12

От друга страна

преди 4 месеца

НЕ бива да говорим глупости,че нашето образование е,видите ли,най-зле!Това НЕ е така!Никой не може да ме убеди,че гемаците и англичаните/например/са по-добре подготвяни в училище!/Който е живял и учил там ги знае какви са!/Да сте чули германец,англичанин и т.н.,да са заели призови места на олимпиада?Или да са първи в света по математика,физика и т.н??!

11

До 11

преди 4 месеца

Ти си бил там да отговаряш за парното, недей преценява друг труд!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Българското образование не е насочено като краен резултат към тестовете PISA!Това защо въобще се коментира, ние сме единствената държава, която не пише на латиница в ЕС! Но има и нещо вярно, по четене сме наистина много зле, никой не иска да чете, нито деца, нито родители! За нашите баби и дядовци да прочетат книга е било радост, а сега е непосилен труд за децата ни!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Човек се учи в труда си а в училище се режат ръце на млади животи от дърт тармъци с оценки и кетапи за информация от която нямат нужда . Хората затова спряха да дават децата си на тези тарикати . Държава наказа народа като им спира детските . Държавата и даскалите не разбират дори кой е клиента и кой на кого може да налага глоби . Клиента те отсвирва справедливо защото искаш да одрежиш ръцете на детето му а тез дет работят за него го глобяват . Няма такава нагла държава от хрантутници.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Ще ви кажа това което съм видял ,бях подръжка и училище ,учителите.не учеха децата само пишеха,и се разкарваха ,особенно в по-малките градивекъфе бях аз,70 , %от учениците бяха роми чупеха прозорци врати шкафове ,чинове и д-р.да бе директора гледаше и нищо казваше и учителите също ,тия ученици от 7 класа не знаеха да пишат и четат нищо не го учеха ,в 50%и повече в цяла България е така ,така че тия 2000лв заплата не го заслужават ,ако е бях го видял със очите си нямаше да повярвам ,сто затова ЕС

7

Учител

преди 4 месеца

Въвеждането на делегиран бюджет ,бележи началото на проблемите в нашето образование..Учителите се задължават да не пишат двойки и отсъствия,за да се запази броят на учениците..По същата причина учениците не се наказват.Резултатът:учениците правят каквото си искат,защото знаят,че ще получат диплома за средно образование.Такова е положението и във вузовете.Приемат всеки желаещ и всички се дипломират!Извършва се законна продажба на дипломи-без никаква стойност!ЗАЩО никой не обръща внимание на тези

6

Свобода за

преди 4 месеца

Братята турци от българо руското побство Алах Акбар

5

Петров

преди 4 месеца

освен плювки наляво надясно и призиви да си плащаме, друго не се разбира от "интервюто"

4

Шефрет

преди 4 месеца

Нормална държава би оставила учителите на минимална.Като не са за тая работа да се хващат в производството.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Така е...във всички училища, навсякъде, през метър и половина има плакати със съдържание: "Права на ученика" и никъде такива с надпис: "Задължения на ученика". А ние учителите имаме само едно право: да мълчим, да се снишаваме, да сваляме гарда и учениците да ни размахват под носа средни пръсти. Демокрацията принизи учителската професия до кота "0". Пълна анархия и безхаберие.

2

Щерю

преди 4 месеца

Юдео-ционисти ни водят за носа - не се ли усещат образованите български даскали?!?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ха - Ха -