75

Анонимен

преди 4 месеца

До 79Ами на жужето в Киев му точат самите украинци пък Кличко говори за някакви грешки и сметки дето клоуна зелен трябвало да плаща

74

Кога?

преди 4 месеца

Кога ще бесят Жижето на Червения площад

73

Христо Христов

преди 4 месеца

До Йоско фон Путкамер/71 "Западноевропейците тепърва горко ще се каят за неразумните решения на техните правителства!" - Ц. Не правителствата са виновни, ТЕ САМИ си ги избират.

72

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ спират войната, защото се охарчиха и няма оръжие. Колкото, толкова. Поудариха Русия и Путин. Украинците свършиха все пак нещо, убиха малко руснаци, въведоха се санкции, изгониха се от Олимпиадите руските спортисти, Европа спря руските проекти и вноса на газ и петрол. САЩ спря алчните за евтини руски ресурси германци. Германците бяха много напред и източваха САЩ с автомобилите си и машините си. По-бедна Германия, по-слаба Европа. Има полза от войната.

71

Христо Христов

преди 4 месеца

Традиция е британските мюрета да бъдат предавани. Понякога и да се лишават от животите си. От Чехословакия, до въстанието във Варшава. Лондон НИКОГА не помага. Факт.

70

Психолог

преди 4 месеца

ИЗВОДЪТ Е: УКРАЪНА ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ОТ ЗАПАДА ДА СКЛЮЧИ МИР, НЕЗАВИСИМО КАКВО ИСКА ТЯ. Идва краят на Зеленски. Четете между редовете.

69

Анонимен

преди 4 месеца

До 72Е той бай Тошо им го каза ,преди време като не се чувстват българи ей там е границата и не говори за разни интересни на Ердоган щото всички знаят ,че не може да стане и той самият е наясно

68

Анонимен

преди 4 месеца

До 72Е,какъв интерес има Ердоган тук имат са някакви си да не казвам какво дето не го брои никой за такива

67

Йоско фон Путкамер

преди 4 месеца

Западноевропейците тепърва горко ще се каят за неразумните решения на техните правителства! Тежко и горко и на нас , с нашите анимационни герои, дето мислят само как да оближат д-татав По солството и да си напълнят джобовете

66

Пак по опорката?

преди 4 месеца

До АнонимеН: Пак не си си пил хапчетата. И все забравяш да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.

65

Не е баш тъй

преди 4 месеца

До Анонимен 67: Първо, фашисти за управляващите в Киев. Те направиха един нацист и помощник на германската армия от Втората световна война Степан Бандера национален герой на Украйна. Полша смята Бандера по-специално за идеолог на събитията от 1943 г., които се наричат Волинското клане - на този ден украинските националисти са нападнали едновременно около 150 полски села. И второ, в Белгородска обляст преди месец-два успя да се промъкне диверсионна група на украинската армия и беше ликвидирана

64

Анонимен

преди 4 месеца

До 67Да бе Зеленофил отидоха да начупят тиквите на бандеровците и клоуна слушайки Джонсън го превърна в драма Е сега го няма щото подаде оставка пък ти си пиши дежурните опорки

63

Анонимен

преди 4 месеца

Товст руските фашисти се тръшкат, че не им позволявали да прегазят чужда територия? Да напомня на нашенските "русофили", или по-скоро путинофили - на руска земя няма умрял украински войник!

62

Анонимен

преди 4 месеца

До 64Еот просенето на Зельо се вижда само на Луната още не е ходил да проси ,а то вече нямало и кво

61

Анонимен

преди 4 месеца

Запада се събира да раздава порциите от чуждите победи и войни. Берлинският конгрес беше такова събиране за разпределяне на порциите. Всички западни наши приятели хапнаха и пийнаха на берлинската трапеза.

60

...

преди 4 месеца

войната в Украйна, показа, че рашистан за нищо не става! И даже вече и путинофилите го видяха! Целия свят го видя! И сега путин и путинофилията се опитват да излъжат пак и отново колко силен бил рашистан под тяхно управление! споко путинфили целия свят видя колко е "силен"! :))))))))))))))

59

Анонимен

преди 4 месеца

Айде почна воя на боговете и тролейте и все едни и същи пък и не крият ,че си манипулират плюсове и минуси в опит да си пробутат простотията

58

разумен човек

преди 4 месеца

На всеки е ясно, че : 1. докато путин е жив, война ще има..... 2. руснаците са объркани, комплексирани, заблудени с имперски стремежи и блянове, затова и наследникът на путин ще бъде от същия кгб клуб. 3. Украйна е руската Голгота. Това прочем го предсказа ген. Дудаев. А за нас, нормалните хора остава да се надяваме, че параноята на едно джудже няма да унищожи живота на земята.

57

АнонимеН

преди 4 месеца

ОЩЕ МАЛКО ОСТАВА! ПЪЛНА МОРАЛНА ПОБЕДА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ СПРЯМО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ИМА В МИГА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ПРЕИЗБРАН! ЩЕ МОЖЕМ ДА КЪЛНЕМ ПСУВАМЕ И КЪЛНЕМ И ПСУВАМЕ ЦЯЛОТО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ И ИЗБИВАМЕ НА ВОЛЯ БЕЗ НИКАКВИ МОРАЛНИ СКРУПУЛИ :D НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ДА СЕ ОБЯВИ, ЧЕ Е ПРЕИЗБРАН С НЕ ПО МАЛКО ОТ 70% РАЗБИРА СЕ :D РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е АБСОЛЮТНО ПОСМЕШИЩЕ А СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАЙ-ОПОЗОРЕНАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА СЪС НАПЪЛНО МЪР-ТВО НАСЕЛЕНИЕ ЦЯЛОТО!

56

Анонимен

преди 4 месеца

Швейцарският външен министър Инацио Касис си мечтае за включване на Русия в преговорите за Украйна. Мария Захарова каза "ние няма да бъдем примамени в този капан". Еесовците "трябва да спрат да доставят оръжия на Украйна, да не приемат антируските санкции и да не правят русофобски изявления".