237

Анонимен

преди 4 месеца

За руснаците, русофилите и путинофилите всички, които не харесват/не слушкат/ путин и не работят в полза на русия са фашисти и нацисти. Стига вече руска пропаганда! Фашизъм е имало само в Италия, а думата нацизмът е измислена от руснаците, защото социалистическия ссср криел, че партията на Хитлер е национал-социалистическа... Предлагам на русофилите и путинофилите като не им харесва да живеят в България да вземат руско гражданство, вече е улеснена процедурата, и да заминават в русия.

236

Анонимен

преди 4 месеца

До ИвановЗащото римляните са си го построили, защото това е историята на нашите земи преди да е имало България като етнос и държава! Малко ли джамии са съборени след Освобождението. Ще се заличи и този както и още други паметници на всеки окупатор и агресор! Тук е България! Който не му отърва да си ходи при идолопоклонниците! Марш в Сибир, там Ви е мястото! Пропагандата има нужда от хора с нисък интелект за просъществуването си и такива за пушечно месо във специалните и мисии

235

Толкова

преди 4 месеца

ли нямате акъл,че сте тръгнали по акъла на Мая Манолова?Защо карате милиони Българи да се срамуват?

234

Анонимен

преди 4 месеца

България назависима държава ли е или е васал на русия???До кога у нас ще има чужди паметници които символизират робия???

233

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

"В Общинския съвет няма място за нацисти" - демек БСП (или БКП, все тая, разлика никаква) да си ходят, щото "нацист" идва от съкращение на името на хитлеровата партия - "НАционал-соЦИалистическа германска работническа партия" :).

232

Иванов

преди 4 месеца

Защо не бутнете и амфитеатърът...И римляните са били завоеватели и агресори...***!

231

Анонимен

преди 4 месеца

Впрочем не чуждите окупатори бомбардираха София----------------------------------------------------------------------------------Да, без да са ни обявили война обаче, бомбардират Добрич, Русе, Казанлък, Горна Оряховица през 1941-42 по въздух, потапят гражданския кораб Струма и загиват 767 души, кораби обстрелват селища в северното Черноморие

230

Анонимен

преди 4 месеца

Ще започнат ли ядрена война с Русия заради жалката Eврогейска България, а?------------------------------------------------------------------------------Ето я в пълния си блясък ценностната система на един типичен т.нар "русофил" - обича Русия повече от всичко друго и презира родината си. Замислете се, искате ли да приличате на един такъв н.ещастник?

229

Анонимен

преди 4 месеца

Това не е паметник а символ на завладяването ни от съветския съюз, овластяване на престъпници и главорези, предателство към България опит да се откъсне пиринска македония а по-късно и да се присъедини България към СССР. Позорна купчина камъни, която трябва да се събори час по-скоро.

228

"Нови фашисти”

преди 4 месеца

ТОЧНО ТАКА. НАМИРАТ СЕ В РУСИЯ

227

Русуфилчо

преди 4 месеца

направо ще полетят Кинжалите и Искандерите към Eврогeйска България ДРУГО НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА ЗА СЕБЕ СИ

226

Не Ботев Не Левски

преди 4 месеца

КОЙ Е СИМВОЛА НА ПЛОВДИВ ? ЧЕ ТОЯ ГРАД Е ПО ДРЕВЕН ОТ РУСИЯ

225

Анонимен

преди 4 месеца

Кой е Альоша? Къде в Русия има такъв паметник на ***? По добре да направят бутилката на кока кола.

224

Анонимен

преди 4 месеца

Само преди няколко дни фашистите от Пловдив излъгаха, че нямало да има проблем с паметника, че други били проблемите на Пловдив. Ами други са. Решете тях пък някога, ако успеете...си помислете за историята.

223

Анонимен

преди 4 месеца

В Пловдив инфраструктурата е пълен леш, те тръгнали да смятат, колко пари щяло да струва да махнат паметника. Не са фашисти, а пълни мало**ници.

222

Анонимен

преди 4 месеца

И с история, и без история България няма бъдеще, историята няма нищо общо ...

221

Анонимен

преди 4 месеца

Защитниците на паметника използват чисто руски пропаганден наратив: който не харесва съветски и руски атрибути е фашист и друг вариант е невъзможен.

220

Анонимен

преди 4 месеца

Народ без история,няма бъдеще !

219

smoke_chiba_chiba

преди 4 месеца

Не Ботев Не Левски символът на Пловдив - Войник на червената армия? WTF?

218

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен 230: A кой им е бил обявил война? България. А, като обявиш война някому, какво следва? Той ти отвръща.