44

Анонимен

преди 4 месеца

Само за актуализация на "мислещите" тук: По сведение на МВФ отпреди 3 седмици по потребителска способност най-силната икономика в света е на Китай, на второ място е САЩ, на трето Япония, на четвърто Индия, на пето Русия, на шесто Германия, на седмо Индонезия..... По потребителска способност, т.е. реално за живеене на населението в съизмерими цени. както забелязвате , Великобританоя, чийто БВП е суставен 70% от "услуги" (напр. застраховане на кораби, банкиране, такси за висши у-ща...) е назад

43

Анонимен

преди 4 месеца

Стара новина. Още миналата година пролетта стана разширяването.

42

Анонимен

преди 4 месеца

До няколко години населението от дивият запад масово ще имигрира в страните от брикс

41

Анонимен

преди 4 месеца

истината е, че Аржентина би била огромен проблем пред страните на БРИКС, защото нейната инфлация беше е изключително голяма от години, имат огромна задлъжнялост, породена от целенасочената американска политика на неприемане на плащанията по дълговете, насочена срещу тогавашната власт. Преимущество би било, ако с общи усилия тази взможно голяма икономика се развие, а не остане придатък на САЩ, както са много от латиноамериканските страни.

40

до 56

преди 4 месеца

Ама ковида не е от запада бе алтав, от вашите хора китайците е, пак ли нещо не сте разбрали? А че ибрикс е собственост на Англичаните разбрахте ли? Нов световен ред ли чакате, пълен контрол? Не чакайте, в Китай и Росия отдавна е така, социален рейтинг, тотален контрол, недопускане до избори и тн. И децата ви се смеят вече, и бабичките зад блока не ви вярват. Вие сте едни циркаджии без капка мозък.

39

Дервентов

преди 4 месеца

Като изключим китайците, останалите членове са или просто суровинни придатъци или консуматори които не произвеждат нищо съществено за световната икономика. А друзя протъркаха бастуня от лъскане при тази новина.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Диктаторските държави си смениха адреса и вече обитават Запада. Забравихте ли ковид-терора и ваксинките на Урси? С един замах пак ще ви натикат обратно в дупките да се боите и боцкате с уж ваксини. Каквото ви кажат, това правите. Пълно подчинение и бедата е, че всички заповеди идват от едно място, без да се отчита, че в ЕС има различни народи с различна култура и история. Никой не го интересува-щом е заповядано, изпълнявай.

37

европейски популис

преди 4 месеца

очаква се колонията БГ да с е присъидини към Шенгенския колхоз само че по въздух ,сушата вече не ни принадлежи

36

Анонимен

преди 4 месеца

Мале то саюз, то чудо, а копейките дали знаят че Голдмън Сакс създаде и тази организация за инвестиции в развиващи се пазари.? Отново Американците 2 крачки напред, а копейците не знаят къде се намират и каква опорка да пръцкат. А само вижте членките в саюза, само топ аборигени и двуклетъчни.

35

Да

преди 4 месеца

Трябва някой да спре САЩ и техните прислужници да унищожат света.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Ако продаваш на ниски цени същите изделия имаш малък продукт. Ако се умножи продукта по 3, ще се получат реалните възможности.

33

Анонимен

преди 4 месеца

До Зозо Те копейките не ги разбират тия работи.

32

Анонимен

преди 4 месеца

При 200 държави в света, само 10 членки ли си въобразявате, че имате, мейби само Еритрея ви е останала :))) Саудитска Арабия е главен износител на петрол за САЩ, в Китай имат бизнес американските корпорации, за Индия си е пълна индия по български :)))

31

Зозо

преди 4 месеца

Копейки отваряйте ушите! БВП на глава годишно: Индия 2200 долара, Китай 12000 долара, Русия 12000 долара, Египет 3500 долара...... България 14000 долара :))))))))))) Хърватия 17000....

30

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро чакайте Унгария и Сърбия да се пресъеденят към тях както винаги сърбите ще са, по добре от нас и преди и сега

29

Анонимен

преди 4 месеца

Дава алтернатива за диверсифициране на инвестициите. И валутата ще си запазим по-добре.

28

Алекс

преди 4 месеца

До Анонимен30 Количеството не води до качество.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Още Меркел искала да, се отделя от САЩ искаше да прави Европейска армия и да, се отделя от НАТО то не беше следене от ЦРУ подслушваха и телефона и накрая я изпратиха, в пенсия страх ги е сега и Макрон почна да говори за отделяне от САЩ ще видим с него какво ще направят

26

Анонимен

преди 4 месеца

Но най-вероятно, ако финансирането на войната в Украйна продължи дълго, там да кандидатства първа Унгария.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Време и България да подаде документи. Това само ще помогне на страната.