109

Най добрия премиер

преди 5 месеца

Това че про руските национални изменници изменници ревът срещу него е добър знак за развитието на държавата.

108

Анонимен

преди 5 месеца

До Оптимист И като се събудиш, краката ти отвити, пръстите ти в контакта, по радиото съобщават как руснаците са приели капитулацията на Киев, а прозореца отворен, вали и ти капе на празната глава - така се появяват тези шантави халюцинации. За жалост, медицината не може да помогне на такива с гланцова *** на мозъка, които вярват в глуупости

107

Реципрочко

преди 5 месеца

Народа е добре, а русофилите стават все по-бедни и недоволни. А когато Русофилите са зле, народа е добре и обратното. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

106

БРАВО!

преди 5 месеца

Някой ден ще има паметници на този човек на видно място в столицата.

105

Анонимен

преди 5 месеца

Този ежедневно приема халюцогенни гъби и живее в негов си, измислен свят. Междувременно финансовия минисър изтегли поне 12,000,000,000 нов заем за половин година за да закрепи властта и този да продължава да мрънка небивалици.

104

едва ли

преди 5 месеца

Този пак бълнува! Каква увереност, какво щастие!? Вие съсипахте държавата, той ми говори за светлото бъдеще.......!

103

Анонимен

преди 5 месеца

До *** Ти дори не си усетил, от посолството има тунел до задното ти отвърстие...

102

Тангра

преди 5 месеца

Гледам все напред надолу.Разбивате останките от мизерния народ!

101

Анонимен

преди 5 месеца

До 113..Аз на пропаганда не вярвам.От където и да е...имунизиран съм за лъжите.

100

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби Там е работата, че в КС са наслагани слагачи и дори корумпета предани на Тиквата. От сега започнаха да ги ухажват и да им предлагат неща, на които не могат да откажат. Следователно може да очакваме всякакви решения от тях, но едва ли честни и по съвест.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на еврогеят Денков!

98

Анонимен

преди 5 месеца

До 107...Това е така.И те не го крият.Обаче вълкът си остава вълк в каквато и кожа да се облече.Ние не се научихме да го различаваме.И Левски предсказва за нас...,,парени и горени. , а не се научихте да духате"

97

тарикатче

преди 5 месеца

До Анонимен Ами ти как така не си повлиян от тази " вредна руска пропаганда " , а си очевидно повлиян от една друга може би невредна пропаганда ?

96

Анонимен

преди 5 месеца

Стига с тая марионетка Денков бе!!! Писна ми да му гледам мишата физиономия и да му чета "мислите" по няколко пъти на ден по празниците! Да не би да ни го пробутвате вместо дядо ви Коледа?

95

Анонимен

преди 5 месеца

Вие-да,но ние-не!С тая сглобка върнахте Борисов на бял кон.Няма да ви го простим.

94

Боби

преди 5 месеца

Не е добра новината, 2023-та година ще остане в историята с незаконно съборени паметници и противоконституционни промени в Конституцията, които са в компетенцията на Велико народно събрание и не може да се променят правата на държавния глава и на главния прокурор. Отделно за 24-ти май е посягане на историята и националния празник. Очаквам Конституционният съд да се произнесе като независим орган и да отмени новата смешна и унизителна Конституция. Те сега са подвластни на тази върхушка.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Руската вредна пропаганда , верен наследник чийто е БГ ДС , не спира с манипулациите си.Хеърля българина е противоборство на червени и сини.На американци и руснаци.А истинската причина е да има смутове и разединение сред нас българите.

92

Декоратов

преди 5 месеца

Оруел беше казал че ще доживеем нацистите да наричат другите нацисти - това се случи с расняците, те винаги са били нацяги но сега това се прояви явно за целия свят. Промиват мозъжите още на децата в детсктата градина, за да има пушечно месо за цар батюшка, който убеждава че да умреш в вонючий окоп на чужда територия, която на холопа нахрен не му е нужна, е защита на родината.

91

МОЧА

преди 5 месеца

Под монумента сигурно има тунел до посолството....

90

Този дразни

преди 5 месеца

А и вие дразните като непрекъснато ни го натрапвате!