18

Анализатор

преди 4 месеца

НА ВИДЕО КЛИПА " се вижда как група сирийци и египтяни получават военната униформа на руската армия, преди да бъдат изпратени на военни обекти в близост до границата с Украйна. Интересно как са разпознали Египтените от Сирииците ??? Алоооо умрелтаци кой ще ви пусне клип да правите че и ги разпознала журналистката Стоянова едните говорели на Сирииски пък другите Египстки и ги разпознала какви са . Аман от невежи журналистки

17

Пен

преди 4 месеца

За украинската армия набират от цял свят. :))

16

Анонимен

преди 4 месеца

Не се надявайте, че след като сте се възползвали веднъж от слабостта на Русия, ще получавате дивиденти завинаги. Руснаците винаги идват за парите си. И когато дойдат, не разчитайте на йезуитските споразумения, които сте подписали и които уж ви оправдават. Те не струват хартията, на която са написани. Затова или трябва да играете честно с руснаците, или изобщо да не играете.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Русия има хиперзвукови ракети НАТО не.Русия има ПВО подвижно (с 5 км час) НАТО не.Русия има свръхзвукови крилати ракети (калибър), НАТО не (томахавки -890км).Русия има активна и пасивна защита на танковете, НАТО няма.Русия има системи за дистанционно миниране (земеделие) НАТО не.Русия има системи за залпов огън с обемнодетонационни глави - т.нар. вакуумни, НАТО не.Русия има най-много ядрени бойни глави.ВСЕ ОЩЕ Ли си мислите, че НАТО с помощта си за Украйна може да спечели???

14

Анонимен

преди 4 месеца

да пожелаем успех на тръмп и путин да настане наи после мир по света

13

Анонимен

преди 4 месеца

Само един трррол е евроатлантическият парррцал. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!

12

пепи

преди 4 месеца

До Рико ??? И къде е френския легион ??? Набиха им шамарите и се върнаха във Франция . Лошите руснаци увеличават територията си .

11

до Рико

преди 4 месеца

абе пич , къде сравняваш френския легион , запознат ли си с това ??? е явно не !

10

Рико

преди 4 месеца

Френския легион набира чужденци от края на 60те ,но не съм чул някой да го прави на праблем.В окраинската армия същи има доста розовобузести западно европейци и глупави поляци ,но предполагам ,че това също не е проблем.

9

съвет

преди 4 месеца

е що само сирийци ?! да съберат всички мигранти запътили се към Европа .

8

Анонимен

преди 4 месеца

Това е естественото продължение на войната която води Путин срещу Запада, насъсквайки мюсюлманите срещу свободния свят. ЕС трябва да преразгледа приема на мюсюлмани -мигранти, защото ще се окаже в един момент, срещу врагове в собствените си държави членки, които ще атакуват съюза отвътре. Спящи клетки, или нововербувани, Путин знае, как да използва мюсюлманите за свои цели.

7

Поредния fake news

преди 4 месеца

Поредната простотия написана от някой неграмотен журналист който си няма понятие от армия подразделения и бойно сглобяване на подразделенията. Тая Стела Стоянова просто е преписала от някой усрайнски fake news глупостите.Да се беше замислила поне че това са хора говорещи на коренно различен език който трябва да се сглобят и руските подразделения и да могат да се управляват. То бива гъзолизане на американски заднци ама край няма

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ми ето Европа да се отърва от мигрантите направо да, стягат багажа и в Русия

5

Анонимен

преди 4 месеца

хубавото е че сега ще набират масово българи, румънци и поляци за Украинската! Хахахаха

4

Анонимен

преди 4 месеца

Е трябва разнообразие в генетичния код на човешката тор, която остават рашистите

3

///

преди 4 месеца

"втората армия в света", набира войници от страни от третия свят.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ето къде ще пратим нашата партида от Австрия сирийци и авганистанци да помагат на Путин

1

Анонимен

преди 4 месеца

Егати проклятието руснаците да са ти братушки! Навремето така пратиха българите да убиват чехи и словаци по време на "Пражката пролет".