13

пак този

преди 5 месеца

Щеше да е супер ако беше 2013, но сега с тази инфлация ще е нищо.

12

До русофобът

преди 5 месеца

В Русия средната заплата е доста по висока от тази в България. А за стандарта на живот(не само в Москва)само можеш да мечтаеш. Бензина е левче. Сметките за ток газ вода и парно за месец са....80лв ОБЩО ! Здравеопазване Безплатно. Образование (дори и висше) Безплатно, има и платено частно. Градски транспорт е стотинки а метрото уникално (само тази година са построени 14 нови станции) плюс гр. железница. 2000 електробуса, премахнаха тролейте. 10 хиляди евро за дете. Апартамент за трето. Има и още.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Искам аз да живея добре, деца, внуци и правнуци, да се оправят. Щом трябва да връщат, ще връщат.

10

Анонимен

преди 5 месеца

До Нема такъв СКОК- ЗНАЧИ КАЗВАШ ОТ 780ЛВ КОЛКОТО БЕШЕ МИН ЗАПЛАТА ЗА 2023 ДО 933- СА 30ЛВ- КОЙ КЛАС СИ ЗАВЪРШИЛ

9

Случаен минувач

преди 5 месеца

ЧНГ на всички форумци, пишещи тука! Стара поговорка е, че не е важно колко пари получаваш, важното е какво можеш да си купиш с тези пари. Ако Асен е осигурил тези повишения с нови заеми, които и правнуците ни да плащат, благодаря, няма нужда. ДА НЕ ГОВОРИМ, че ще предизвика нова инфлационна вълна. (без да искам, включих капслока за малко).

8

Анонимен

преди 5 месеца

За да вдигнеш заплатите без да има реална икономика води до теглене на заеми които трябва да се плащат все едно всеки работник е теглил заем щото той трябва да го връща така че не се радвайте

7

Нема такъв СКОК

преди 5 месеца

30 (тридесет) лева...И като включиш данъците....Особено данък ДОО (данък обществено осигуряване)...Парите отиват за чер.ните па.ра.зити !

6

Анонимен

преди 5 месеца

Вдигането на минималната работна заплата без да има увеличение на производството води до помпане на инфлацията това се учи 8 клас нямали нови заводи, фабрики и предприятия и да имаме износ тези пари са без покритие

5

Анонимен

преди 5 месеца

Така се създава инфлация. Вдигай цени, вдигай заплати. А пари за вдигането от къде?

4

IT

преди 5 месеца

Най-лесно се доят тези на светло и за това пак дигат МОД на 3750лв. Каква ми е сметката да плащам повече осигуровки, отколкото тези които се осигурят на минимума и взимат пари под масата? Системата не трябва да е солидарна, а справедлива! Кога ще погнат и всички в сивия сектор? От там колко милиарди данъци ще дойдат, ще оправим и външния дълг и няма да се налага да теглим заеми, ама не им се занимава със сивия сектор.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Тя и водата стана 5 лв. кубика. Днес закъсняхте с добрите новини щото политиците Ви клецнаха !

2

Анонимен

преди 5 месеца

Може ли са пишете и размера на осигуровките към минималната заплата!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Не сте написали най- важното : с колко се увеличава издръжката на украински мигрантин. За парите на бедните българи не се интересуваме.