52

Анонимен

преди 5 месеца

СеСеСеРско извращение "Лйошата", нямащо нищо общо с "Царска Русия" убита от болшевиките!Нито един български СОЛДАТ не е бил на "Източния фронт" за да убива сесесерци както румнците, италянци, австрийци и най вече маджарски фашисти!

51

Радой

преди 5 месеца

Брабългарин и славянска, се срешнали на полянка....

50

маркс

преди 5 месеца

Руската дума да яде на альоша менците,България е суверенна държава,да си го набият в руските чутори и да спрат с варварството в Украйна!

49

Анонимен

преди 5 месеца

българия е под робството на хамерите тези които избиха бизоните за да станат хазаева на сегашна кравария - наситина както те правяткаубоиски филми само с бантитити които до сега командват света а го командват явряите и ватикан е тяхна частна собмтвенност

48

до Зозо

преди 5 месеца

РПГ и прави у главата.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Странно защо не направят един референдум?! То ясно защо, но така ли трябва?!

46

Зозо

преди 5 месеца

Аахааа, най-ми е кеф умопомрачена копейка да ме плаши с народен съд и червената армия на Дунав :)))))))))))))))))))))))))))))) Преди поне пускаха по 15мин. анимационни ракети по ТВ бАтака всеки ден, да плашат гаргите :)))))))))))))))))))))))))))))))

45

Анонимен

преди 5 месеца

Това е признание, че Альоша е символ на руското потисничество, над България!

44

Русобил

преди 5 месеца

Чакаме добра новина от Пловдив - да раскарат руското капище на тепето.

43

Анонимен

преди 5 месеца

яряите се надпреват как по злобна да е тяхната диктатура в нашата страна Искът да няма такава нация като българи И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГО ПРАВЯТ - ОСТАНАХМЕ МЕСО ЗЕЛЕЧУЦИ И СЪВЕСТ От 15 млн едър рокато животноводство има сега едва 2 илн - браво явряи

42

Soli Invicto

преди 5 месеца

Махнете Альоша и сложете огромна статуя от стиропор на Кокорчо! О, Непобедимо Слънце Кокорчо със светещи очи! Цяла Чалгария се покланя пред Слънцето!

41

Ха ха ха,

преди 5 месеца

...егати неграмотният руски таракан! Какви работни места са открили окупаторите ,бе? В Кремиковци,където няма руда и нефтозавод край Плевен, където няма нефт? Този строй отдавна фалира, и последния милиард от дълговете на Соца, го плати чак...Дянков!

40

ПУТ КИН

преди 5 месеца

Руската дума да ми олигавита шаците.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Някой в ПОС пръдна и в Думата се наакаха!

38

Бах мама му.

преди 5 месеца

А войната в Украйна каква инициатива е ? Мироломна.

37

моч

преди 5 месеца

Руската дума , НЯМА ДУНАТА !!!!!

36

Анонимен

преди 5 месеца

До 20 руски кре пос тенИмате късмет че българите не си знаят историята иначе щяха да знаят че Русия е била срещу българската екзархия,като теърдяла пред султана че на Балканите няма няма нация българи, а само сърби и гърци , срещу съединението като насъсква сърбите да ни нападнат, след ПСВ Русия предлага България да бъде поделена между Румъния, Сърбия и Гърция и да престане да съществува, докарва 45 години комунизъм и избива 35 000 българи интелигенция. Каква дружба бе таварищ какви 5 лева, доб

35

Зозо

преди 5 месеца

До адм.Нахимов..... хапченцата другарче, хапченцата!!! :)))))))))))))))

34

Българин

преди 5 месеца

От какво са ни "освободили", като в България не е имало нито един германец? Той стърчи над Пловдив, а не над Кремъл! Да дойдат и да си го вземат , щом толкова държат на него!

33

Анонимен

преди 5 месеца

в българия остана повече роми и тук на форума явряите се позват от това че няма кой им да им се потивопостави !Те явряите свалиха тошо живков имено за това за да се развали икономика която я развали и естестве да ни вземат и богатствата В същото време не са направили нито едно работно место за разлика от руснаците повече 3000 завода ифабрики и даже водата в София е от ркски проектант -с м.р.ъ .т за в .а с