34

До Анонимен 40

преди 5 месеца

Ако шофьор на баничарка го имаш за спокоен живот, преди това да не си бил наемен войник в африка?

33

Ваньо Теменужката

преди 5 месеца

Да са им честити пътуванията, аз имам голЕма заслуга за това......

32

Анонимен

преди 5 месеца

От 3 години имам най спокойния живот на света. А съм един обикновен работник каращ баничарка.

31

Хех

преди 5 месеца

"Кореняк софиянецът" от местните коментари смята, че има лични заслуги за това, че родителите му са го пръкнали в София. Хумор, сатира и забава.

30

До 37

преди 5 месеца

Значи си мъж под чехъл

29

Анонимен

преди 5 месеца

Приятели, аз съм софиянец, но жена ми е от провинцията и затова пътувам и аз днес. Тя настоява да празнуваме при нейните родители тази година.

28

Динко от Ямбол

преди 5 месеца

Т.нар сглобка го на6ива яко на таварашите, първо прати 100 бетеера на укрите, после им махна главния паметник, а за десерт подряза ушите на ушко радеф да няма права. Не виждам мощни тълпи от протестращи друзя, значи все в парядки.

27

Копейкин

преди 5 месеца

Заради ПП-ДБ хората напускат България. Събудете се хора..Ако Копейкин и Радев бяха на власт, всеки щеше да стои вкъщи при семейството..

26

Bad Face

преди 5 месеца

Ако не се създадете Общ фронт срещу "Сглобката", не ви чака нищо добро!

25

Анонимен

преди 5 месеца

Това е лъжа на евроатлантиците. Хората нямат пари. Няма и една кола която да напуска София. Има тежжжка финансова криза..

24

от Дръндар

преди 5 месеца

Черен ден за авиацията на ВКС (военно кенефчийските сили на пуйлото) три самалета су34 опраскани на веднъж от американски комплекс пейтриът. А колко американски самалета бяха свалени от началото на есвеото, друзя?

23

АЙДЕ НА СЕЛооо

преди 5 месеца

Голяма новина, същата като - слънцето утре отново ще изгрее!

22

Анонимен

преди 5 месеца

Аааа, тези не са столичани, те са от тия дето са в повече и сега отиват по родните си места. Столичани са си в София по Коледа, нали все пак е семеен празник.

21

До 23

преди 5 месеца

То навсякъде е така не само в България. Гърция е 11 милиона, от които 4-5 са в Атина, в Сърбия е същото като тука - един Белград имат и друго нищо

20

Анонимен

преди 5 месеца

С какви пари напускат? От къде имат пари? Радев, Костадинов, Нинова казаха че има безпрецедентна финансова криза и че без руска газ ще умрем от студ. На кого да вярваме

19

От шА ги замола

преди 5 месеца

Как да няма селчувци бре, я виж колко минуси са ми нацъкали вече... Нищо де - таман ще ги преброим. ГaHьo много мрази Софийката ама продава де що има останали от баба му ниви, за да си купи панелна гарсионерка в Люлин.

18

Анонимен

преди 5 месеца

до 21 Великия Тодор Колев беше казал навремето: Всички сме от село, само че някои не си го признават. В типичния негов хумористичен стил. Ти си от тези които не си го признават. кажи от кое село идва родът ти ве, селяяяк?

17

Анонимен

преди 5 месеца

София -модерен европейски град. По коментарите си личи. Кореняк Селинджър. Накрая комшиите ще си ни поделят,че да мирясате либералите.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Изниква въпросът защо толкова хора са оставени без поминък по родните симеста и са принудени да работят в софия.Отдавна е необходима повече децентрализация и автономия на общините,както и по равномерно разпределяне на бюджета.Да се помпят всички пари във столицата просто няма как да продължава.

15

Анонимен

преди 5 месеца

до 2 Само дето не знаеш че и ти си селянин, само че не си го признаваш. Я кажи откъде е родатата ти бе, селчок?