33

Фейк нюз!

преди 4 месеца

не са 40 превозните средства, а броя им по-скоро започва от 4000 и не са превозни средства, ами направо тежка селскостопанска техника. Реално, вървят по сценария на Холандия, които преди около 3 години имаха подобен протест, а правителството им се подигра с тях (както нашето тука с нашите фермери), пък сега реват, че на власт е дошъл Герт Вилдерс. Е, какво очаквате? Сега на ред е "Алтернатива за Германия".

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Пачеков БВП на Гърция, ако си беше запазила ръстта, трябваше да е поне $4.8 трилиона, а за Русия се очакваше, да е назад с 20-30% след санкциите и да е на $1.35-1.4 трилиона. Обаче нещо не се получи. Всички показатели сочат, че кризата в Германия сега заочва. А всички знаме, какво се случва, каот огладнеят немците ...

31

Започва

преди 4 месеца

се навсякъде в Европа! Подкрепата за фашистките режими ще им излезе през аналното отверстие!

30

Анонимен

преди 4 месеца

До АбдокодирХоджибобоев - ТО не е само до субсидии, ами и и дотова, че всеки до такава тепен е свикнал с "такса грях", демек акцизи и всичко поризтичащо от тях, че никой не осъзнава, че тези неща тровят иконмките много повече, отколкото помагат на някого, освен на финансовото министерство, да отчита дейност.

29

Пачеков

преди 4 месеца

БВП на Германия 4.3 трлн, БВП на расиюшка 1.8 трлн. Как вам такое друзя?

28

Анонимен

преди 4 месеца

В Расиа не могат да протестират, защото ще бъдат нахвърляни по арестите! Не знам дали да не се обмисли и в Европа да се въведат подобни руски практики - щом много им харесват на нашите копейковци руските практики, можем да ги използваме срещу тях...

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Жичков - 300? Триса на едно място, извън града. В градовете са повече и вече не са сами.

26

АбдокодирХоджибобоев

преди 4 месеца

Имаше субсидии за селскостопанския дизел, когато ресурсите бяха внос от Русия и бяха евтини. Пиндостанските слуги въведоха сакции срещу Русия, отказаха се от руски суровини, безропотно допуснаха взривяването на Северен поток и се нахендриха на пениса, който гласяха за Русия.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Шолц е НЕНОРМАЛЕН. Преди половин година избяга в САЩ, да се оплаква на Байдън, че не става нищо, а Байдън само се усмихна и продължиха да изтичат пари, компании и хора към САЩ или други държави. После реши, че ще "громи емиграцията", ама никой не му повярва. Сега се е наежил на фермерите, защото всички ги имат за някаква *** прислойка, но не си извади поуката, че фермерите в Холандия, пред подбни проблеми, обърнаха страната, против политиците й. Честито на Шолц. Ще си оди!

24

Жичков

преди 4 месеца

300 фермера протестират. Че то у нас протестират повече. Само в расиюшка не протестират щот там жужето прави всичко идеялно и няма нужда от протести. Толко идеялно въври че яйцата и курицата изчезнаха от магазините. Ура друзя!

23

Баба Радка

преди 4 месеца

Настъпи руската мотика.

22

ъхъ

преди 4 месеца

Путин е виновен за тази работа! Питайте Шолци и Урсула. Може и Просто Кире да питате, и той така ще ви каже.

21

Зрител

преди 4 месеца

Слава,слава на на Украйна.Но тази слава не те храни, а ти бърка в твоя джоб

20

тъпата германия

преди 4 месеца

а шолц така хубаво се усмихва, а по нисък от Путин!

19

Анонимен

преди 4 месеца

До 12Е ти си го написал на шега,ама тролея с ВПН се е вързал

18

Анонимен

преди 4 месеца

Вижда се в Германия Дългата ръка на Късия от Кремъл, ще кажат Плевнелиев и Гном Атанасов. "Сламеното плашило Русия" обяснява всичко.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Възрастният депутат в Бундестага попита нацисткия внук Улаф защо държи в правителството откровени кpaтyни като Набек и Аналена. Цялото правителство на нацисткия внук Улаф води ФРГ към пропастта на кризата. Системната криза.

16

долу ЕС

преди 4 месеца

абе ко става с 2 пр от бвп за въоръжаване и млрд за украйна и скъпата енергия? добре ли им е на швабите Имат навика на 50 до 75 г да настъпват лопатата, като след всеки опит боли повече, щото удрят на едно и също място, по Русия!

15

Анонимен

преди 4 месеца

До 9 Ама разбира се бе и Зеленски така мисли

14

Анонимен

преди 4 месеца

*Пазарната икономика убива. Германските фермери си искат комунизъма и субсидиите, за да не умрат на пазара. Техните държавни пари са нужни на Украйна и Зеленски. Протестите им ще станат антивоенни, срещу Украйна и Зеленски.