135

Няма значение

преди 4 месеца

Дали е бил виновен или не.Така не се прави!!!Има закони!!!

134

До тоя

преди 4 месеца

А ако убитият от полицаите се окаже невинен кво правим с полицаите? А? И я кажи, чие е детето, дето се е обадило на 112- явно си в час с нещата, затова и се напъваш да защитаваш виновните.

133

:)

преди 4 месеца

Това, че сигналът е бил подаден от дете, а се е приел толкова на сериозно, показва, че е бил фалшив и е убит умишлено. Сега, при разследването, това ще се установи, но детето не носи отговорност и всичко е точно. Явно е предварително замислено и организирано. Прилича на т.нар. случай Чората и възниква въпросът: Защо? Чората притежаваше документ, доказващ връзките между полиция и престъпници. Какво е знаел този?

132

Жиката

преди 4 месеца

Полицията би човека ,напълно безмислено.Полицията ,не е съд,обаче го осъди на смърт.

131

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте ревали против полицията щом са го гонели е имало причина един *** по-малко,знаете ли как действат професионалистите в сащ няма тън мън, тук някой ти влиза в дома ти при самозащита го нараняваш и после си виновен в сащ ако му видя крака в двора си го затърквам.

130

Анонимен

преди 4 месеца

абе много неадекватни действия на полицията, като почнеш от това да правиш гонки в градски условия, до навлизането на полицейския автомобил в насрещното, все пак иде реч за човек чиято самоличност е установена, цяло чудо е че няма и други загинали невинни хора, а и цялата им версия много куца, някак си не ми се вярва 9 екипа да реагират на сигнал за заплаха с хладно оръжие, явно има нещо друго което се крие от полицията

129

Тоя

преди 4 месеца

Бивш зам..ректор да си скъса дипломата. Утре ако нападнат непълнлетната ви дъщеря на улицата, за да я изнасили някой идииот, трябва първо пълнолетен ли да се обади. Колкото до 9-те патрулки, анзи е беглец. Патрулките не знаят защо бяга. Труп може да има в колата. И кой бяга въобще, ако не е престъпник от полиция. Задължително се спира иначе те гонят. А умрелия е получил инфаркт по всяка вероятност. И аман от пенсионирани некадъри, които защитаваха мутрите през 90-те но сега ръсят мозък.

128

Закривай милицията!

преди 4 месеца

60 000 хрантутника на държавна хранилка. Вън пожарна, гражданска,.. И наново!

127

Ушеф Наркоман

преди 4 месеца

На каква дрога беше ушевия т хомосексуалист които скачаше и чупеше колата докато колегите му биеха дъртака?

126

Анонимен

преди 4 месеца

до 128 В Краваристан тоя ако беше изкарал оръжие тогава щяха да го разстрелят на седалката или извън автомобила. Иначе щяха да му заповядат да легне по очи на земята, ако не ще тогава физически да го пльоснат и да му сложат белезниците. Така е по устав и у нас. Капиш, мозък?

125

Шефа на Шефилд

преди 4 месеца

126 Неможе некадърни тищожества са действат като професионалистите от американската полиция където ако се докаже превишение на правата вътрешните разследват независимо от мафията (Не Като в България)

124

Анонимен

преди 4 месеца

Така и не разбрах какво престъпление е извършил.Показал нож,а нож не е носил.Открито ли е нещо друго.Ни дума,ни вопъл.Възможно ли е да са сгафили и да са объркали обекта за преследване.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Единия скачаше по колата като австралопитек ... Счупи стъклото,напръскай го със спрей и толкова,срамота един човек да не могат да арестуват една дузина полицай,поне филми да гледат как става.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Защо близките не искат аутопсия?Защо блокират разследването?Май се опитват да спечелят тлъста пачка с пари от смъртта на баща си.Това е грозно и неморално.Ако искат истината,трябва да съдействат за нея,а не да обикалят медиите и да представят подозренията си като факти.

121

Анонимен

преди 4 месеца

В любимата ви Кравария, на евробезполовите тука, дето сте възмутени от полицията, та в САЩ тоя го гърмят още на седалката! Лицемерни гейове такива!

120

Бай Дрън

преди 4 месеца

По принцип съм на страната на помицията, ама извинявайте, това дето е станало е липса на професионализъм. Навремето, една барета ни учеше на едно бойно изкуство и ни показваше, как с два пръста се убива човек. И тия неща се знаят, само за да се прилагат в краен случай. В случая явно е нямало професионализъм.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Е нали искахте родната полиция да действа като американската? Сега за какво ревете?

118

Да се закрива МВР

преди 4 месеца

И От САЩ полицай да пазят реда,Не Български о ли го ф рени!А Щатска полиция професионалисти с началници американци и цялата структори с министър американец.Само преводача може да е българин.За да се оправи ГанYO!

117

Анонимен

преди 4 месеца

Шмъркан е хвърчал из целия град като в Бързи и яросни, сега да го ревем ли? Добре, че не е прегазил някой трезвен невинен беловъздържател, пресичащ с дето си в ръка!

116

мвр-убийци!

преди 4 месеца

В милицията никога не е правена реформа!