130

абе

преди 4 месеца

я на всички русофили да им пратят повиквателна за войната в Украйна :) ше е много смешно щот влака ше е празен .

129

Анонимен

преди 4 месеца

Какви американски интереси в традиционната Задунайска Губерния? Тука основно мнението е калибриране, САЩ са зло, Русия е добро, знаеш ли че Русия е диктатура- не знам и не ме интересува, знаеш ли че в Русия няма свобода на словото и на пътуване- не знам и не ме интересува, знаеш ли че в Русия, СРЗ е два пъти по- ниска от България, не знам и не ме интересува....Какво да говориш с такива хора?

128

Анонимен

преди 4 месеца

А в нашатасладкарица взеха да пРавят от съшата торта, като тази на ПП! И знаете ли какво - МЕГА ХИТ Е!

127

кви русофили

преди 4 месеца

по скоро някой се е сетил как да изкара некой лев от мъката на русофилчетата :) да почва да печата и календари с альошка .

126

СС,С

преди 4 месеца

Браво,носталгичен, календар,.страхотен,е. направете,и. Други,Модели,

125

Анонимен

преди 4 месеца

До Спас - не си губи времето! Тролейбуси има и от едната и от другата страна. Тоя по специално може да е разгорещен русофоб, но по вероятно има за цел да предизвика отвращение кам тези които не харесват МОЧАта. Или, ако по ти харесва - ПСА! Така се правят провокации.

124

6eме русофилчета

преди 4 месеца

Д спас Нали *** рязбураш, бе мърршшшшуууу! За нищо бе ставал, беее! Ти си за евтаназия, беее! Не е трябвало да се раждаш! Ако и аш деца, не е теябвлао да ги имаш! Ти си грозен и не заслужаваш да си БЪЛГАРИИИИИН! Ти си гнус и отврааат! Дано не доживеете новата година със семсйтвото тииииии аааХХаххахахаххахах

123

Анонимен

преди 4 месеца

Календара ще си го сложа в тоалетната. Като мочам да се сещам за ***.

122

Русофил

преди 4 месеца

На календар не се пикае. Искаме си къде да пикаем.

121

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 130 - веднага ще се съглася с теб - само моля преди това да кажеш къде е връзката между Съветската Армия и "С Нами Бог"!?

120

Спас

преди 4 месеца

Страх ме е за българския народ. Срам ме е от българския народ. Разделяй и владей. Точно това направиха разни висшестоящи. Хайде сега да се бием кой ще защитава американските интереси и кой руските. Българските интереси ли? Майната им! Паяци в буркан. На това сме заприличали. Осъзнайте се хора! Нито на Америка им пука за нас, нито на Русия.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Най добре да пуснат един некролог за русофилството

118

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 123 - естествено! Ще го изградите от бронз в Перник, където ще го охраняват Другарите "сънародници" на Ваня Григорова! Поради липса на някои основни бронзови компоненти, по вероятно ще изглежда като склуптора на Салвадор Дали или поне - като картина на Анди Уорхол! Поклоненията и "братушкането" се очаква да се възстановят към 2035 година поради известни логистични проблеми. Дотогава ще го карате на календари-клишета като тоя - Съветска Армия и С Нами Бог - мани!

117

Анонимен

преди 4 месеца

Злобен, долен пасквил. Целта на тези календари и друга....за съхраняване паметниците разрушени от до...лните, продажни вандали.

116

до 122 БРАВО

преди 4 месеца

липсва ти елементарна грамотност ! 21_ви век е , ограмоти се , или 1+ 1 = 2 ти е достатъчно

115

съвет

преди 4 месеца

хахаха , русофили :) я да се качат на влака и у ссср щом толко го обичат .

114

Спас

преди 4 месеца

А русофоби вписват днес.бг!:)

113

Анонимен

преди 4 месеца

Нелче, да! И в бизнеса сме по-добри от капиталистите ;)

112

Анонимен

преди 4 месеца

Ще го изградим отново Паметника, не се напрягайте ;)

111

БРАВО

преди 4 месеца

Ние бяхме подготвили календар, с известни снимки на убити юафиоти и прочи, ама лицата бяха на политици, обаче отмпечатницата, защото беше на човек ба Асен Василев, ни секнаха :(