170

Анонимен

преди 4 месеца

ПРЕАДАТЕЛИ ЩЕ ЯДЕТЕТЕ ДЪРВОТО

169

Анонимен

преди 4 месеца

Koйтy иrpaи nичeли, koйтy ни иrpaи ни nичeли...

168

така е

преди 4 месеца

Вижте статията - Еманюел Тод: САЩ изпадат в нихилизъм и обожествяване на нищото. Комунистическата средна класа в Източна Европа се обяви за либерална демокрация и нарече руснаците чудовища

167

Анонимен

преди 4 месеца

Доволни ли сме?----///---// Доволни сме. България е в Златния милиард, ВЪПРЕКИ всичките левичарски и русолюбски прозстаци, които мушкаха пръти в колелетата и чакаха Путин да дойде на Дунава - Жан Виденов, Станишев, Боко Борисов, Румен Радев и да не ги изброявам по-ситните въжки.

166

Сата НАТО

преди 4 месеца

Този кривоглав изклесяк много отдавна съм го записал при комсомолците, при Кирчо Добрев и при Вацев и подобните му. Само Андрей Бунджулов отдавна не е излизал да камлае...

165

марсианец

преди 4 месеца

Демокрацията вече дойде . Доволни ли сме ? Един млад политик през 1992 г. каза в нар.събр.: " Скоро страната ни ще влезе в е.с. и н.а.т.о. и реки от мед и масло ще потекат към България " . Този "гении-гадател" сега получава тлъста пенсия от чужбина - основанието : да брои звездите и летящите чинии на извънземните прелитащи и кацащи в страната .Групата "Н.Л.О. " тогава 1992 г. пееха : "... казано честно искам да съм богат , за да не пукна през зимата от глад ..." майтапчии нали !

164

Джизгиев

преди 4 месеца

Ех друзя, я ми кажето това пето място в света и първо в европа по вашата измизлена формула, какво топли путинксия пенсионер който рови за просрочка във контейнера за мусор зад супермаркета или пък холопите които хленчат че нямат парно или ток? Защо хиляди холопи отиват на война за заплатата на чистач в германия? Има хиляда и едно защо на които вие отговаряте с общи приказки.

163

Анонимен

преди 4 месеца

До 166....Сорос не беше ли Австро Унгарец....Ясно...Пак на руска следа отиваме

162

Анонимен

преди 4 месеца

Абе освободителка, ама Лади и Волги никой не кара. Ама най-много карате автомобили от "победената" страна. А, по-сериозно.

161

Анонимен

преди 4 месеца

До Джизгиев -- каза ти се - ходи спори със западните експерти и анализатори! За начало гугълни "Russia overtakes Germany to become fifth biggest economy in the world in GDP on a PPP "

160

Анонимен

преди 4 месеца

Този от кога не съм го виждал.Изкарват стари компрометирани муцуни за да сеят лъжи Вече службите са предприели,, ва банк" стъпки за овладяване на положението Мафията и статуквото губят контрол.Предусещат краят им.Защто САЩ сериозно са се хванали за България И безкомпромисно натиска босовете и Да слушат.Иначе отиват в Закона Магнитски.

159

Джизгиев

преди 4 месеца

Друзя няма да ви уврат главите, но пак да поясня - БВП на Гермния 4 трлн$, БВП на Расия 2 трлн$, население на германия два пъти по малко. Природни ресурси на германия почти никакви. Средна пенсия в русия 200евро, средна пенсия в германия 1200евро. Ако русия е на 5то място ние сме на 4то, щото при нас средната пенсия е 300 евро. И още нещо така наречения бум на икономиката на русия е за сметка на военното производство и те печелят от него колкото вие печелите от пиратката която гърмите на нова г.

158

Анонимен

преди 4 месеца

До Запознат "В известен смисъл са прави, защото наистина е син...на член на ЦК на БКП!" --- явно това е условието да те пруемат в редиците на сините - я чедо на цк, я чедо на дс, я масажист на уши на бай тошо..

157

Анонимен

преди 4 месеца

До Пачо "..Кормилото работи зле, скоростната кутия работи зле, само двигателя работи добре..." ------ явно нямаш никаква идея за руската техника като цяло! И да работи зле поне работи, а не като например изнежените леопардчета дето след месец у калта и швабите вече не могат да ги ремонтират.

156

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да бягаме, тука сме да ви довършим, накрая ще се влачите на четири крака ...

155

Българин

преди 4 месеца

Кой е тоя? Иван некой си? Я обратно в дупката отдето изпълзя бе ваньо!

154

Анонимен

преди 4 месеца

До Джизгиев.--- па не си разбрал.Първо това казват западните пиздюхи, второ Русия е на 5то място в света по сила на икономиката и трето - Русия е на първо място в европа по сила на икономиката! Айде сега беж да ревеш на галчето за нова опорка.

153

Пачо

преди 4 месеца

Гледах един репортаж с Песков - ходил да гледа някакви всъдеходи произведени в раша. Шофьорът на едн от тях му казал Кормилото работи зле, скоростната кутия работи зле, само двигателя работи добре, но той е вносен.

152

емил

преди 4 месеца

Ако се разпадне тая Англосаксонска сг..ан наречена Америка светът ще се отърве от тая чума коята зарязява целият свят. Вечните и безкрайни войни, хаос, конфликти, провокации, подстрекателства са стилът на тези престъпници.

151

НЯКОЙ

преди 4 месеца

Вече и в Западна Европа някои почнаха да откриват топлата вода.