕРБ! Ние балканите и Европа под заповед на Брюксел ще платим веселбата в Киев на Американците. И защо ? Заради това че не им харесва някой да ги изцежда с високи цени на петрол и газ( Русия )

239

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименТОЧНО ТАКА Е...А И В МОМЕНТА БЪЛГАРИНЪТ МАСОВО ЗАДЛЪЖНЯВА С ПАРИ,КОИТО НЕ Е ИЗРАБОТИЛ ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ НЕ СА НЕГОВИ...А И ЩЕ ПРИПОМНЯ ОЩЕ ЕДНА МАКСИМА ОТ ДРЕВНОСТТА-КОГАТО РЕШАВАШ ЕДИН ПРОБЛЕМ С ПАРИ,ТО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ А РАЗХОД!!!