256

Иван

преди 4 месеца

След като проядената от корупция Украйна може да победи с подарените и от Запада оръжия е логично да зададем въпрос на Фон дер Лайен, защо не се включите вкупом всички които подкрепяте Украйна в този конфликт и примамвате урките с красиви обещания като НАТО и ЕС, защо не се включите и довършите тази толкова според вас слаба Русия, нали целта ви е природни и богатства?!

255

Шопендар

преди 4 месеца

От началото на войната събирам капачки за танкове за украйна,но никой не казва къде да ги предам.

254

може, ама няма

преди 4 месеца

да е спечели, така, че се успокои

253

Само да вметна

преди 4 месеца

Тази война Украйна ще " спечели", Ама на Луково лято!-:) Европа и Специално ЕС Свърши парите за Укрия! Аз да попитам в прав текст,Този Студенокръвен КОН,колко още ще Забатачат ЕС с тази " приказка", Укрия да " бие Русия"??? Колко още бре госпожо??? До последният Украинец ли? Хохлите ще свършат преди руснаците! Не можеш ли да смяташ?И ако Путин каже вече,че това е реална война,то как виждаш 150 милиона руснаци с калашници? 24 часа са много Русия да Налази Украйна!-:)) Ти у ред ли си бре Другарко?

252

Анонимен

преди 4 месеца

Произведохте толкова милиардери, както се казва богатите станаха още по-богати. Тези хора и всички намърдали се Брюксел да дават, щом толкова искат. Всички в правителствата в ЕС да дадат от собствените си джобове.

251

...!

преди 4 месеца

Не бъркайте с Хитлер и Наполеон! Там те са нахлули в Русия и тя се е защитавала! А сега Путин е агресорът, нафлул в чужда държава да убива и мародерства,защото хвърлил око на техните територии!

250

MNENIE

преди 4 месеца

Хитлер и Наполеон също са мислили че ще спечелят Войната срещу Русия .Турция и Великобритания също са решили че могат - през 1878 година . Защо ЕС са толкова Фалшиви ? Как ще покорят Държава която заема 90% от Европа ? Тази жена е за Курило .

249

him

преди 4 месеца

"Ние обаче трябва да продължим да й даваме средства, за да се съпротивлява".... Със съпротивление война не се печели, къзъм!!!

248

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тая Украйна! Ще банкрутирате целия свят заради тези наглеци , които смятат, че всички са им длъжни!

247

Анонимен

преди 4 месеца

***, ходи при Байдъна да се гушкате и правите Натовски деца!

246

Нане Вуте

преди 4 месеца

*** политици явно живеят в някаква измислена паралелна реалност! Друго обяснение няма! Шлифоване яко са объркали дозата!

245

11

преди 4 месеца

Е, те на тва му се вика Лyда Крaва - Форм Дриc Лaйнен.

244

Анонимен

преди 4 месеца

Западът даде планини от оръжия на Киев - около 40 хиляди единици военна техника и оръжия (оръдия, танкове, самолети и какво ли не), за да започнат контраофанзивата. Руснаците унищожиха 28 хиляди единици от тази техника и оръжия и укроконтраофанзивата се провали. Само дето загинаха над 200 хиляди укробойци. Явно, Киев не може да победи, а конфликът се удължава изкуствено и безсмислено

243

Анонимен

преди 4 месеца

Шантава бабичка , като меркел и същия резултат ще произведе

242

Анонимен

преди 4 месеца

Откак японците измислиха риверс инженеринга, няма нищо скрито. Това, което Фон Дир Лион представя за иновация или нова технология, е просто финансиране на наши хора

241

Анонимен

преди 4 месеца

Добре де , що не им напечатат , да не би да е свършило мастилото.

240

Психолог

преди 4 месеца

И как ще спечелиш срещу ядрена държава?!? Ку ку.

239

Анонимен

преди 4 месеца

русия загуби войната отдавна.

238

Анонимен

преди 4 месеца

Давай им средства дерЛайнянаУрупсийо, давай им докато не съсипете икономиката и финансовата система на целия поссранн фашистки ЕС.

237

Анонимен

преди 4 месеца

Излъгана Мара ситно си писмо пишеше. На Американец го Мара пращаше. Я ела, ела в неделя вечер ще ти пристана!. Дребни си сълзи ронеше и повтаряше. Че Руснаците са върли пияници, а Американците са кротки агънца...