115

Феофалното

преди 5 месеца

Османско правителство на посолството на ду че се и гербАЛА са следващите в списъка за лечение във Белене с АК-47.

114

Анонимен

преди 5 месеца

Американците стават много нагли , искат други да се сражават а те да оберат плячката накрая , и сега пак , ЕС дава всичко а САЩ и Англия дават съвети , защо след като САЩ и АНГЛИЯ НЕ СА В ЕС , УКРАЙНА СЪЩО НЕ Е ...Германия изпадна в РЕЦЕСИЯ , а това е моторът на ЕС ...

113

Анонимен

преди 5 месеца

Това е грешка на езика, да се чете "свърши НАТО и сме във война".

112

ТИЯ от ДеПраСе

преди 5 месеца

Още ли не са разбрали че, Украйна е Руска територия и България е православна държава бе,чалмари смотани.Пий хапчетата и ме машай наркотиците с наргилето с марихуана че,осмърдяхте околната среда и водата с търкането на питичките.

111

Калашников

преди 5 месеца

Уркопитеците са с напълно промити мозъци от зелената дрога - краварски слуга !

110

Анонимен

преди 5 месеца

Губи този, който е започнал изненадващ "блицкриг", а блицкригът се точи вече две години и е стигнал доникъде. И не само не е стигнал доникъде, а се върна оттам, докъдето беше стигнал.

109

В момента Русия

преди 5 месеца

Е свършила бомбите от 1917г. и в това хале няма повече бомби.Сега е момента да атакуват Русия до като отвори халетата с бомби от 1918г.Айде в атака да ви гледам по CNN.

108

Анонимен

преди 5 месеца

До Споко--- Май нещо не си ФЪФ час !Не си ли разбрал , че МАЛКИТЕ държави нямат думата , ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ ВИНАГИ РЕШАВАТ съдбата им , САЩ и Русия сядат на масата / вече колко години се случва това/ , и си поделят ПЛЯЧКАТА ... Къде ми говориш за Естония , забрави и за Р С Македония ...Безсилието ражда фасмантагории , а слез малко на земята , не се прави на медия от 113 място !!

107

Следваща в

преди 5 месеца

Списъка след Украйна е Румъния,Полша,МакереСТАН,пердон,Северна Македония,Косово,100люпеново и за майчината им родина.

106

Анонимен

преди 5 месеца

До 120 Да не легендарния Химарс дай всички да си купят та да им излезе сметката на хамериканците

105

Анонимен

преди 5 месеца

Те вече и коли не могат да правят германците. Китай ги бие в автомобилостроенето.

104

натовски гъзове?

преди 5 месеца

А бе! НАТО защо не смее да влезе в Украйна да победи Русия на полето на боя, бе? Нали Русия само 3% БВП бе? Защо НАТО не смее? А бе? Защо НАТО се разшири с половин Европа, и какво от това, каква Финландия, каква Швеция бе, 1 трилион военен бюджет, Русия само 70 милиарда! Какво от това, като не смее да влезете в Украйна. Путин ви направи разногледи, направо ви разпори европедеpacките натовски rьзове.

103

Анонимен

преди 5 месеца

До Споко само дето тоя 'цивилизован"свят нещо само подскача щото не са правили оръжия и сега няма.Германците са правили коли,а то пък сега трябвало снаряди

102

Ха-ха-ха

преди 5 месеца

Украйна изгони прехваления руски флот от Крим, нещо се чува че и руските ВВС ще бягат от Крим щото няма спасение от новодоставените американски управляеми бомби изстрелвани от Химарс с далекобойност 165 км. Единствените надежди на руснака остават украинците да спазват забраната на САЩ да не обстрелва руска територия с американско оръжие. За да се заобиколи тая забрана някои видове американски оръжия ще започнат да се произвеждат по лиценз в Украйна и тогава дyпе да им е яко на руснаците.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Брежнев беше украинец, но мотиката беше руска....

100

Анонимен

преди 5 месеца

Преди 20 години "цивилизованият" запад мислеха,че в Кремъл е дошъл послушен, изпълнителен, реди ту негошиейт чиновник. Но Господ се управи така, че те сгрешиха.

99

Анонимен

преди 5 месеца

До Споко....................Англия:Най-много мразим Русия , защото тя е единствената НЕЗАВИСИМА държава , и не НИ минават номерата там !

98

Анонимен

преди 5 месеца

До 110 Само дето Брежнев беше украинец явно тъпотата по тия земи е нещо нормално

97

Споко

преди 5 месеца

Споко, няма начин Русия да победи, целият цивилизован свят е срещу Русия. Русия е икономическо джудже, само 3% БВП, до дни, дори до часове ще рухне под санкциите.

96

Анонимен

преди 5 месеца

До 74: Слушай, оли го френд, пиша за Южна Украйна, където е фронта. Ставаше въпрос за температурите в окопите, оли го френд -/////- В моя пост не сложих дори една обидна дума, а ти в едно изречение цели 2 и то в коментар за времето :)))). Написах го, защото на повечето хора кракът им дори не е стъпвал в Украйна, но са специалисти по всичко, дори и метеорологията.