276

Дядо Соци

преди 4 месеца

От коментарите до тук става ясно ,че русофилите надигат опасно глава. Явно войната на Путин много им харесва.Предатели на България.Проклети да сте.Половин милион души загинаха.

275

Руски мигранти

преди 4 месеца

Започнаха да заливат България, бягайки панически от диктатурата на Кремъл. Трябва да бъдат настанени в хотелите на БГ копейките,

274

Анонимен

преди 4 месеца

Toj oste li gruhti be svininar mrysen

273

мдаа

преди 4 месеца

Пеевски от къде си купи дипломата по право, че не прави разлика между забрана за излъчване и забрана за дейност?

272

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно правилно е постъпил Пеевски в случая!

271

стига бе

преди 4 месеца

Хайде празззз4444о малко да се осведоми. Забранено е излъчването на тази руска телевизия в ЕС, но не забранена дейността на представители на тези медии у нас. Между другото, къде отиде свободата на словото? Или всяко друго мнение различно от "правилното" е забранено? Че тия са по-зле и от комунистите едно време.

270

ВЪН, РУСКИТЕ ШПИОНИ.

преди 4 месеца

СВЯТ ЗАРАЗА И ПРОКАЗА В БЪЛГАРИЯ...

269

Анонимен

преди 4 месеца

Брей тоя Магнитски, как впрегна добичето!

268

Русия 1

преди 4 месеца

През 2022г БВП на Русия е бил $2215 милиарда, за 2023г ще бъде 149.95 трилиона рубли или $1630 милиарда, с $585 милиарда по-малко. Така 2023г година номиналния БВП на Русия ще е по-малък от този на Италия, Бразилия, Корея, Канада и Австралия (с едва 25 милиона население), а може би и от този на Мексико.

267

ПП-ДБ

преди 4 месеца

Спрете този глиган,докато не е станало късно.Псевдо патриоти,които държат първото място в закона магнитски,ще станат причината,да се стовари един мощен дрон,"погрешка",примерно над Варна. Толкова ли сме я закъсали от патриотични подбуди,че даваме възможност на такива индивиди,да определят посоката на държавата ни.

266

забранено

преди 4 месеца

Още малко ти остава ШИШИ пъжолата ще има за Нова година кебаб.Кой си ти криминален престъпник.

265

ужас

преди 4 месеца

Абе, потурнак смотан, не прекаляваш ли твърде много, или твоя господар доган така ти заръчва! Българите обичат Русия, ясно ли ти е, грозник смотан?! Скрий си тлъстините, не ни ги навирай в очите ката ден!

264

Анонимен

преди 4 месеца

Всички пропагандатори на агресивна Русия в България, трябва да напуснат държавните институции и обществените медии. Доброволно, или принудително.

263

Анонимен

преди 4 месеца

До БСП,АБВ,Възраждане и президента: Русия е на стената на срама за десетилетия напред. Срещу Путин има издадена заповед за арест от международния съд и той има доста ограничени възможности да пътува извън Русия. Получи я, заради нападението над суверенна Украйна, заради изтребването и геноцида над украинците, масовите изнасилвания, кастрации и отвличания на деца. Руските медии са забранени на територията, на ЕС.

262

Анонимен

преди 4 месеца

На Пеевски е опасно да се слага паметник, ще духне вятър, ще се събори, беля ще направи.

261

Преди се казваше

преди 4 месеца

Западна телевизия или радио! Добра памет имат комунистическите нере зи! Но защо трябва да се интересуват балканските зомбита? От утре ще се предписва и какво да четете, слушате! Бъдете щастливи! И ДАНС веднага днес на обяд да изпълнят указа на магнитски Пеевски! Държава без бъдеще! През соца имаше повече свобода ми се струва!

260

Анонимен

преди 4 месеца

До 271. Явно и с българския си толкова добре, колкото и с руския.

259

Анонимен

преди 4 месеца

И ето идва най щастливия ден-когато ти......Къща за гости Белене с външна и вътрешна изолация,заобградена с бодлива тел против нахлуване на вандали и денонощна охрана.

258

?!?

преди 4 месеца

Да поискат и проверка на медийната групировка около Юнайтед Груп. Защото популизма, руската пропаганда, и медии бият инженеринг достигат опасни висоти . Всичко се прави с определени мотиви на собствениците който трябва да се изяснят от службите ни

257

Анонимен

преди 4 месеца

До 266. А защо, тогава, в указа на руския цар за Руско-турската война през 1877 г. има точка "да се освободи България"? Защо жителите на град Самара по своя инициатива шият знаме и го носят на повече от 1000 километра за да го връчат на българските опълченци? И много други "защо".