57

ДивДядо от Дивдядово

преди 4 месеца

Тавариш не знам ти какво си разбрал и установил, обаче аз от всепризнити факти разбрах следното: от Сумска, Киевска,Черниговска и Харковска област руснята бягаха през глава като бити сабаки, зарязаха "законния руски" град Херсон и се окопоха на изток и на левия бряг на днепър където с цената на много жертви и подбита техника удръжат позициите. И не че укрите не дават жертви, ама като страна с 3 пъти по малко население и без неоганиен финансов ресурс от нефт и газ, се справят доста добре досега.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Колко голяма да си будала,щом наливаш пари в фалирала държава.Руснаците няма да признаят за законен нито един подобен дълг

55

Москва потъна

преди 4 месеца

Азиатските башибозушки орди трябва да бъдат смазани!

54

Анонимен

преди 4 месеца

до 56 Злоба от безпомощост. Това е при краварите във форума в момента. Мед ми капе на сърцето от тяхното предсмъртно мучене. Красотааа!

53

Българин

преди 4 месеца

Българи държавата ни е разбита,бедна и ограбена.Пенсионерите нямат нямат пари за хляб,младежите бягат в чужбина,работата отива на зле,идва продоволствена криза.България е в опасност,стига се делили на русофоби и русофили.Бъдете първо българи после каквито други си искате.35години политици ви насъкват едни срещу други да ви гледат сеира докато правят далавери зад гърба ви.Това е истината.По минусите ще разберете,колко са еничарите и предателите.

52

Анонимен

преди 4 месеца

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ С КАКВА ЗЛОБА ПИШЪТ краварите разбирът че краят е им дошъл и нито една хиена няма да остане безнаказагна

51

Анонимен

преди 4 месеца

до 51 Мдаааа...и накрая направиха филм като в Буча украинските фашисти...64 километра от танкове и техника стопени, нали? даже от нашето БТВ имаше смееешници да снимат 2 подпалени танка за доказателство. муахаахаххааа... Както бяха избити украиснки жени, деца старци и баби в Буча от руснаците и ги снимаха налягали като пилета по площадите. Украинските фашисти задминаха и Нийл Армстронг и Холивуд как каца на Луната, кравар! Или като оня черния ангел дето свалял по 10 руски изтребитя сам.Муахаахах

50

Анонимен

преди 4 месеца

Хомосексуалисти и фенки на Украйна! Киев за три дни са думи на Антъни Блинкен и Жириновски но при тотална война. Никой от Руското командвяне не е споменал колко дълго ще продължи СВО. Правете разлика от война и операция война водят Израел, война водиха и сащ във Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия и Сирия. И сащ и Израел бомбардират и обсрелват цивилни обекти без да се съобразяват това е война

49

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 43 Нямало разлика м\у хитлер и СТАЛИН !!! ми като си от други как още си жив и кои сте вие хиени ,чакали джагалииии или всичко това което убише Хитлер ! Теб тъмно *** ви правеха средсво за миене на ховна като тебено само че повече миръшът!и теб ще те откарът в израеел ако издъхнеш по-рано

48

ДивДядо от Дивдядово

преди 4 месеца

Абе тея тавариши са чугунени глави ,ама много кухи - дръчнат на празно. Пуйлото не искало да вземе киев, само ей така за спорта изпрати 100 хиляди десантчика с 1200 танка да си предложат услугите на киевчани дали не искат случайно да ги асвабадят. А пък киевчани казаха искаме, но първо ей така за спорта ще постреляме малко по вас с джавелини, стингери и други играчки, абе весело да става. А пък путин се обиди и изтегли войските,. Ха-аха-ха. И още нещо - отрицателното настъпление кой го измисли?

47

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС какъв миротворен съюз, какви любители на мира го управляват. После да не се чудят защо Русия почне да им сипе ракети по главите.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Стана ясно, че американците са спрели Залужни, да вземе Крим още есента 2022!И са дали време, Суровикин да изгради отбраната!

45

Анонимен

преди 4 месеца

до 47 Каква умряла лисица те гони ве???? Не случайно ти попитах НЯКОЙ от ръководството на Русия казвал ли е че за 3 дни ще влязат в Киев, кравар? Аз си спомням за една руска журналистка която измъдри тази глупост. Тя представител на ръководството на Русия ли е веее? Все едно Цветанка Ризова да говори от името на властта у нас. Разбра ли веее, жалъъъъък кравар?

44

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 40 Не се прави на умряла лисица. Точно путинските денонощни говорители подлизурковци ни надуха главите от телевизора с това Киев за три дни. Вие руските фашисти като не ви отърва нещо веднага го отричате. То според вас и Левски не е казал че който ни освободи той ще ни пороби, но историята доказа думите на Левски.

43

Фортунов

преди 4 месеца

До друзята русофилситици - фашизъм е когато за изказано мнение отиваш за много години в панделата. Фашизъм е когато промиваш мозъците на децата в детската градина -карат ги да маршируват, а чичковци в униформа им внушават че трябва да умрат за царя.Фашизъм е когато нападаш друга страна под фалшиви предлози - пригожин ясно ви каза как стои палажението. Фашизъм е когато си измисляш специален символ на който да се кланяш - Z. Фашизъм е когато караш други да умират за славата а ти си пълниш джоба.

42

Анонимен

преди 4 месеца

до 43 Затова ли Азовците се кланят на Бандера и го имат за идол ве, кравар Щото Азовците дето клаха руски деца и жени в Донбас не са фашисти ли ве, кравар? Казвай бързо вееее!

41

Анонимен

преди 4 месеца

до 41 Как върви окупацията на Крим? Есента ли сме още. Тогава щяха да бъдат там украинските фашисти( според тях). Що стана, кравар?

40

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 37 Степан Бандера е унищожил филяди германски и руски фашисти. Той е велик човек защото първи е разбрал че между комунизма и фашизма разликата е нищожна и между Хитлер и Сталин няма разлика и двамата са кръволоци.

39

Хамас

преди 4 месеца

хамас много харесва това!

38

Анонимен

преди 4 месеца

КАК ВЪРВИ ТРИДНЕВНАТА СПЕЦОБОСРАЦИЯ НА ПУТИН? МИЯТ ЛИ ВЕЧЕ КЪЛКИТЕ В ЛАМАНША?