149

Анонимен

преди 5 месеца

До НОСТРАДАМУС Този бил грозен, нали краварче, а паметника на бомбардиралите България американци той прекрасен ли е според теб? Има ли "културна стойност" според марионетката Денков?

148

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 152 Е и какво от това??? Ами вземете натрапения паметник на бомбардировачите на посолството и го закарайте там? Ама не ви стиска на новите хунвейбини - няма как да хапете ръката, която ви храни нали?

147

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 153 Какво общо има това с паметника в Пловдив?

146

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 148, Опасявам се, че може и да потопорчат отгоре вместо Альоша поредния паметник на американските агресори, бомбардирали България и избили хиляди българи?

145

Миле

преди 5 месеца

Какво ще бъде бъдещето на НДК , Шипка , канализацията , вик , от които ви тече вода ,и ла1нат1 ви отплават в морето .....шибалямковци....това всичко е построено от комунисти . Сдс нищо не са построили , само се подменят тръби ....за много скъпо ...мислете бе тикви бокови в кОалака с ппдб ...кои е построил трЪбопровода от де тече чесмяна водЪ..бааа и малиумниците

144

Анонимен

преди 5 месеца

До 142. ОМ Тв. Украински новинарски и коментарен канал.Там пишат и украинци,и руснаци! Много по-достоверни са от цялата руска пропаганда и всичко е видеодокументирано.Защото след войната, това ще са аргументи пред съда в Хага.Между другото, унищожаването на "Новочеркаск" първо там го гледах!

143

Анонимен

преди 5 месеца

Ето каво направиха Видинчани с техният савецки паметник:Паметник на маршал Фьодор Толбухин - съветски пълководец, герой от Великата отечествена война. Той се намира в Руското военно гробище. Интересен е факта, че до 1990г е стоял в началото на парк с неговото име. Сега паркът се казва "Владикина бахча", а мястото на паметника на маршал Толбухин е заменено от паметника на Христо Ботев.

142

НОСТРАДАМУС

преди 5 месеца

ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХВАТ ПАМЕТНИЦИТЕ НА УЗУРПАТЕРИТЕ. ВЪВ ВАРНА СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ СРИНЕ НА АЛЪОША КАФЕДЖИЙСКИ . ГРОЗЕН ПИЕДИСТАЛ.

141

Анонимен

преди 5 месеца

До 147:Па ходи ти.Всички от укро пропагандата сте все бивши съветски възпитаници и сте взимали копейки едно време.За другите съдите по себе си.Сега се опитвате да доказвате,че не сте като рушите историята,а самите ваши роднини ще ви пcyват.България е малка.

140

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 127 Тоя постамент едва ли ще издържи "кръшната" фигура на мюсулманския лидер

139

Анонимен

преди 5 месеца

До 128. Да , ние в момента сме окупирана страна. На територията на България има американски войници. Альоша не е паметник на американците.

138

Анонимен

преди 5 месеца

Пращайте всички руски ботове на голото парти в Москва,водено от Филип Киркоров.Да се израдват на блатните ценности и култура!

137

Анонимен

преди 5 месеца

Горе долу така е започнало и турското робство - унищожили са всичко, до което са могли да стигнат османлиите, за да могат да ни потурчат. Унищожавали са статуи, горили са картини и книги, събаряли са църкви и манастири, за да им станем роби. Дано да не съм прав, но натам върви всичко. Дано да не съм прав, но натам вървят нещата. Може би ще го облекат в по-привлекателна уж "демократична" и "либерална" форма, но целта е ясна

136

У бре

преди 5 месеца

Докато не махнат всички паметници *** окупаторската армия,няма да разберем колко русофилски сърца ще се пръснат от скръб ! Но познавайки душиците на нашите руски блюдо.лиз.ци, съм сигурен - нито едно! Даже и това на руския орденоносец Малинов!

135

Анонимен

преди 5 месеца

Що требе да се бута, може малко да се побългари.Малко да се поучука от тук и там, да се сложат едни дисаги, калпак и мустаци и вместо автомат шише ракия и розово мадло в другата ръка и бай ви *** е готов.Във Видин още преди 20 години махнаха бюста на маршал Толбухин и сложиха на Христо Ботев.

134

Анонимен

преди 5 месеца

Ако руските паметници, възвеличаващи окупацията на червената армия са символи на нашата история, (и понеже паметници на СА има из цялата територия), то следва че България е с история на руска република.... Затова е много важно тези паметници символи на руското господство да бъдат премахнати!

133

Анонимен

преди 5 месеца

До 135. Дай линк,.От коя точно мрежа е? Самият факт че такова съобщение излиза противоречи на съдържанието му.

132

Анонимен

преди 5 месеца

Наштие паметници пречат на посолството да превърне България в подобие на Украйна. Докато не съборят всички няма да мирясат. Започнаха с ПСА, но новите хунвейбини няма да се спрат, докато тези, които им плащат имат интерес от рушенето

131

Анонимен

преди 5 месеца

да отива на фронта

130

НОСТРАДАМУС

преди 5 месеца

НЯМА ЛОШ НАРОД. ИМА ЗЛОДЕИ ПОЛИТИЦИ.КАКВО ГРОЗНО ЖЕЛАНИЕ ИМАТ В 21 ВЕК ДА ЗАВЛАДЕЯТ СЪСЕДНИ БРАТСКИ ДЪРЖАВИ, САМИТЕ КОИТО ИМАТ НАЙ ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА С ОГРОМНИ РЕСУРСИ - МЕГАЛОВАНИ.