223

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 237, да се чуди човек що в Англия продължителноста на живот е с около 10 г повече от България, да не говорим за полиция, администрация ит.н., седи си в България и си вярвай че имаш висок стандарт

222

Анонимен

преди 4 месеца

има една стара поговорка - за каквото плащаш, това ще получиш...

221

Анонимен

преди 4 месеца

До АМИ , ПРАВИЛНО! да, но държавата няма да спре да си взема своето. Сега ако разкажеш и как да байпаснем държавата ще е супер!

220

Анонимен

преди 4 месеца

До 237- Не заблуждавай хората , ако в Англия не си с редовни здравни вноски не можеш да разчиташ на добро медицинско обслужване и определена маса там си носи кръста ,щото спестява от това ,иначе другите самите медцентрове ги търсят за профилактика , прегледи и т.н. Това е разликата оттук - тук си плащат някои редовно вноските ,но "некой " им ги изяжда и редовния платец е принуден пак да си плаща само че и това не го спасява ,ако не е "по-равен" от другите или "със специални потребности"

219

Анонимен

преди 4 месеца

В моя район от няколко години се наемат узбекистанци като за нашите бизнесмени са добре дошли понеже им се плаща минимално.

218

Анонимен

преди 4 месеца

До 233 Не ти го пожелавам, но ако поживееш малко в англия и ще разбереш за какво говоря. Не си изживявал NHS ако си мислиш,че нашето здравеопазване е зле. Само лошите пътища са си факт, но е нещо което мога да преглътна , понеже така или иначе не карам много.

217

Анонимен

преди 4 месеца

Преди десетина години ни плашеха с македонци, сърби, молдовани.От няколко години с узбеки, киргизи и др. средноазиатци,сега с виетнамци.Ефектът никакъв, идваха само туристи да изкарат безплатна почивка,същото ще е с виетнамците.А, проблема се решава много просто. Добра заплата и не малко българи ще се върнат в Родината си.

216

Ей така става...

преди 4 месеца

Българския работодател и марсианци ще докара да му работят, само и само да не дава адекватни заплати...

215

До ИТ-то с високия

преди 4 месеца

къф стандарт имаш в България бре, и 1 млн. да изкарваш пак по същите разбити пътища ще се возиш, на същата нефелна спешна помощ ще разчиташ и на същите корумпирани ченгета ............. къф стандарт, к'ви 5 лева?

214

Анонимен

преди 4 месеца

Има един стар you tube клип как Азиятци изяли кучето и котката на един чеченец, пишете в tuba (рабочие съели сабаку в Чечне) супер шамари им бие звучи като във филмите голямо шоу.

213

Анонимен

преди 4 месеца

До простата истина, ами да лягаме и да мрем, а? Егаси манталитета честно!

212

Анонимен

преди 4 месеца

До 219 Работил съм в ИТ сферата в Англия преди брекзита. Сега в България буквално взимам повече и имам в пъти по висок стандарт. На острова останаха предимно yтaйkaта,и резултатите за ИТН от последните избори го доказха.

211

простата истина

преди 4 месеца

Вие сте луди.Работя с обществени поръчки и познавам манталитета на чиновника и политика.Ако всички си платим повече данъци и повече осигуровки-уверявам ви-няма да стане по добре просто ще крадат повече.Ще има повече за крадене.Държавата не е добър стопанин.Трябва да бъде слаба държава и силни граждани.Защото е важно народа да е добре-а не държавата(чиновника политика).

210

Анонимен

преди 4 месеца

До до 219 Процента емигранти които са с това образователно ниво е същия като процента хора с това образователно ниво в България или поне са много близко.

209

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

До простата истина, да бе. Ама после тези същите, които сега крият данъци ще реват за пенсии! И ще ги вземат от останалите 1 500 000 работещи и плащащи данъци. Как ти се струва сега, а? Аз го наричам кражба това!

208

Анонимен

преди 4 месеца

До простата истина "когато те осигуряват на пълната сума-това означава че държавата ти взима пари които са твои." Хахахахаха. Ми то по тази логика не трябва да плащаш НИКАКВИ данъци, защото парите са си "твои". Алеко Алекоооооо

207

до 219

преди 4 месеца

Нека се включа аз какво съм работил в чужбина. ИТ архитект съм. Търсят ме навсякъде. Работя през собствена малка компанийка. 99% от емигрантите са тотален, ама тотален функционално неграмотен слугинаж. Българската група ще я познаеш на всяко летище- поведение, облекло, жестове, външен вид на австpaлопитек. Всеки ме пита защо не съм функционално неграмотен като българския ратай. Опитвам се да обясня, че у нас има интелигентни хора и че масово аутсайдерите бягат да слугуват.

206

Анонимен

преди 4 месеца

До простата истина, всъщност простата истина е, че докато има това "мислене" нищо няма да се подобри! За това се и вдигат данъците! Имаш 500 000 на минималка. Тези нямат почти никаква добавена стойност! И какво правим? Ами вдигаме данъците на онези, които си плащат чинно. Това честно ли е? Ами не е! После се сърдите като ви нарекат бачкери и нищоставащи. Какви да ви наричаме? Минималката е кражба от всички, които си плащат ! Не са арогантни тези, които плащат! Скатавките са арогантни!

205

Анонимен

преди 4 месеца

Е, много ясно, че ще има присмех и подигравки. По-глупава идея от тая с виетнамците няма. За нищо не стават нашите чорбаджии.

204

простата истина

преди 4 месеца

До Анонимен 212. Така е процеса е двустранен - когато те осигуряват на пълната сума-това означава че държавата ти взима пари които са твои.Работодателя ти ги дава - държавата ги взима.Вече е ясно че когато се пенсионираш-няма да получиш повече-казаха го официално.По добрия вариант е вземи тези пари и се осигури сам-по някакъв начин-но парите да са в теб а не в държавата.