151

Анонимен

преди 5 месеца

Номер на сметката, моля!

150

късно..

преди 5 месеца

Ама по-добре късно отколкото никога. Козеебачите с експлодиращи колани от близкият изток нямат място в Европа. Най-голямата грешка на Меркелица. Или втората най-голяма след промотирането на банкянският крадец Боко.

149

Анонимен

преди 5 месеца

Започна се предизборната борба за европарламата. Как ще изгониш 5 милиона турци? Как ще объркаш плановете на Ердоган, който казваше в предизборните си митинги: "Всяка туркня в Германия не трябва да работи, а да роди и отгледа на социални помощи поне 6 деца! И така след 30 години Германия ще бъде Турция!"

148

ВЪПРОС

преди 5 месеца

А защо не са се осмелили да кажат нещо за бежанците от Русия и Чечения , за бежанците и гастарбайтерите от Турция ? Винаги се започва от най-слабите и беззащитните , а за споменатите . . . страх да не се чуе нещо . Защото ще има последствия по кратуните .

147

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Кръвта вода не става. Така както ние се умилкваме и радваме на чужденците, така немците точно обратното не понасят и не им е приятно чужденци да се размотават в краката им, дори да си роден и израстнал там. Едните не се крият, другите се прикриват властите ги следят само защото ги е страх да не стане втори път руснаците да забучат тяхното знаме върху парламента им.

146

Анонимен

преди 5 месеца

Не може да има демокрация само за мигрантите/ не са бежанци!/, а за нормалните данъкоплатци - не!!!!

145

Спонсор

преди 5 месеца

И БЪЛГАРКИТЕ вече раждат като НЕМКИНИТЕ! Българката казва: ша са казва АСЕН, А наглеца ПАТ ЛАК вика: ША СА КАЗВА АСАН или ЮМЕР, или ФАИК! ВСЕ СЛАВЯ НИ от ***!

144

ритник в задника ти

преди 5 месеца

И на тази среща са обсъждали, как да изпратят възможно най-много бежанци в умиращи бардаци като България. Ето до това ни докараха нашите продажни политици и любимите им западни приятели - да използват България за тоалетна. Продължавайте да слугувате на американските интереси, тъпоглави *** нещастни.

143

И тук фалшиви новини

преди 5 месеца

Единият е австриец, ще казва какво да прави германия......изобщо като съчинявате нещо и пишете, за да си заслужите копейките, поне правите ли някаква проверка на данните, които публикувате? Преставам да ви чета сайта.

142

Анонимен

преди 5 месеца

Глуповатите русен-дойче си мислят, че когато нацистите прикючат с арабите и ще спрат. Не няма, когато изгонят арабите наред ще дойдат русен-дойчовците, същите русен-дойче които сега гласуват за АФД!

141

Ивелин Михайлов

преди 5 месеца

Най-големият Исторически парк в света до Варна им пожелава успех!

140

Зозо

преди 5 месеца

Другари комунисти, нали и бай Тошо изсели турците едно време и фалира веднага защото нямаше кой да бачка на къра :)))))))))))))))))

139

Анонимен

преди 5 месеца

Volker Europas, wahrt eure heiligsten Guter - Кайзерът гое казал ингонима на картинка! Народи на Европата, пазете си най-ценното!

138

след

преди 5 месеца

след заглавието на препечатката е редно да се изписва източникът. ...............ех, журналисти?

137

Анонимен

преди 5 месеца

До 154 - Те хората са аи го сметнали, не им дръж сметла, е д ти е обърлат сметките и нешо не смяташ правилно.

136

Анонимен

преди 5 месеца

Затова риснаците требваше да го рязпарчатосат още едно време. Ражда немчикнката и вика ше се казван Ханс. Ама руснака се хилингааадна дшгадно инвърти глава и вила ХАНС ЛИ? ИВАН! АААХАХХА! И така щеле д априключи всичко.

135

пълни глупости

преди 5 месеца

Какви два милиона, само хората с турски корени са 5-6 милиона, още 1,5 украинеца, араби, българи, румъци, поляци.... Трябва минимум 15 милиона да изселят, ама това няма как да стане разбира се, защото немската икономика ще колабира, няма да има кой да им работи...

134

Анонимен

преди 5 месеца

Помнете - Всеки немец му иде да записка зиг хайл зиг хайл! Нацистко е сърцето му! В мазетата си всеки крие портрета на Фюрера, а нанвепери се вдигат тостове с негово име.

133

На 4 морета

преди 5 месеца

Браво! Германия ще се прочисти от чуждиците и ще бъде единна, силна и борбена. Ще триумфира волята им!

132

Анонимен

преди 5 месеца

Ние ще ги спасим, както навремето хитлер е изгонил евреите от Германия така и сега като разкарат арабесковците, ние ще ги спасим всичките