8

Анонимен

преди 5 месеца

Смешно им е на някои в този форум, но като човек реализиращ по 20 полета на година мога да кажа, че 20 минути са си време! А времето е пари. Ако вашето време е евтино, то моето си е доста скъпо. И стига с пропагандата за някакви си мигранти от Австрия. Всички разбрахме, че е партенка на левите партии в България, част от руската машина за промивка на мозъци.

7

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Ти да вземеш да култивираш малко митничарите си, че гледат кат БОРСУЦИ.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Пълни глупости. 30 минути преди полет може да го каже човек, който никога на е летяр със самолет. Навсякъде е 2 часа преди полет. И проверките на багаж и документи са задължителни. Понятие като въздушен Шенген НЯМА.

5

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Виждам, че няма българи и са взели чужденец да ви управлява, брау брау некадъйрници такива

4

Анонимен

преди 5 месеца

И да спестим 30 минути 30 000 мигранти ще приемем голяма далавера

3

Факт

преди 5 месеца

То и сега е същото,явно скоро ще видим високата цена с бежанците,която сме платили за нищо,едно нищо....

2

Цветелина

преди 5 месеца

За да тръгне България напред по пътя към шенгенското европейско благоденствие и да не се виси по границите, паметникът на Шипка трябва да бъде взривен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.

1

Българка

преди 5 месеца

В България има ниска раждаемост, затова, подобно на другите европейски държави, трябва да пуснем много кафяви мигранти, които се плодят доста успешно и които за в бъдеще ще формират новия, далеч по-качествен и мощен геном на Европа.