35

Анонимен

преди 8 месеца

Госпожо Нинова, два мандата го направихте президент, не един. Айде първия път - малка бях - излъгаха ме, ама втория? Късно е либе за китка.

34

въпросче

преди 8 месеца

другарко импексова КРИМ чий е ?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Не остана ли и неговата да посипе?

32

Енчо Пойрязов

преди 8 месеца

Друзя видяхте къде завряха омочаните фигури? Не виждам някой от вас да е хванал балкана и да се бори срещу "неофашиската" власт както се изрази вашта главатарка. Щом не подновявате партизанското джижение значи положението ви никак не е зле и вдигате фалшива пушилка.

31

мак

преди 8 месеца

Нинова не е капацитет, но е права за двойно гражданство. Никой не може да гарантира, че министър или д.тат с българско и нЕкво друго гражданство ще работи само и единствено за интересите на България. Предателско предложение измислено, одобрено и прието от предатели, това е.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Решетников: Първо аз вече не служа, 8 години не съм в разузнаването. Това е първо. Аз я заварих в този момент, когато започна обсъждането на тази кандидатура. Това е естествено. Аз бях на почивка в България и говорих с няколко лидери на няколко партии, и обсъждахме. Някои от тях знаеха за г-н Радев, някой не знаеше нищо. И тя ми казва: Още не знам. Но това е интересна идея. Добре.

29

Ох, Нинова...

преди 8 месеца

Нинова и цялата им партия, са толкова обратни на острите, че не могат да схванат разликата, между това, което е казал президента преди няколко години за двойното гражданство и това, което казва сега. Президента го обясни ясно и точно, но Корнелия не вдява от нищо друго, освен от това, в което сама си вярва...

28

Валери

преди 8 месеца

Късно е вече ,щетата е направена.Сега най-добре и Нинова да се маха.И ако иска да взима Радев и да бяга в Москва при любимия и на двамата ***

27

Нинова

преди 8 месеца

Ти не си по- малко *** от Радев!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Корнелка пак излъга!Не тя ,а генералът от КГБ и бивш директор на РИСИ, (Руски Институт за Стратегически Изследвания) Решетников е издигнал кандидатурата на Радев. Това, бе признато и от двамата с условието, че уж обсъждали и други кандидатури. 2 седмици след срещата Решетников - Нинова Рундьо Радев подава оставка като командващ ВВС.В задачката се пита, на кой е по верен Радев, на ВВС на България или на КГБ, след като оставя ВВС, и тръгва да изпълнява решенията на директора на РИСИ,генерал Решет

25

Анонимен

преди 8 месеца

До 21 Да вярно е трябва всички да мислят само за Украйна,а не за държавата си,а ти си пиши просешките опорки

24

пълна какафония

преди 8 месеца

Ние имаме особена партийна система , ГЕРБ - на мутропитека , с нотариален акт , БСП - заложник на Нинова , ДПС - там нещата са направо Ахмед Емин , строга дисциплина и летален изход . " Възраждане " - и там има елементи на лидерско кокошинене в стил гащат петел и понамирисва на икономически апетити , но ще ги подкрепям до като не могат да мръднат от там дето са се навряли , против НАТО и критики към ЕС , това си е лично мое , ИТМ -там е пълно шоу , нема да ги закачаме , те са си цирк изначално .

23

Анонимен

преди 8 месеца

Какво не му харесва? Нали още съществуват и дори са в НС! И даже управляваха по едно време!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Тъй,тъй ,ама синчето в щатите и работи за една банка

21

Пен

преди 8 месеца

Ако си посипе главата с лaйна , тогава я признавам !

20

Анонимен

преди 8 месеца

Нинова не разбра ли че загуби вече и пенсионерите за гласоподаватели. Ако целта и е била да съсипе тази партия успя.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Възраждане трябва да започнат да привличат хора и от дясното и от лявото! Навсякъде има качествени хора които могат да свършат работа. Просто трябва да бъдат организирани, мотивирани и да им се поставят задачи. И в ГЕРБ също има качествени кадри. Ако отидат към Възраждане ще имат много повече възможности за реализация в бъдеще. Бойко е минало и ще си отиде заедно ППДБ и ДПС. Колкото по бързо го разберат толкова по добре за тях.

18

Майтапчийка

преди 8 месеца

Нинова опитва явно да развеселява хората преди празниците с вицове. Ако не е това причината, има проблем жената. Ясно е, че не харесва Радев, защото тя си мислеше, че ще си има кукла на конци в Президентството и брошка на ревера да се хвали, ама много сбърка - още от встъпването Радев си е Радев и не слушка. БСП взимаха неговите думи и идеи и ги повтаряха, а не обратното. Радев го избират 2/3 от народа, Нинова 10%. За нея "избирателите" са някакви крепостници и Радев й ги бил отнел. Не се усеща!

17

IQ 3.14

преди 8 месеца

До Паднал паметник що, а експерта масларова дето си купи бентли пестейки от закуски? от "за бога братя, не купувайте" до славчо трифонов на спрения тролей, филма е 1/1 със сегашния. никой не е позволил на задунайци да живеят щастливо. добре че доктор желев ни вкара в нато през задната врата, че в момента и нас да ни денацифицират.

16

Брус Уилис

преди 8 месеца

До БСП умре... умни са, ама като тва дето се точат ножовете с него. тва че са раздали вишу на четвъртия и пети ешелон не означава,ч е са станали по интелигентни. че са хитреци като оня алеков герой да, ама па умни..