178

Анонимен

преди 5 месеца

Ееее радват се меките че русите НЕМА с какво да карат цимент. Имат бе.

177

Анонимен

преди 5 месеца

186 - А ДОЙДЕ ЛИ ЛЯТОТО НА 2022 Г. ЧЕ ЧАКАМ ПАРАД ВЪВ МОСКВА?

176

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 181 В момента Украйна има 2 бони кораба бивши Великобритански минни чистачи. Получили са спец разрешение да влезнат в Черно море от Турция. По-нантатъшната съдба е неизвесна. Докато са в Турски, Български или Румънски териториалини води РФ няма да ги потопи. Третия кораб е модерна Фрегата строяща се в Турция - кога ще влезе в строя не се знае. Всичко останало са лодки клас Зодиак(надуваема с твърдо дъно) - последните през ден през два някой руски дрон ги унищожава край Херсон

175

Анонимен

преди 5 месеца

До 82-ОМБР "Ние искаме и държим на това да умрът максимален брой бесполезна руска плява!" Доста Нагло от твоя страна да твърдиш, че Не си Нацист. СС Галичина, Нацистите от ВСВ, избивали евреи са Герои, нали Нацисте?

174

Анонимен

преди 5 месеца

А НА КАРТИТЕ МАРКИРАНОТО СЪС ЧЕРВЕНО ПОЛЕКА СЕ ИЗМЕСТВА НА ЗАПАД. ЯСНО И ПРО100. ХОХЛИЯ У М Р Е.

173

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Бобиима и голяма разлика между клас tarawa и руския новочеркаск. а ако тебе новочеркаск ти прилича на видинския ферибот, твоя си работа.

172

Аз

преди 5 месеца

Крайно време е зеленият клоун или да бъде свален или ликвидиран, та да се свършва вече с тази истерия!

171

Анонимен

преди 5 месеца

Пyтьту са готви за дълга война! Ванга да не му е казала на дъpтуту, че ша жове 100 годин? А тридневната аперация кво?

170

Анонимен

преди 5 месеца

180 - НАЦИСТИ може. За тех НЕМА да те боли фара.

169

82-ОМБР

преди 5 месеца

Няма записи! Няма невинни полу'човеци! Западняците сме точно толко нацисти колкото Валерий Залужни! Ние искаме и държим на това да умрът максимален брой бесполезна руска плява!

168

Анонимен

преди 5 месеца

174 - ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ ЗА КАКВО СА ГО ПОЛЗВАЛИ "ГОЛЕМИЯ ДЕСАНТЕН КОРАБ" А? - ПРЕНАСЯЛ Е ТОВАРИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА РАЗРУШЕНИТЕ ГРАДОВЕ КАТО МАРИОПУЛ. НО ЯВНО НАЦИСТИТЕ ИСКАТ ТЕРИТОРИЯТА ДА СИ ОСТАНЕ ПУСТИНЯ.

167

Боби

преди 5 месеца

До IQ 3.14 Разликата между двата кораба един РО-РО гаждански и един РО-РО Военен или Болшой Десантной Корабл проект еди кой си са само допълнителните оръжия за самозащита на кораба. Как смяташ САЩ като си прехвърля части от Мадерланд до Европата какви кораби ползва? Естествено граждански РО-РО защото е много по-евтино. Същото важи и за прехвърляне на персонал. Военните си летят с обикновени граждански пътнически самолети наети като чартърни.

166

Анонимен

преди 5 месеца

до 176 - А колко имат нацистите? - като почна от 0 стигам до 0.къде са им 100те "бойни кораби"?.

165

82-ОМБР

преди 5 месеца

Боли ме фара за клането! Те първа кланета!!!

164

Боби

преди 5 месеца

До IQ 3.14 Радио прехвати и записи на ГСМ телефони от Украински оператори... Нещо не ти ли светва една виртуална лампичка или за това трябва да си удвош IQ индекса? Нещо за размисъл записите предствени като "Доказателства" по делото за МН17 от независими журналисти бяха предадени на 3 световни експерти(Японец, Аржентина и Малайзия) които на всичко отгоре не разбират нито Руски нито Мова. Всички само с технически средства доказват че записите са СБИРЩАЙН от "отрезки" Записите са приети от съда???

163

...

преди 5 месеца

рашистан е най-голямата терористична държава в света! пред която ИДИЛ ряпа да яде! даже аз ако бях на терористите от ИДИЛ щях да ходя да се уча в рашистански университети как точно се прави тероризъм! За жалост това е положението!

162

Анонимен

преди 5 месеца

171 - повтарям по долния коментар. прочети във Гугъл за /клането във Ваташа/да ти се избистри бозата във кратуната.

161

82-ОМБР

преди 5 месеца

Ако им разреши ще плават,ако не им разреши ,сторм шадолф

160

мдааа

преди 5 месеца

Доста руски кораби станаха ненадейно и завинаги подводници (така де, от тези, които няма да служат повече...), както и самолети и т.н.Та кремълския комплексиран блед молец си отмъщава както винаги на цивилното население, защото добре знае, че по друг начин не може.

159

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Бобиима малка разлика между ро ро и болшой десантний корабел. предишния боби поне не се излагаше.