387

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 414 Какви фашисти ве минзухар? Тези ли които не изпращат и един български войник срещу русия? Същите, които си спасяват еврейте ли? Балък руски. Няма как да учите на история точно вие

386

Анонимен

преди 4 месеца

До Бъргарка На който не му харесва България и историческата истина, да лови към русия

385

Анонимен

преди 4 месеца

Альоша е прогонил фашистите и е освободил концлагеристите от Освиенцим. А ти кой си, талибане? Ти си лъжлив жендар.

384

Анонимен

преди 4 месеца

Много скоро и сърбите ще започнат да демонтират , особенно след издевателствата над доброволците - сърби .

383

Анонимен

преди 4 месеца

Защо Българите трябва да търпят паметниците на окупатори. Колко загинали руснак има по времето на втората световна в България. Кажете за тия където са се натровили с метилов алкохол. Руски мизерници

382

Бъргарка

преди 4 месеца

На който не му харесват паметниците, националния празник, азбуката и историята на България иска да строи чужда държава на нашата Земя! Да се маха !

381

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 410 Русия не е България. Когато вдигнат над Москва паметник на Кан Аспарух, Васил Левски, Кирил и Методий, яла се обади русначе

380

Анонимен

преди 4 месеца

Талибаните от Сглобката ще разрушат държавата, защото е България е руски проект от 1978 година. Русия ги е откъснала от техния талибански и евроатлантически партньор Турция.

379

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 408 Кой е този альоша и с какво е заслужил да стърчи над главите на всички Българи? В русия колко Български паметници има?

378

Анонимен

преди 4 месеца

Промяната към талибанизъм и фашизъм е факт. Защо гласувате за мутри и талибани? Гласувайте за патриотичните леви партии. Не гласувайте за враговете на народа и рушителите на историята и миналото ни.

377

Анонимен

преди 4 месеца

Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

376

ТТомов

преди 4 месеца

След Одеса Русия взема и нашето Черноморие че руснаците преобладават тук а останалите българи правим народен съд на унищожителите на България.

375

Анонимен

преди 4 месеца

две килца тротил му е цаката

374

Анонимен

преди 4 месеца

флекса и да му пада главата

373

Пловдив

преди 4 месеца

На който не му харесват паметниците, националния празник, дори езика, значи е объркал държавата. На Терминал 2 има светлинно табло с разписание за полети до много страни с хубави нац.празници, например: 4.07

372

@ к.400

преди 4 месеца

ДъРпаш, не ДъПаш. Много се извинявам

371

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен. Тая с демонтирането на паметниците е все едно да дъпаш тигъра за опашката. Двамата канадци като видят дебелия ще хванат самолета и ще избягат, Пеевски ще офейка при Ердоган в Турция, Мара - при мъжа си във Франция, , Ристо Иванов ще стане пак Бойкикев. Пожарникарят ще извади червената книжка и пръв ще поднесе на рашъните букет червени рози и карамфили. Ами вие къде ще бягате? Хем ***, хем прости, за нищо не ставате, На вас ви дай само да събаряте.

370

Анонимен

преди 4 месеца

Абе кoпейки вие и за *** щяхте да се събирате и да биете еврогеювете пък вие немаше никакви. Само у фесбук и по сайтовете лаете, меките китки либералчета ли ви изплашиха?

369

Анонимен

преди 4 месеца

Паметника няма да се мести ,който не му отърва да пътува към Брюксел. Може и към Киев. Аре вазировка.

368

Анонимен

преди 4 месеца

Майните и те се сетили да се правят като селяните от София на русофоби. Нали видяхте, че тези от голямото село след чудовищния гаф с яденето на *** и сърчицето на българското детенце от тортата на Коледа,Тодева я пазят трета седмица двама полицаи, а Трайчо Трайков се скри от хорските укори? Не ставайте варвари като ръководителите на софийското ПеПе и генералчето-прокурор! Дръжте се като българи, каквито сте и сега, а не майцепродавци като Пожарникаря, двамата канадци и Пеевски!