206

Щерю

преди 5 месеца

Цели градове в Украйна са вече само с надписи на иврит - а Кулеба още не може да види истината! Юдеите Ви взеха земята, не Русия...

205

Анонимен

преди 5 месеца

Лавров ако му хвърли един къч на тоя Сме.шмик, ще го търсят чак на Луната :)

204

Анонимен

преди 5 месеца

И аз мислех да искам мач с Тайсън ...навремето...!!!Много ми се искаше!

203

Ей пустият

преди 5 месеца

Му кулебчо, гоуем питч!

202

Русия е права

преди 5 месеца

Този ку *** е по смешен и от мистър Бийн. Щял той да удари Лавров, ми що не го удари ? Май не му стиска очилата му да останат сираци. Тези жълто сини са се взели за много големи, а всъщност са едни комплексирани клоуни, които руснаците бавно и методично изпращат при създателя.

201

Анонимен

преди 5 месеца

Лавров е жилка!

200

Нане Вуте

преди 5 месеца

Мале,мале! На колибата яко и течът керемидите!!

199

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не казхте че искате лопати , тук мотики , опати и други сечива колкото щеш има . Никой вече не работи с такива инструменти . Не биваше да ви се дава друго оръжие ,че само се похабява още преди да е стигнало до нещастните мобилизирани по улиците вече е унищожено от братушките . Мишоци гадни , крийте се по дупките , а младите загиват за чужди интереси.

198

Левитация

преди 5 месеца

Таваришите чакат украинците да свършат за да спечелят войната. Обаче дорде дойде време да се затрие последния украинец ми се струва че расиюшка ше капутинира 3 пъти.

197

Курган Мамаев

преди 5 месеца

Друзя знаете ли кой е лошия накрая? Този който загуби войната. Когато ВСУ разпорят окончателно резиновата попа на пуйлото, ще разправя колко жесток е бил путев да угроби стотици хиляди братушки. И хитлер са го хеалили такива като вас докато е печелил а после са се отрекли от него.

196

Герака

преди 5 месеца

Сядайте и да преговаряте че си струшихте държавата зада угодите на англосаксонският монопол

195

хахаха

преди 5 месеца

Тоя пък жалък плашип-у.тарник къде е тръгнал?! Не се ли вижда, че на човек не мяза? Фивотът му на това *** е на два шамара. Другите западнали бала.мурници няма да смогнат да го оттърват като го погне коня!!!!

194

Чичо Пичо

преди 5 месеца

Друзята не го мислете това А50, расия има още 7 и поне едно от тях може да лети.

193

Христо Христов

преди 5 месеца

До 188 "... Борел, фон дер Лайен и останалите ще се изправят голи пред фактите, където още милиарди азиатци, африканци и латиноамериканци ще ги видят... " - сам го казваш, че само европейските про'с'таци нищо няма да видят.

192

Анонимен

преди 5 месеца

Кулеба ще се суши Гордо на слънце до своят Фюрер! Увесен на Майдана като предупреждение към следващите 10 поколения, да не се заиграват с бандеровците.

191

Христо Христов

преди 5 месеца

Некъф късочленен про'с'так из'6'ива комплекси и медиите го публикуват...

190

Анонимен

преди 5 месеца

В Европарламента предложиха украинските мъже на мобилизационна възраст които пребивават в ЕС да бъдат изпратени в Украйна. Предложи го един естононец. Може да ги пратят първо в Естония, около 700-800 хиляди украинци, Естония да ги депортира. Колко е голяма естонската Армия, има ли 10 хиляди, полицията колко е?

189

Силуан Силуанов

преди 5 месеца

По повод статията за камиказетата искам да каже че руските кимиказета са най-смели. Пресен пример от оня ден 20 камиказета така изплющяха азовско море, че още се чуди откъде му е дошло.

188

Анонимен

преди 5 месеца

Вместо да се обединят и да се изправят срещу агресора, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизира като жени за да избягат от Украйна.

187

Анонимен

преди 5 месеца

Залужни започна кампания срещу Киев, целта е отстраняването на Зеленски.